Valioliiga: Stoke – Manchester City klo 22.00 ma 12.3.2018

Maanantai ei pelaajille paljoa tarjoa, mutta onneksi Valioliigaan voi aina luottaa, sillä Englannin pääsarjassa pelataan yksi ottelu. Tuossa ottelussa Stoke isännöi sarjaa johtavaa Manchester Cityä kotikentällään. Vieraat lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. NordicBet, Betsson ja Betsafe tarjoavat otteluun cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Stoke ja City ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 103 kertaa. Näistä peleistä Stoke on voittanut 35, 24 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 44 kertaa kentältä on poistunut voittajana City. Joukkueiden tuorein kohtaaminen nähtiin lokakuussa. Tuossa ottelussa City oli parempi maalein 7-2.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään. Tämän vuoksi Kertoimet.com listaa ne allekkain, jotta jokainen pystyy varmasti kärryillä.

1. City on voittanut joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolme peliä (3-1-0).
2. Stoke on edellisen kerran kaatanut Cityn joulukuussa 2015 (2-0).
3. Kaksikon kuudessa edellisessä kohtaamisessa on viisi kertaa nähty vähintään kaksi maalia (9-0-5-4-2-0).
4. City on tehnyt joukkueiden neljässä edellisessä kohtaamisessa kolme kertaa avausmaalin.
5. City on voittanut viimeisen kolmen kauden aikana Stoken vieraissa ainoastaan kerran.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Valioliigaan:

Lähtökohdat

Stoke lähtee illan otteluun kolmen pelin pisteputkessa (0-3-0) ja sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Paul Lambergin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kuusi voittoa, yhdeksän tasapeliä ja 14 tappiota. Edellisen kolmen pisteen voiton Stoke on ottanut tammikuun 20. päivä, jolloin joukkue kaatoi kotikentällään Huddersfieldin.

Kuuden pelin pisteputkessa (5-1-0) liitävä City lähtee puolestaan illan otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Pep Guardiolan suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista ”Kansalaisille” on kirjattu 25 voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Tuo tappio tuli tammikuun 14. päivä Liverpoolille, joka oli Anfieldilla pelatussa ottelussa 4-3 lukemin parempi.

Ennakoidut kokoonpanot

Molemmilla joukkueilla on otteluun lähdettäessä pieniä poissaoloja. Stokelta puuttuu alustavien tietojen mukaan Stephen Ireland, Lee Grant ja Mame Biram Diouf. Cityltä puolestaan poissa ennakkotietojen mukaan ovat Sergio Aguero, Benjamin Mendy, Raheem Sterling ja Fernandinho.

Stoke (4-2-3-1):
Butland – Staflidis, Zouma, Showcross, Bauer – Ndiaye, Cameron – Choupo-Moting, Allen, Shaqiri – Crouch.

Manchester City (4-3-3):
Ederson – Walker, Kompany, Otamendi, Delph – Bruyne, Gündogan, Silva – Silva, Jesus, Sane.

City selvä ennakkosuosikki

City lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, eikä Kertoimet.com näe mitään syytä, miksei joukkue tätä matsia veisi nimiinsä, sillä näiden kahden joukkueen voimasuhteet ovat vierasjoukkueelle kallellaan. Koska Cityn suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, vinkkaa Kertoimet.com ottamaan tässä kohteessa vaihtoehtoiset vedot käyttöön.

Näitä hyviä vaihtoehtoisia kohteita ovat muun muassa kotijoukkueen maalit, maalintekijät ja Cityn molempien puoliaikojen maali. Unibet tarjoaa Stoken maalittomalle illalle 1,76 kertoimen. Tämä on ihan ok vaihtoehto, sillä City on päästänyt viidessä edellisessä pelissään ainoastaan kolme maalia (16-3).

Stoke puolestaan on tehnyt viidessä edellisessä pelissään kolme maalia ja jäänyt niissä kaksi kertaa nollille. Tämän vedon kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä Unibetilla pystyy lyömään samaa peliä kahdessa eri muodossa ja molempien kerroin on erilainen. Muista siis pelata kotijoukkueen alle 0,5 maalin iltaa!

Maalintekijävinkissä lapulle voisi laittaa Cityltä useammankin pelaajan, mutta luotetaan Kevin De Bruynen osumaan, sillä belgialaislaituri on viimeistellyt ”Kansalaisille” kuluvalla kaudella seitsemän maalia 29 Valioliiga otteluun. Unibet tarjoaa Bruynen osumaan 3.05 palautuksen.

Kerrotaan vielä lopuksi, että NordicBet tarjoaa vierasjoukkueen maalittomalle voitolle 1,94 kertoimen. Tätä vetoa ei kuitenkaan kannata pelata, sillä samojen kohteiden kerroin yhdistelmänä (Katso kuva) on 2,24.

Kotijoukkueen alle 0,5 maalin illalle peliyhtiö antaa 1,79 palautuksen, Cityn molempien puoliaikojen osumalle kerroin on 1,80 ja De Bruynen osumaan norjalaisyhtiö tarjoaa 3,00 kertoimen. Myös Nordarilla kannattaa olla tarkkana mitä pelaa, sillä kertoimet vaihtelevat melkoisesti samoissa vedoissa.

Lyö tästä matsista vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one × 3 =