Liiga: Sport – HIFK kello 18.30 ti 18.9.2018

Liiga jatkuu tiistaina kolmen ottelun voimin. Kierroksen kärkikamppailu pelataan Turussa, mutta myös tässä Vaasassa pelattavassa ottelussa riittää jännitettävää, sillä Kuparisaaressa yhteen ottavat kaksi tulisieluista joukkuetta. HIFK lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta kuuma kysymys kuuluu, olisiko vaasalaisilla mitään mahdollisuuksia yllätykseen?

Aikaisemmat kohtaamiset

Sport ja HIFK kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljä kertaa. Näistä peleistä ensimmäinen päättyi Sportin 4-1 voittoon, mutta tämän jälkeen HIFK oli kolmesti parempi. Näistä HIFK:n voitoista yksi tuli jatkoajan jälkeen.

Sportin ja HIFK:n aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että HIFK on ollut syystä tai toisesta vaasalaisille vaikea vastus, sillä Kotkapaidat ovat voittaneet joukkueiden 12 edellisestä kohtaamisesta ainoastaan kolme peliä.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan kaksikon kohtaamisista vielä sellainenkin fakta, että joukkueiden kahdeksasta edellisestä kohtaamisesta kolme on mennyt jatkoille. HIFK:n on ollut näissä jatkopeleissä vahvoilla, sillä se on voittanut ne kaikki.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Sport on pelannut kuluvalla kaudella kaiken kaikkiaan kymmenen ottelua. Vaasalaisten harjoituskausi ei lupaillut hyvää, sillä kotkapaidat hävisivät yhdeksästä ottelusta seitsemän ja voittivat kaksi. Itse sarja-avaus meni kuitenkin sukseen, sillä Sport kaatoi kauden ensimmäisessä ottelussa Lahden Pelicansin 7-3 lukemin.

Jos Sportin alkukauden peleistä pitäisi tehdä tilastojen puolesta jotain johtopäätöksiä, niin niiden perusteella kotkapaidoilla on maalinteon kanssa ongelmia, sillä tuo Pelicans ottelu on ainoa peli, jossa vaasalaiset ovat tehneet tällä kaudella yli kolme maalia.

HIFK on puolestaan pelannut alkaneella kaudella yhdeksän ottelua. Näistä peleistä seitsemän nähtiin harjoituskaudella ja kahdesti stadilaiset ovat mitanneet paremmuuttaan Liigassa. HIFK:n harjoituskausi meni suhteellisen hyvin, sillä Ari-Pekka Selinin suojatit hävisivät noista seitsemästä pelistä ainoastaan kolme. Näistäkin tappoista yksi tuli varsinaisen peliajan jälkeen.

HIFK:n esitykset Liigassa sen sijaan ovat olleet ailahtelevia. Joukkue on iskenyt maaleja liukuhihnalta (4,5 ottelua kohti), mutta kauden kierroksen jälkeen tuloksena on kaksi jatkoaika voittoa. Erikoista HIFK:n alkukauden peleissä on ollut se, että joukkue on päästänyt käsittämättömän paljon maaleja, vaikka helsinkiläisillä on ylivoimaisesti Liigan laajin puolustus.

HIFK ennakkosuosikki

HIFK lähtee otteluun meidän silmissämme selvänä ennakkosuosikkina ja kaiken järjen mukaan stadilaisten pitäisi viedä tämä peli selvin lukemin nimiinsä, sillä näiden kahden joukkueen materiaaleissa on valtava ero vierasjoukkueen hyväksi.

Jostain syystä HIFK on kuitenkin ainoa joukkue koko planeetalla, joka osaa hävitä pelinsä juuri silloin, kun se lähtee siihen selvänä ennakkosuosikkina. Tämän vuoksi lähdetään hakemaan tästä pelistä isoa yllätystä ja pelataan Unibetin tuplassa kotijoukkueen voittoa ja tasapeliä. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1.90 kertoimen.

Lyö Sportin ja HIFK:n matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × 2 =