Suomalaiset uskovat Saksan MM-kultaan muuta maailmaa enemmän

Jalkapallon MM-kisat käynnistyvät tänään Moskovassa. Peliyhtiö Unibetin tilastot osoittavat, että Suomessa on lyöty rahaa likoon Saksan mestaruuden puolesta enemmän kuin missään muualla maailmassa. Suosituin pelaaja kisojen maalikunkuksi on puolestaan Brasilian Neymar.

Saksa on kerännyt 25 prosenttia eli neljänneksen kaikista suomalaisasiakkaiden lyömistä mestaruusvedoista. Globaalisti Saksan lukema on 18 prosenttia, eli suomalaiset uskovat selkeästi muiden maiden vedonlyöjiä vahvemmin Saksan uusivan maailmanmestaruutensa.

Vaikka Suomessa luotetaan Saksaan, niin maailmalla uskotaan enemmän Brasilian mestaruuteen. Brasilia on kerännyt globaalisti 21 prosenttia Unibetin mestaruusvedoista; Suomessa brassien luku on 20%, eli viisi prosenttia Saksaa perässä.

Ranska on kerännyt suomalaisten mestaruusvedoista 17 prosenttia, Espanja 10 ja Argentiina 8. Nuo luvut noudattelevat hyvin kansainvälisten vetojen lukemia. Belgia saa luottoa 5 prosentilta suomalaisista, kun taas perinteisen suosikin Englannin ja Portugalin lukema on kolme prosenttia vedoista.

– Gary Linekerin legendaarinen lausahdus jalkapallon perusluonteesta näyttää uponneen suomalaisiin hyvin, niin paljon maa on kerännyt täällä mestaruusvetoja. Saksa on myös mestaruuskertoimissa korkealla; joukkue saa maailmanmestaruudelleen toiseksi pienimmän kertoimen 6,00, Brasilian mestaruuskertoimen ollessa hieman pienempi 4,75. Espanjan tilanne on huomionarvoinen, sillä joukkueen kerroin MM-kullalle lähti tänään välittömästi kovaan nousuun päävalmentaja Julen Lopeteguin potkujen jälkeen, Unibetin Antti Tikka kommentoi.

Ylivoimainen suosikki kisojen maalikuninkaaksi on sekä meillä että maailmalla Brasilian supertähti Neymar. Brassit kohtaavat alkulohkossaan Costa Rican, Serbian ja Sveitsin.

Siirry lyömään vetoa MM-kisoista Unibetille »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four × 3 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset