Suomelan tehot liikaa Pelicansille

Jyväskylän JYP kaatoi lauantaina Hippoksella pelatussa ottelussa Lahden Pelicansin maalein 4-1 (1-0, 1-0, 2-1). Jyväskyläläisten parhaimmistoon ottelussa kuuluivat Antti Suomela (2+1), Joonas Nättinen (0+2) ja Jerry Turkulainen (0+2). Voiton myötä JYP vankisti sarjataulukon neljättä sijaa ja on enää neljän pisteen päässä ottelun enemmän pelanneesta sarjakolmosesta Tapparassa. Tappion lisäksi Pelicans sai ottelusta myös jobinpostia, kun Hannes Björninen ja Casimir Jurgerns loukkaantuivat.

Pelicans tuli otteluun vahvasti, mutta ottelun avausmaalista vastasi JYP. Osuma syntyi hieman erän puolivälin jälkeen, kun Joonas Nättinen ja Jerry Turkulainen sutivat takatolpalle paikan Antti Suomelalle, joka pääsi siirtämään kiekon puolityhjään maaliin. Pelicansin paras paikka nähtiin erän lopussa, kun Casimir Jurgensille avautui paikka iskeä peli tasoihin, mutta jyväskyläläisten maali siirtyi tilanteen aikana pois paikoiltaan, jonka myötä ensimmäiselle erätauolle mentiin 1-0 lukemissa.

Toiseen erään vuorostaan JYP tuli vahvasti. Illan toinen osuma nähtiin hieman erän puolivälin jälkeen ylivoimalla, kun Antti Suomela laukoi JYPin 2-0 johtoon Joonas Nättisen ja Robert Rooban tarjoilusta. Maalista jäi vähän paha maku, sillä Pelicansin Hannes Björninen oli hetkeä aikaisemmin loukkaantunut vakavasti. Hän jätti pelin kesken heti takaiskun jälkeen ja poistui isoista ovista tuskaisesti nilkuttaen. Myös Pelicansilla oli omat paikkansa, mutta viimeistelyssä vieraat eivät vielä tässä vaiheessa onnistuneet.

Kolmas erä oli kaksi vaiheista kiekkoa. Pelicans aloitti erän vahvasti ja kavensi 57 sekunnin pelin jälkeen Jesse Saarisen maalilla, mutta tämän lähemmäksi se ei enää päässyt. Ottelun ratkaisu nähtiin erän puolivälissä, kun JYP onnistui kaksi kertaa maalinteossa. Ensin Alex Lindroos laukoi siniviivalta uransa ensimmäisen liigamaalin ja kun Juha-Pekka Hytönen onnistui vielä kaksi minuuttia myöhemmin ylivoimalla, taittui lahtelaisvierailijan selkäranka Hippoksella 4-1 lukemin.

Ottelun jälkeisen lehdistötilaisuuden pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × one =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset