Jalkapallon EM-kisat: Slovakia U21 – Englanti U21 klo. 19:00 ma 19.6.2017

Nuorten Euroopan mestaruuskilpailut jatkuvat tänään kahdella ottelulla. Kertoimet.com tarjoaa tässä päivän toisessa vinkissä tipsin Slovakian ja Englannin väliseen vääntöön, jossa panokset ovat valtavat, sillä Englanti on pakkovoiton edessä tai sen pelit päättyvät alkulohkoon.

Nuorten EM-kisat

Ennen kuin mennään itse vinkkiin, niin kerrotaan, että Nuorten EM-kisat pelataan hieman eri tavalla kuin aikuisten EM- tai MM-kisat, sillä jokaisesta kolmesta lohkosta ainoastaan lohkovoittaja etenee varmuudella jatkoon. Sen sijaan jokaisen lohkon toiseksi sijoittuneet maat joutuvat kilpailemaan keskenään siitä, kuka näistä kolmesta maasta saa viimeisen jäljellä olevan paikan jatkopeleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että alkusarjan peleissä on valtava panos.

Aikaisemmat kohtaamiset

Maat ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kolme kertaa. Näistä peleistä Englanti on voittanut kaksi ja Slovakia yhden. Valitettavasti meillä ei ole antaa näiden matsien lopputuloksia, sillä aikaisemmat tietopankkiamme, ei ole aikaisemmin täydennetty asianmukaisella tavalla.

Lyö täällä vetoa Nuorten EM-kisoista:

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas kohdevalikoima Suomen aladivarien pelaamiseen.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Slovakian tie turnaukseen ja avausottelu

Slovakia voitti MM-karsinnoissa oman lohkonsa ja hävisi näistä kahdeksasta ottelusta ainoastaan yhden pelin (6-1-1). Mainitsemisen arvoista näistä karsinnoista on myös se, että Slokavia teki näissä kahdeksassa ottelussa 21 maalia ja päästi ainoastaan kuusi omiin. Maan paras maalintekijä karsinnoissa oli Adam Zrelak, joka pyssytti Slovakialle viisi osumaa.

Itse MM-kisat Slovakia aloitti 2-1 voitolla Puolasta. Joukkueen omista tuossa ottelussa vastasivat Martin Valjent ja Pavol Safranko. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli Slovakia onnistuu voittamaan tämän illan ottelun, on sen jatkopaikka todella lähellä.

Englannin tie turnaukseen ja avausottelu

Englanti pelasi hyvät MM-karsinnat ja voitti oman lohkonsa lopulta selvästi. Maalle kirjattiin kahdeksasta MM-karsintaottelusta kuusi voittoa ja kaksi tasapeliä. Englannin maaliero näissä peleissä oli 20 tehtyä ja ainoastaan kolme päästettyä maalia. Maan parhaat maalintekijät karsinnoissa olivat kolmella osumalla Marcus Rashford ja Chuba Akpom. Kumpikaan näistä pelaajista ei ole turnauksessa mukana.

Itse MM-kisat eivät alkaneet Englannin kannalta toivotusti, sillä maa joutui tyytymään 0-0 tasapeliin Ruotsin kanssa. Englanti oli myös lähellä hävitä tämän ottelun, sillä Ruotsille tuomittiin kymmenen minuuttia ennen loppua rangaistuspotku, mutta Englannin onneksi Jordan Pickford onnistui torjumaan Linus Wahlqvistin laukauksen, minkä myötä maa sai pisteen ja piti unelman jatkopaikasta elossa.

Ennakoidut kokoonpanot

Slovakia (4-1-4-1):
Chovan – Valjent, Nijaj, Skriniar, Mazan – Lobotka – Rusnak, Bero, Chrien, Mihalik – Safranko.

Englanti (4-4-2):
Pickford – Holgate, Mawson, Chmbers, Chilwell – Wasd-Prowse, Baker, Chalobah, Murphy – Redmond, Abraham.

Englanti ennakkosuosikki

Englanti lähtee otteluun peliyhtiöiden papereissa ennakkosuosikkina, mutta meidän mielestämme lähtökohdat ovat hieman tasaisemmat mitä peliyhtiöiden kertoimista voisi päätellä. Tätä me perustelemme sillä, että Slovakia pääsee illan otteluun selvästi helpommista lähtökohdista kuin Englanti, jonka pitää siis voittaa tämä ottelu tai jatkopaikka ei ole enää omissa käsissä.

Oman pienen lisämausteen tälle matsille antaa se, että molemmat maat onnistuivat pyssyttämään karsinnoissa keskimäärin noin 2.5 osumaa per ottelu. Tämän luulisi tarkoittavan sitä, että ottelussa tullaan näkemään paljon maaleja. Tämän vuoksi vinkkaammekin pelaaman yli 2.5 maalin ottelua, johon Unibet tarjoaa 1.96 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nineteen + nine =