Veikkausliiga: SJK – VPS klo: 19.30 ma 11.9.2017

Veikkausliigan toinen herkkupala on Pohjanmaan derby, jossa toisistaan mittaa ottavat SJK ja VPS. Seinäjokiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkeina, vaikka kaksikon neljä edellistä kohtaamista on päättynyt vierasjoukkueen voittoon. Kertoimet.com kuitenkin uskoo, että tuo putki päättyy tänään, sillä SJK:n on pakko ottaa tästä pelistä voitto, mikäli se mielii vielä taistella mitalista kuluvalla kaudella.

Aikaisemmat kohtaamiset

SJK ja Vepsu ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolme kertaa ja joka kerta voiton on vienyt vierasjoukkueena pelannut osapuoli (0-1, 3-1, 0-3). Kerrotaan vielä, että näistä kolmesta kohtaamisesta kaksi on ollut Veikkausliigapelejä ja yksi Suomen Cupin ottelu.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että vierasjoukkueena osapuoli on voittanut neljä edellistä vääntöä ja toinen se, että joukkueiden kymmenessä edellisessä viimeisessä väännössä on kahdeksan kertaa nähty vähintään kolme maalia (1-4-3-3-3-1-3-3-4-5).

Lyö täällä vetoa Veikkausliigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

SJK kausi on mennyt tähän mennessä alle odotusten. Tästä kertoo myös se, että Seinäjokiset ovat vaihtaneet kenties ensimmäisenä suomalaisseurana kolme kertaa päävalmentajaa kuluvan kauden aikana. Materiaalista tuo ei ainakaan pitäisi olla kiinni, sillä SJK:lla on HJK:n jälkeen ylivoimaisesti kovin nippu paperilla.

Itse illan otteluun SJK lähtee sarjataulukon viidenneltä sijalta. Seinäjokiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kymmenen voittoa, viisi tasapeliä ja kymmenen tappiota. Hieman yllättäen SJK:n ongelmat kuluvalla kaudella ovat löytyneet niin puolustuksesta kuin myös hyökkäyksestä, sillä SJK on tehnyt sarjassa kaikkien yllätykseksi toiseksi vähiten maaleja ja on päästänyt niitä viidenneksi eniten.

VPS:n alkukausi puolestaan oli loistava. Joukkue pelasi todella viihdyttävää futista ja komeili sarjataulukon toisena. Viimeisten viikkojen aikana Vepsun taso on kuitenkin laskenut dramaattisesti. Tästä kertoo myös se, että VPS on kymmenen viimeisen ottelun kuntopuntarissa sarjan huonoin joukkue (1-5-4). Juuri tällä hetkellä joukkue liitää kahdeksan ottelun voitottomassa putkessa (0-4-4).

Vaikeasta jaksosta huolimatta VPS lähtee illan otteluun sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Vaasalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista heille on kirjattu kahdeksan voittoa, kymmenen tasapeliä ja seitsemän tappiota. Joukkueen suurimmat ongelmat viimeisten viikkojen aikana on ollut maalinteko, sillä Vepsu on tehnyt koko sarjassa neljänneksi vähiten maaleja.

Ennakoidut kokoonpanot

SJK ei pääse illan otteluun parhaalla kokoonpanollaan, sillä joukkueelta puuttuu alustavien tietojen mukaan riveistään ainakin Dani Hatakka ja Marc Vales. Lisäksi Mehmet Hetemaj:n, Sergi Arimanyn ja Chema Antónin pelaaminen selviää vasta ottelun alla. Valitettavasti Vepsun loukkaantumistilanteesta meillä ei ole tällä hetkellä mitään tarkempaa tietoa, sillä seuran verkkosivut ovat tätä ennakkoa kirjoittaessa alhaalla.

SJK (4-3-4):
Aksalu – Hurme, Mero, Hatakka, Tahvanainen – Klinga, Hradecky, Laaksonen – Zeneli, Hambo, Mboma.

VPS (4-4-2):
Meerits – Engström, Viitikko, Koskimaa, Jurgenson – Voutilainen, Standvall, Sohna, Hakola – Vahtera, Morrisey.

SJK ennakkosuosikki

SJK lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta, vaikka kaksikon kaikki tämän kauden kohtaamiset ovat päättyneet vierasvoittoihin. SJK:n voittoa me perustelemme sillä, että joukkueen uusi valmennuskaksikko Brian Page – Toni Lehtinen saa pelaajistaan varmasti enemmän irti kuin Espanjan Playboy Manuel Roca.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Vahid Hambon osuma, joka on päässyt viime otteluissa kentälle. Unibet tarjoaa hyökkääjän maaliin 3.45 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 × five =