Sumusalo palaa Klubiin

Hallitseva Suomen mestari Helsingin Jalkapalloklubi kertoo seuran verkkosivuilla tehneensä Mikko Sumusalon kanssa 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen. 28-vuotias laitapuolustaja siirtyy Klubin vahvuuteen saksalaisesta FC Chemnitzerista.

176-senttinen Sumusalo on tuttu tekijä HJK:lle entuudestaan, sillä hän siirtyi Klubiin jo 9-vuotiaana porvoolaisesta FC Futurasta. Laitapuolustaja pelasi ensin HJK:n junioreissa. Kaudesta 2007 lähtien hän Klubi 04:ssa ja kaudesta 2009 lähtien hän kuului HJK:n edustusjoukkueen kokoonpanoon.

Tammikuussa 2014 Sumusalo lähti kokeilemaan siipiään Saksaan. Puolustaja pelasi ensin RB Leipzigissa. Seuraavalla kaudella Lipzing lainasi hänet Hansa Rostockiin. Kauden 2015-16 Sumusalo pelasi RB Leipzigin kakkosjoukkueessa, josta tie vei Rot-Weiß Erfurtiin.

– Meillä oli tähän rooliin akuutti tarve. On hienoa, että Mikko tulee takaisin Klubiin. Sumiksella on edelleen paljon potentiaalia ja uskon, että hänellä on mahdollisuudet nousta taas mukaan maajoukkuerinkiin, perustelee HJK:n urheilujohtaja Juho Rantala puolustajan hankintaa seuran verkkosivuilla.

Sumusalo saatetaan nähdä HJK:n kokoonpanossa ensimmäisen kerran jo tulevana lauantaina, jolloin Klubi isännöi kello 19.00 alkavassa ottelussa Turun Palloseuraa.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twelve − eight =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset