Veikkausliiga: SJK – VPS klo. 15:00 la 17.6.2017

Kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan Seinäjoella, jossa SJK ja Vepsu iskevät yhteen kolmen pisteen lisäksi Pohjanmaan herruudesta. Peliyhtiöt pitävät seinäjokisia hienoisena ennakkosuosikkina, mutta koska kyseessä on lähes loppuunmyyty ottelu ja Pohjanmaan Derby, voi matsissa käydä ihan mitä tahansa.

Aikaisemmat kohtaamiset

SJK ja VPS ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä ensimmäinen nähtiin Suomen Cupissa tammikuun alussa. Tuossa ottelussa vaasalaiset olivat parempia maalein 0-3. Kaksikon toinen kohtaaminen nähtiin Veikkausliigassa huhtikuun alussa. Tässä väännössä Seinäjokiset olivat puolestaan parempia ja veivät pisteet 1-3 –lukemin mukanaan.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa yksi asia pistää silmään ja tämä on maalien määrä, sillä kaksikon yhdeksässä aikaisemmassa väännössä on kahdeksan kertaa nähty vähintään kolme maalia. Tämä lupailee erittäin hyvää ja miellyttävää jalkapalloiltaa lähes loppuunmyydyllä Seinäjoen Jalkapallo areenalla.

Lyö täällä vetoa Veikkausliigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetSuomalaisten suosikkisivulla on hyvä valikoima Veikkausliigaa.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOnPaljon erikoisvetoja myös Veikkausliigan peleihin.
Bonus: 300€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetTodella runsaasti jalkapallokohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

SJK lähtee illan otteluun voitto allaan ja sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Manuel Rocan suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista seinäjokisille on kirjattu neljä voittoa, neljä tappiota ja viisi tasapeliä.

VPS puolestaan lähtee illan otteluun neljän pelin pisteputkessa ja sarjataulukon toiselta sijalta. Vaasalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista heille on kirjattu viisi voittoa, viisi tasapeliä ja kolme tappiota.

Ennakoidut kokoonpanot

SJK (4-4-2):
Aksalu – Dorman, Bardanca, Vales, Tahvanainen – Klinga, Laaksonen, Hetemaj, Zeneli – Ions, Ahde.

VPS (4-4-2)
Meerits – Ebgström, Lampi, Koskimaa, Lahti – Lähde, Voutilainen, Hakola, Levänen – Morrisey, Vahtera.

SJK ennakkosuosikki

SJK lähtee illan otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta homma on kaikkea muuta kuin taputeltu juttu, koska kyseessä on Pohjanmaan Derby. Oman pienen mausteensa tälle matsille antaa se, että VPS on paukuttanut Veikkausliigassa toiseksi eniten maaleja yhdessä Interin kanssa. Luotetaan kuitenkin tässä ottelussa kotijoukkueen voittoon, sillä SJK:lla on kokeneempi joukkue, se pääsee pelaamaan kotikentällään ja koska joukkueen puolustus on pelannut suhteellisen hyvin viime peleissä.

Maalintekijävinkkiä tähän matsiin ei tule, mutta vinkataan pelaamaan tässä ottelussa yli 2.5 maalin ottelua, johon Unibet tarjoaa mukavan 2.25 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four × 1 =