MM-kisat: Suomi – Ruotsi klo 21:15 to 23.5.2019

Jääkiekon MM-kisat 2019: Suomi – Ruotsi vedonlyöntivihje ja kertoimet

Älä tule Ruotsi, älä tule Ruotsi… ja Ruotsihan sieltä tuli. Leijonat kohtaa jääkiekon MM-kisojen puolivälierässä rakkaan vihollisen eli Ruotsin. Monta kertaa on tahkottu eri kaukaloissa tätä joukkuetta vastaan, mutta viimeisimmästä yhteisestä MM-puolivälierästä on kulunut jo rutkasti aikaa.

Tosipelit alkavat tästä!

Suomi – Ruotsi kertoimet

Mutta ei niin kauaa, ettei se olisi unohtunut. Ja unohtuu tuskin koskaan, ainakaan heiltä jotka olivat paikan päällä katsomassa peliä – livenä tai sitten television ääressä. Tuo on nimittäin se surullisen kuuluisa ottelu, jossa Suomi johti jo 5-1, mutta hävisi pelin 5-6. Vuosi oli 2003, eli 16 vuotta sitten. Olisiko nyt aika kuitata tuo kalavelka naapureille?

Kertoimien mielestä ei. Pitkävetokertoimet 4.75 – 4.60 – 1.60 lupaavat kovaa iltapuhdetta Suomelle, sen verran kova joukkue siellä on vastassa. Vaikka Ruotsi ottikin turpasaunan Venäjältä, Ruotsi on ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Suomen peli Saksaa ei ollut hohdokasta, mutta voidaan sanoa että molemmat parantavat torstaina. Sydän sanoo Suomen voittavan, mutta pikku realisti olkapäällä käskee katsoa kertoimia. No, yllätys se on jos Suomi tämän voittaa. Todella mieluinen sellainen.

Riskittömällä vedolla puolivälieriin – klikkaa tästä ja hyödynnä huippuetu!

MM-KISAT 2019: LUNASTA RISKITÖN VETO JOPA 40€ ASTI REDBETILTÄ >>

Kaapo Kakko on ollut yksi Suomen parhaista pelaajista koko turnauksen ajan, mutta tuleeko niitä maaleja tärkeimmässä paikassa eli Ruotsia vastaan? Kakon tehot on hiipuneet kuin kertakäyttögrilli juhannusjuhlien jälkeen, voiko miestä edes betsata pisteille tässä pelissä? Ruotsilla on todennäköisesti Kakon tuleva joukkuetoveri Henke Lundqvist maalilla, joten vaikeaa tulee olemaan. Kakon maalintekokerroin on 3.10, voihan sen ottaa lapulle roikkumaan.

Veli-Matti Savinainen on saanut paikkoja kuin hammaslääkärin hulluilla päivillä konsanaan, mutta ei se lätty ole maaliin mennyt. Nyt jos koskaan olisi sen paikka. Vai treenataanko siellä jo tulevaa ”huippukautta” Jokereiden paidassa? Montakohan peliä menee Narrien paidassa ennen ensimmäistä maalia? No käytännössä ihan sama kunhan tekee tässä pelissä vaikka sen voittomaalin. Kerroin maalille on 5.50.

Ruotsin nivaska on kova ja tekijämiehiä riittää kaikkiin kenttiin. William Nylander johtaa pistepörssiä ja 2.88 maalintekokerroin voisi olla ihan pätevä betsikohde. Ja onhan siellä paljon muitakin, käy katsomassa kertoimet!

Suomi – Ruotsi televisiointi

Ottelun Suomi – Ruotsi livestream on tarjolla useamman vedonlyöntisivuston kautta ja suosittelemmekin virittämään laitteet hyvissä ajoin valmiiksi. Samalla voit betsata viimeiset pre-match kohteet ja myös livevedonlyönnin kohdetarjontaa ottelun aikana.

Suomi – Ruotsi kokoonpanot

Joukkueiden kokoonpanot paperilla on melkoisen erilaiset, Ruotsilla melkoista tähtisädetikkua ja Suomella pitkälti duunariosastoa. Toiveet ja odotuksethan ovat nousseet turnauksen aikana pilviin, mutta kuten sanottua, alkusarjan kaikki ottelut ovat olleet valmistautumista tähän peliin. Hurja määrä MM-ensikertalaisia, miten se käsittelee paineet? Vai onko niitä? Altavastaajan asema sopii Suomelle.

Maalilla Lankinen, varalla Vehviläinen
Rajala, Tyrväinen, Ojamäki – Lehtonen, Ohtamaa
Pesonen, Manninen, Kakko – Lindbohm, Jokiharju
Savinainen, Sallinen, Kuusela – Mikkola, Kaski
Kiviranta, Lammikko, Anttila – Koivisto, Hakanpää

Ruotsin kokoonpano Venäjää vastaan

Maalilla Markström, varalla Lundqvist
Nylander, Wennberg, Hörnqvist – Ekman-Larsson, Klingberg
Landeskog, Lindholm, Pettersson – Ekholm – Larsson
Eriksson, Lander, Kempe – Gustafsson, Pettersson
Rasmussen, Kruger, Bratt – Hagg

Lyö vetoa MM-kisoista näillä sivuilla:

Jääkiekon MM-2019 kisaohjelma

Kovat puolivälierät tarjolla torstaina. Venäjän ja USA:n välinen ottelu on taatusti tulta ja tappuraa, oikea suurvaltojen taisto. Tsekki ja Saksa -matsi vetää varmasti paljon maiden faneja paikalle, Suomi – Ruotsi on todellinen hegemoniapeli ja Kanada – Sveitsi on vähän niin kuin isoveli vastaan pikkusisko. No joskus ne siskotkin voittavat.
Puolivälierät 23.5.2019

Venäjä – USA
Tsekki – Saksa
Kanada – Sveitsi
Suomi – Ruotsi

Voittajat välieriin ja välierät muodostetaan tällä kertaa ja jatkossa alkusarjan sijoitusten perusteella. Välierien voittajat finaaliin ja häviäjät pronssipeliin. Valitettavasti Suomi ei sittenkään taida enää lauantaina ja sunnuntaina pelata, vaan lento katkeaa tähän peliin. Vai katkeaako sittenkään? Tilataanpa tähän peliin tasapeli ja rankuilla Suomelle? Ja sitten se Suomi meni sekaisin….

Tässä on yksi suurimmista Suomi-kiekon pettymyksistä. Tästä vähän latausta tähän otteluun?

Lyö tästä Jääkiekon MM-kisojen ottelusta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *