SM-liiga vedonlyönti – tähtäimessä kausi 2017-18

LiigaJääkiekon ylimmän sarjatason uusi logo

Suomalaisten urheilusarjojen ylivoimainen ykkönen on Liiga.
Tämä koskee myös vedonlyöntiä, sillä vaikka jalkapallo on se kuningaslaji, jääkiekkoa seurataan ja siitä lyödään eniten vetoa. Ainakin Suomessa.

Nimikin sen jo kertoo – lajia ei tarvitse edes mainita. Kaikki tietävät heti että kyseessä on jääkiekko. SM-liiga on näkyvin, suurin, rikkain, katsotuin, veikatuin – jokainen keksii pari lisää tähän listaan. Vedonlyönti kotimaisen jääkiekkoliigan suhteen on koko ajan kasvussa, kiitos uusien vedonlyöntitoimistojen, ottelukohtaisten ennakkovedonlyöntikohteiden määrän ja tietenkin kuuminta hottia olevan live-vedonlyönnin, jota voi betsata vaikka sieltä paikan päältä jääkiekko-ottelusta.

Liiga veikkausvihjeet

Kertoimet.com tarjoaa Liigan otteluihin runsaasti veikkaus vihjeitä. Pyrimme kattamaan aina Liigan kärkipelit, paikallispelit ja ottelut jotka ova sarjatilanteen kannalta merkityksellisiä.

Liiga tunnettiin aikaisemmin nimellä SM-liiga ja tuo nimitys on varmasti syöpynyt useamman lätkäfanin aivoihin. Liiga on Liiga ja rakkaalla lapsella on tietenkin monta eri nimeä. Kyseessä on kuitenkin tämän valtakunnan ykkösliiga jossa pelataan Suomen parasta jääkiekkoa. Liigan 42. kausi aloitetaan perjantaina syyskuun 8. päivä ja siitä mennäänkin sitten useampi kuukausi melkoista haipakkaa aina päätyyn saakka. Toki kauteen mahtuu muutamat maajoukkuetauot ja joulutauko, olympitaukokin on 10 päivän mittainen.

Liigan pudotuspelit aloitetaan tiistaina 13.3.2018 ja kauden 2017-2018 Liigamestari meillä on selvillä viimeistään lauantaina 28.4.2018. Pysy mukana!

Liigaa voit seurata mm. Twitterin kautta, Liigapelaajien lisäksi kannattaa ottaa seurantaan kaikki Liigajoukkueet, suosituimmat hashtagit kuten (#liiga, #liigapörssi #joukkueennimi)

Näiltä sivustoilta löydät parhaat kohteet Liigaan

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Suomessa Liiga on kunkku, mutta luonnollisesti ulkomaalaisilla vedonlyöntisaiteilla suomalainen jääkiekko ei ole järin suuri tuote. Silti sitä tarjotaan kiitettävästi pelattavaksi ainakin jollain tasolla kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat mainiosti vedonlyöntiä Mestiksestä ja jopa muutamaa porrasta alempaa. Liekö syynä suomalainen pelihulluus?

SM-Liiga 2017-2018 – Tapparadynastian kolmas peräkkäinen?

Viime kauden voittajaksi nousi Tappara, loppujen lopuksi todella vakuuttavalla tavalla. Finaaleissa kaatui yllätyksellisesti finaaliin noussut Kuopion KalPa ja kieltämättä taisi hopeassakin olla joukkueelle varsin vatsat täyteen saanut saavutus. Kukaan ei uskonut että KalPa moiseen yltää, tuskin ihan näin kova luotto itselläkään kaikilla oli.

Tälle kaudelle miehistöt ja valmennusjohdot ovat mielenkiintoisella tavalla vaihdelleet, joten nähtäväksi jää miten tällä ruletilla on ollut vaikutus Liigan voimasuhteisiin. Monella joukkueella on uusi valmentaja alkavalle kaudelle.

Liigan kaikki pelaajasiirrot, sopimuksen alaiset pelaajat ja valmentajistot löydät Liigan sivuilta.

Mielenkiintoisia siirtoja oli TPS:n valmennuskaksikon siirtyminen HIFK:n ruoriin, Tapparan Jukka Rautakorven paluu Tapparan ruoriin, Pekka Virran siirtyminen Lukkoon valmentajaksi ja Sami Kapasen päävalmentajan pesti KalPassa, samoin kuin Tero Lehterän valmennuskuviot SaiPassa. Paljon on pelaajia lähtenyt, mutta paljon niitä on myös tullut. Kuka lyö tällä kaudella itsensä läpi ja kuka floppaa?

Vedonlyönti Liigasta kaudella 2017 – 2018

Etukäteen kaudesta pääsee luonnollisesti voittamaan voittajaa ja mitalisteja. Mitä lähemmäksi kausi tulee, sitä enemmän etukäteisvetoja on tarjolla. Liiga 2017 – 2018 voittajaksi suosikkisivusto Unibet tarjoaa Tapparaa, jonka mestaruuskerroin on 2.85 ja mitalikerroin 1.48. JYPillä samat kertoimet ovat 5.50 ja 1.95. HIFK (7.00 & 2.25) ja TPS (7.50 & 2.25) ovat kertoimien mukaan vahvimmat ehdokkaat finaaliin kärkikaksikon lisäksi. Edelliskauden sarjanousija Jukurien mestaruuteen ei pahemmin uskota, voittokerroin on 126.00 ja mitalille sen kerroin on 26.00. Heikoimmat kertoimet ovat kuitenkin KooKoolla ja SaiPalla, 151.00 mestaruudesta ja 31.00 mitalista. Isoja lukuja.

Siitä vielä fiilistä viime kauden lopulta. Tai sitä suolaa haavoihin. Miten tällä kaudella?

Perinteisesti myös Liigan pistepörssin voitosta pääsee lyömään vetoa, kertoimet ja ehdokkaat siihen löydät aivan Liigan kynnyksellä. Suurimmat ehdokkaat pistepörssin voittajiksi tulevat em. neljästä kärkijoukkueesta. Kannattaa myös betsata muutamaa yllättäjää, kertoimet niissä ovat todella kohdillaan.

Maalintekijäpörssin ykköseksi kaavaillaan Tomas Zaborskia tai Kristian Kuuselaa, heidän kertoimet Unibetillä on 7.00 – 7.50. Vanavedessä tulevat JYPin Antti Suomela 12.50 ja HIFK:n Erik Thorell, tsekkaa loput nimet Unibetiltä.

Nelosen Ruutu+ näyttää jokaisen ottelun livenä, se mahdollistaa mainiosti näiden ottelukohteiden betsaamisen. Jokaisesta Liigan ottelusta löytyy valtavasti pelattavaa etukäteen jokaisella liigan kohteita tarjoavalta sivustolta, tsekkaa mitä oma suosikkisi tarjoaa ja kahlaa myös suosittelemamme sivustot läpi. Live-vedonlyönti on entistä suositumpaa ja kun näitä kohteita pääsee lyömään myös mobiililaitteella, niin kannattaa ne ottaa omaan vedonlyöntiarsenaaliin mukaan. Huimaa liigakautta kaikille betsareille 2017-2018! Olkoon onni myötä ja voitot suuria!

Vinkkejä SM-liigaveikkaamiseen

Jääkiekko ja veikkaaminen ovat lähellä suomalaista sydäntä – niin lähellä, että valtaosa meistä harrastelijaveikkaajista valitsee vetonsa tunteella useammin kuin järjellä.

Eikä siinä ole mitään väärää tai hävettävää. Fanin kuuluukin luottaa omaan seuraansa, kiekkojännäri saa veikata tiettyä peliä ihan vaan sen vuoksi että peliä olisi jännempi seurata, suosikille voi panostaa siksi että vihaa vastustajaa. Kunhan tiedostaa laittavansa fiilisvetoja pikkupanoksilla, eikä odotakaan jättimäisiä palautuksia. Vedoista voittava pelaaja betsaa tietenkin järkisyiden perusteella ja vaikka pelaaja kannattaakin tiettyä joukkuetta, ei se saa mennä pelikassan suojelun edelle missään vaiheessa.

