SM-liiga vedonlyönti – tähtäimessä kausi 2018-19

LiigaJääkiekon ylimmän sarjatason logo

Suomalaisten urheilusarjojen ylivoimainen ykkönen on Liiga.
Tämä koskee myös vedonlyöntiä, sillä vaikka jalkapallo on se kuningaslaji, jääkiekkoa seurataan ja siitä lyödään eniten vetoa. Ainakin Suomessa.

Nimikin sen jo kertoo – lajia ei tarvitse edes mainita. Kaikki tietävät heti että kyseessä on jääkiekko. SM-liiga on näkyvin, suurin, rikkain, katsotuin, veikatuin – jokainen keksii pari lisää tähän listaan. Vedonlyönti kotimaisen jääkiekkoliigan suhteen on koko ajan kasvussa, kiitos uusien vedonlyöntitoimistojen, ottelukohtaisten ennakkovedonlyöntikohteiden määrän ja tietenkin kuuminta hottia olevan live-vedonlyönnin, jota voi betsata vaikka sieltä paikan päältä jääkiekko-ottelusta. Kertoimet keskittyy vahvasti Liigaan ja tarjoaa kauden aikana runsaasti vihjeitä ja veikkausvinkkejä kotimaiseen liigaan. Katso Kertoimet.com sivusto päivittäin ja pääset jyvälle missä mennään!

Liiga veikkausvihjeet

Kertoimet.com tarjoaa Liigan otteluihin runsaasti veikkaus vihjeitä. Pyrimme kattamaan aina Liigan kärkipelit, paikallispelit ja ottelut jotka ova sarjatilanteen kannalta merkityksellisiä.

Liiga tunnettiin aikaisemmin nimellä SM-liiga ja tuo nimitys on varmasti syöpynyt useamman lätkäfanin aivoihin. Liiga on Liiga ja rakkaalla lapsella on tietenkin monta eri nimeä. Kyseessä on kuitenkin tämän valtakunnan ykkösliiga jossa pelataan Suomen parasta jääkiekkoa. Liigan 43. kausi aloitetaan perjantaina syyskuun 14. päivä ja siitä mennäänkin sitten useampi kuukausi melkoista haipakkaa aina päätyyn saakka. Toki kauteen mahtuu muutamat maajoukkuetauot ja joulutauko, mutta homma on selvä. Liigasta riittää kauden aikana puhetta vaikkapa joka päivälle.

Liigan pudotuspelit aloitetaan lauantaina 16.3.2019 ja kauden 2018-2019 Liigamestari meillä on selvillä viimeistään lauantaina 4.5.2019. Aikaisintaan Mestaruusjuhlat voivat olla käynnissä jo lauantaina 27.4.2019. Pysy mukana!

Liigaa voit seurata mm. Twitterin kautta, Liigapelaajien lisäksi kannattaa ottaa seurantaan kaikki Liigajoukkueet, suosituimmat hashtagit kuten (#liiga, #liigapörssi #joukkueennimi)


Näin pelattiin Liiga 2018/19 avauskierroksella:

Näiltä sivustoilta löydät parhaat kohteet Liigaan

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Suomessa Liiga on kunkku, mutta luonnollisesti ulkomaalaisilla vedonlyöntisaiteilla suomalainen jääkiekko ei ole järin suuri tuote. Silti sitä tarjotaan kiitettävästi pelattavaksi ainakin jollain tasolla kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat mainiosti vedonlyöntiä Mestiksestä ja jopa muutamaa porrasta alempaa. Liekö syynä suomalainen pelihulluus?

SM-Liiga 2018-2019 – Tapparan paluu kultakantaan?

