Olympialaiset: Suomi – Saksa klo 05:10 to 15.2.2018

Suomen Leijonat pääsevät viimeinkin avaamaan oman olympialaiset 2018 kisaurakkansa. Suomi pääsi jo ottamaan treenimatsissa 2-0 voiton Tsekistä ja tuon pelin peliesitykset näyttivät varsin hyvälle. Suomi voi periaatteessa lähteä paineettomasti pelaamaan, sillä kaikilla joukkueilla on vielä alkusarjankin jälkeen mahdollisuus nousta vaikka olympiafinaaliin, meni pelit sitten ihan miten tahansa. Mutta eiköhän nyt Saksa kaadu?

Saksa pöllytti viimeksi… vuonna 2011

Niin kauan on viimeisestä Saksan voitosta Suomesta. Nepparit auki ei Suomi voi tähän peliin kuitenkaan lähteä, se on selvä. Vaikka ei olekaan pakko voittaa, kaikki sijat lohkossa tulevat olemaan tärkeitä. Ihmeemmin ei kannata tässä vaiheessa katsoa näitä edellisiä pelejä vaan lähteä voittamaan Saksaa selvästi ja hyvällä pelillä ja peli-ilmeellä.

Leijonien kentälliset pelissä tulevat olemaan todennäköisesti tässä mallissa, maalille luistellee Mikko Koskinen.

Julius Junttila – Joonas Kemppainen – Teemu Hartikainen
Sami Lepistö – Tommi Kivistö

Eeli Tolvanen – Petri Kontiola – Jukka Peltola
Miika Koivisto – Juuso Hietanen

Mika Pyörälä – Jani Lajunen – Sakari Manninen
Atte Ohtamaa – Miro Heiskanen

Veli-Matti Savinainen – Jarno Koskiranta – Jonas Enlund
Lasse Kukkonen – Mikko Lehtonen

Ylimääräiset hyökkääjät: Marko Anttila ja Oskar Osala

Kyllähän sen maalinteon pitäisi alkaa sujumaan heti näillä ketjuilla, nyt on saatu treeneissa hiottua kuvioita kuntoon. Maalintekijävetoon voisi heittää vaikkapa Miro Heiskanen, Jonas Enlund ja Petri Kontiola kolmikon, moniko näistä osuu?

Lyö täällä vetoa Olympialaisten jääkiekosta

Saksan joukkue kalpenee

Kun kaikki NHL-pelaajat ovat kisoista poissa, se näkyy tietenkin myös Saksan joukkueessa. Etukäteen koko lohkon heikommaksi povattu joukkue haluaa taatusti yllättää kaikki ja ainakin kokemusta kovista peleistä joukkueessa on. Saksan maalivahdeiksi turnaukseen on nimetty Danny aus den Birken, Timo Pielmeier ja Suomessakin pelannut Dennis Endras.

Puolustuksesta löytyy mm. Daryl Boyle, Christian Ehrhoff, Yannic Seidenberg, hyökkäyksen isoimpia nimiä taitaa olla Adler Mannheimin Marcel Goc. Ei joukkueesta mitään megatähtiä valitettavasti löydy, joten kyllähän tämä Suomen peli ihan normaalilla peliesityksellä pitäisi olla.

Suomi – Saksa kertoimet ja vedonlyönti

Ottelun pitkävetokertoimet kertovat taas paljon siitä miten ennakkosuosikin asema tässä pelissä on. Unibet tarjoaa esimerkiksi peliin kertoimet 1.38 – 6.30 – 6.00, joten Suomen oletetaan voittavan pelin. Pienimmät tulosvetokertoimet peliin ovat 4-1 (11.00), 3-1 (13.00) ja 3-0 sekä 2-2 tuloksille (16.00). Tulosvetohaarukka tähän peliin voisikin olla 3,4,5 – 0,1, ainakin näin ennakko-odotuksiin nähden. Suomen pitää saada heti ensimmäisessä pelissä verkko heilumaan, sillä ei ne vastukset tästä ainakaan helpotu.

Ottelusta voi lyödä taas monella eri tapaa vetoa ja aikaisen aamun piristykseksi voi lyödä vetoa vaikkapa pelaajien pisteistä. Tekeekö Eeli Tolvanen pisteen (1.72) vai ei (2.00), entäs Miro Heiskanen (2.25) ja (1.57)? Betsata voi myös vaikkapa Kontiolan ja Kemppaisen välisestä piste-taistosta, toivottavasti pisteitä tulisi vaikka molemmille. Muista tsekata Unibetin Olympialaiset 2018 tarjoukset ja kampanjat, isoja rahanarvoisia juttuja tarjolla kaikille vedonlyöjille.

Unibet kertoimet:

Tekee pisteen, Enlund / 1.95, Hartikainen / 1.85
Tekee pisteen, Junttila / 1.70, Heiskanen / 2.25
Ensimmäinen maali 1.42 – 2.90
Suomi voittaa oltuaan häviöllä / 5.40
Tasoitusveto 0-2, 2.35 – 5.50 – 2.20

Lyö tästä matsista vetoa Unibetillä »
 

Nordicbet kertoimet:

Maalien lukumäärä, yli 4.5 / 1.74, alle 4.5 / 2.10
Suomen maalit, yli 2.5 / 1.44, yli 3.5 / 2.11
Ensimmäisen erän maalit, 0 / 3.80
Tekee maalin, Kukkonen / 8.00, Tolvanen / 2.20
Ottelussa jatkoaika, 5.70, ei / 1.11

Lyö tästä matsista vetoa Nordicbetillä »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fourteen − thirteen =