Analyyttisemminkin voi toimia ja omia voittoprosenttejaan nostaa, vaikka ei olisi ammattimainen pelisijoittaja. Tässä kertoimet.comin vinkit SM-liiga-veikkaamiseen.

Hyödynnä kotietu

SM-liigassa kotiluola on edelleen kotiluola. Mikään joukkue ei lähde mielellään Porin Isomäelle, Kuopion Niiralan monttuun tai Helsinkiin Nordenskiöldinkadulle. Kotietu ei välttämättä ole valtavan suuri, mutta pitkässä juoksussa tilastollisesti merkittävä. Kuntopuntarissa tai paperilla heikompi joukkue löytää usein kotona virtaa varsinkin ennakkosuosikkia vastaan.

On tietenkin joukkueita ja joukkuepareja jotka sytyttää niin vastustajan kuin vastustajan yleisön. Perinteisesti HIFK on herättänyt maaseudulla suuria tunteita, iso punainen on aina mukava lyödä. Sarjataulukon sijoituksella ei kauheasti ole väliä kun Ilves ja Tappara kohtaavat Tampereella tai kun Rauman Lukko ja Porin Ässät ottavat yhteen jommankumman kotikentällä. Mielenkiintoiseksi muodostuu taatusti tällä kaudella myös Mikkelin Jukureiden, Lappeenrannan Saipan ja Kouvolan KooKoon keskinäiset väännöt.

Älä ylireagoi

SM-liigaa tulee joka tuutista, joten informaatiosta ei todellakaan ole pulaa. Urheilusivuilla puidaan jokainen loukkaantuminen ja vilttiketjutus, ja viihdesivuilla baarikäynnit ja perheasiat. Älä anna yksittäisille tapahtumille liikaa arvoa, vaan muista seurata joukkueiden kuntoa ja menestystä pidemmällä aikajänteellä. Kaikki putket on tehty päättyviksi, toiset kestävät pidempään kuin toiset. Tarkista myös millä joukkueella on peikko olkapäällä jotain muuta joukkuetta vastaan. Joku joukkue voi olla jossain kaukalossa ilman voittoja jo useamman vuoden, kyllähän siitä melkoinen apina jo selkään kiipeää vaikka periaatteessa edellisillä peleillä ei ole merkitystä. Joku siinä kuitenkin on…

Varo harrastajien vinkkejä

Koska informaatiota on tarjolla loputtomasti, on se myös kaikkien saatavilla. Tämä tekee monista itseoppineita ”eksperttejä”, mikä tarkoittaa että Twitter ja Facebook ovat väärällään ammattilaisten vinkkejä.

Joskus vinkit osuvat, mutta älä anna sen juovuttaa, vaan tee omat analyysisi ja kerroinarvioisi. Siis aina kun haluat pelata tosissasi – fiilispeleihin linkkivinkit toimivat aina.

Välillä kannattaa myös keventää ja katsastaa vaikka lätkäaiheisia memejä:Ennen kuin teet vetosi, tutustu veikkausvinkit – osioomme, joka käsittelee säännöllisesti jääkiekkoa ja erityisesti SM-liigaa, tarjoten tuoreimmat peliennakot! Muista kuitenkin että lopullisen päätöksen teet aina sinä, ja sinun tehtävänäsi on löytää parhaat kertoimet vaikka annammekin siihen mukavasti työkaluja ja karttoja. Olet kuitenkin jo sen verran hyvä betsaaja että voit luottaa omaan tekemiseesi ja kykenet punnitsemaan lukemasi vinkit oman pelifilosofiasi kannalta.

Lyö vetoa Liigasta 2017-18 Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 10 =