Viime kaudella voiton vei Kärpät, joka kukisti Tapparan finaaleissa. Tappara janoaa varmasti paluuta kultakantaan, mutta kertoimien mukaan Liigasta tulee kaikkien aikojen tasaisin runkosarja. Miten lopulta käy, se nähdään vasta ehkä joulutauolla tai vaikkapa sitten vasta runkosarjan lopussa. Isoin suosikki runkosarjan voittajaksi on Kärpät, vaikka se menettikin isoja pelaajia muille markkinoille viime kauden lopuksi. Tappara, TPS, JYP ja HIFK, siinä neljä haastajaa Kärpille. Katso Kertoimet.com ennakko alkavaan Liiga 2018/19 -kauteen!

Liiga 2018-2019 runkosarjan voittajaksi kaavaillaan siis Kärppiä, mutta mitkä joukkueet jäävät pudotuspelien ulkopuolelle? Sijat 7.-10. tulevat pelaamaan jälleen ns. säälipleijarit, joista kaksi joukkuetta jatkaa sitten varsinaisiin pudotuspeleihin. Mitkä ovat nämä joukkueet ja nähdäänkö yllätyksiä? Lyö vetoa joukkueiden keskinäisestä menestyksestä!

Vedonlyönti Liigasta kaudella 2018 – 2019

Etukäteen kaudesta pääsee luonnollisesti voittamaan voittajaa ja mitalisteja. Mitä lähemmäksi kausi tulee, sitä enemmän etukäteisvetoja on tarjolla. Liiga 2018 – 2019 voittajaksi suosikkisivusto Unibet tarjoaa Kärppiä, jonka mestaruuskerroin on 2.85 ja mitalikerroin 1.48. Tapparalla samat kertoimet ovat 5.50 ja 1.95. HIFK (7.00 & 2.25) ja TPS (7.50 & 2.25) ovat kertoimien mukaan vahvimmat ehdokkaat finaaliin kärkikaksikon lisäksi. Edelliskauden sarjanousija Jukurien mestaruuteen ei pahemmin uskota, voittokerroin on 126.00 ja mitalille sen kerroin on 26.00. Heikoimmat kertoimet ovat kuitenkin KooKoolla ja Sportilla, 151.00 mestaruudesta ja 31.00 mitalista. Isoja lukuja.

Telia on Liigan uusi koti – toivottavasti homma alkaa toimimaan alkukankeuksien jälkeen.

Perinteisesti myös Liigan pistepörssin voitosta pääsee lyömään vetoa, kertoimet ja ehdokkaat siihen löydät aivan Liigan kynnyksellä. Suurimmat ehdokkaat pistepörssin voittajiksi tulevat em. neljästä kärkijoukkueesta. Kannattaa myös betsata muutamaa yllättäjää, kertoimet niissä ovat todella kohdillaan.

Jokaisesta Liigan ottelusta löytyy valtavasti pelattavaa etukäteen jokaisella liigan kohteita tarjoavalta sivustolta, tsekkaa mitä oma suosikkisi tarjoaa ja kahlaa myös suosittelemamme sivustot läpi. Live-vedonlyönti on entistä suositumpaa ja kun näitä kohteita pääsee lyömään myös mobiililaitteella, niin kannattaa ne ottaa omaan vedonlyöntiarsenaaliin mukaan. Huimaa liigakautta kaikille betsareille 2018-2019! Olkoon onni myötä ja voitot suuria!

Vinkkejä SM-liigaveikkaamiseen

Jääkiekko ja veikkaaminen ovat lähellä suomalaista sydäntä – niin lähellä, että valtaosa meistä harrastelijaveikkaajista valitsee vetonsa tunteella useammin kuin järjellä.

Eikä siinä ole mitään väärää tai hävettävää. Fanin kuuluukin luottaa omaan seuraansa, kiekkojännäri saa veikata tiettyä peliä ihan vaan sen vuoksi että peliä olisi jännempi seurata, suosikille voi panostaa siksi että vihaa vastustajaa. Kunhan tiedostaa laittavansa fiilisvetoja pikkupanoksilla, eikä odotakaan jättimäisiä palautuksia. Vedoista voittava pelaaja betsaa tietenkin järkisyiden perusteella ja vaikka pelaaja kannattaakin tiettyä joukkuetta, ei se saa mennä pelikassan suojelun edelle missään vaiheessa.

Analyyttisemminkin voi toimia ja omia voittoprosenttejaan nostaa, vaikka ei olisi ammattimainen pelisijoittaja. Tässä kertoimet.comin vinkit SM-liiga-veikkaamiseen.

Hyödynnä kotietu

SM-liigassa kotiluola on edelleen kotiluola. Mikään joukkue ei lähde mielellään Porin Isomäelle, Kuopion Niiralan monttuun tai Helsinkiin Nordenskiöldinkadulle. Kotietu ei välttämättä ole valtavan suuri, mutta pitkässä juoksussa tilastollisesti merkittävä. Kuntopuntarissa tai paperilla heikompi joukkue löytää usein kotona virtaa varsinkin ennakkosuosikkia vastaan.

On tietenkin joukkueita ja joukkuepareja jotka sytyttää niin vastustajan kuin vastustajan yleisön. Perinteisesti HIFK on herättänyt maaseudulla suuria tunteita, iso punainen on aina mukava lyödä. Sarjataulukon sijoituksella ei kauheasti ole väliä kun Ilves ja Tappara kohtaavat Tampereella tai kun Rauman Lukko ja Porin Ässät ottavat yhteen jommankumman kotikentällä. Mielenkiintoiseksi muodostuu taatusti tällä kaudella myös Mikkelin Jukureiden, Lappeenrannan Saipan ja Kouvolan KooKoon keskinäiset väännöt.

Älä ylireagoi

SM-liigaa tulee joka tuutista, joten informaatiosta ei todellakaan ole pulaa. Urheilusivuilla puidaan jokainen loukkaantuminen ja vilttiketjutus, ja viihdesivuilla baarikäynnit ja perheasiat. Älä anna yksittäisille tapahtumille liikaa arvoa, vaan muista seurata joukkueiden kuntoa ja menestystä pidemmällä aikajänteellä. Kaikki putket on tehty päättyviksi, toiset kestävät pidempään kuin toiset. Tarkista myös millä joukkueella on peikko olkapäällä jotain muuta joukkuetta vastaan. Joku joukkue voi olla jossain kaukalossa ilman voittoja jo useamman vuoden, kyllähän siitä melkoinen apina jo selkään kiipeää vaikka periaatteessa edellisillä peleillä ei ole merkitystä. Joku siinä kuitenkin on…

Varo harrastajien vinkkejä

Koska informaatiota on tarjolla loputtomasti, on se myös kaikkien saatavilla. Tämä tekee monista itseoppineita ”eksperttejä”, mikä tarkoittaa että Twitter ja Facebook ovat väärällään ammattilaisten vinkkejä.

Joskus vinkit osuvat, mutta älä anna sen juovuttaa, vaan tee omat analyysisi ja kerroinarvioisi. Siis aina kun haluat pelata tosissasi – fiilispeleihin linkkivinkit toimivat aina.

Onko tässä tämän liigakauden vuoden tulokas? Kaapo Kakko – laittakaan nimi mieleen!Ennen kuin teet vetosi, tutustu veikkausvinkit – osioomme, joka käsittelee säännöllisesti jääkiekkoa ja erityisesti SM-liigaa, tarjoten tuoreimmat peliennakot! Muista kuitenkin että lopullisen päätöksen teet aina sinä, ja sinun tehtävänäsi on löytää parhaat kertoimet vaikka annammekin siihen mukavasti työkaluja ja karttoja. Olet kuitenkin jo sen verran hyvä betsaaja että voit luottaa omaan tekemiseesi ja kykenet punnitsemaan lukemasi vinkit oman pelifilosofiasi kannalta.

Lyö vetoa Liigasta 2018-19 Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four × one =