Veikkausliiga: SJK – KuPS klo: 17.00 la 1.9.2018

Veikkausliiga jatkuu lauantaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoa matsi pelaan Seinäjoella, jossa toisistaan mittaa ottavat SJK ja Kuopion Palloseura. Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat tästä pelistä mielellään voiton, sillä tappio tietää loppukautta ajatellen ongelmia. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä kuopiolaiset ovat ennakkosuosikkeja, vaikka KuPSilta puuttuu muutama tärkeä pelaaja. NordicBet, Betsson ja Betsafe tarjoavat otteluun cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

SJK ja KuPS ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin toukokuun alussa Seinäjoella ja toinen kesäkuun lopussa Kuopiossa. Tuossa Seinäjoella pelatussa kohtaamisessa KuPS oli parempi 1-3 lukemin, mutta kaksikon Kuopiossa pelatussa toisessa kohtaamisessa pisteet menivät jakoon 1-1 tuloksella.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että SJK on voittanut joukkueiden viidestä tuoreimmasta väännöstä ainoastaan yhden pelin. Toinenn mainitsemisen arvoinen asia liittyy maaleihin, sillä SJK on tehnyt joukkueiden seitsemässä edellisessä väännössä joka kerta vähintään yhden osuman.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan:

Ottelun lähtökohdat

SJK lähtee otteluun sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Seinäjokiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista Aleksei Eremenko Seniorin suojateille on kirjattu kuusi voittoa, kuusi tasapeliä ja 13 tappiota. Viiden viimeisen pelin kuntopuntarissa SJK on sarjan kahdeksanneksi kovin joukkue viidellä pisteellä (1-2-2).

KuPS lähtee puolestaan otteluun sarjataulukon neljänneltä sijalta. Kuopiolaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista Jani Honkavaaran suojateille on kirjattu 11 voittoa, viisi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Viiden viimeisen pelin kuntopuntarissa kuopiolaisseura on sarjan neljänneksi kovin joukkue yhdeksällä pisteellä (3-0-2).

Ennakoidut kokoonpanot

SJK:lta sivussa ottelusta ovat varmuudella Obed Malolo, Billy Ions ja Jesse Sarajärvi. Myös Ville Tikkasen, Daniel O’Brienin sekä Joona Lautamajan pelaaminen on epävarmaa. KuPSilta puolestaan sivussa varmuudella on Ruben Ayarna sekä Ruben Gabriel.

SJK (4-5-1):
Aksalu – Dorman, Mero, Kadio, Mustoe – Oliynyk, Baath-Sjöblom, Laaksonen, Opiyo, Tolonen, Winchester.

KuPS (4-3-3):
Virtanen – Murillo, Pirttijoki, Toivomäki, Manga – Niskanen, Pennanen, Saxman – Purje, Rangel, Karjalainen

KuPS ennakkosuosikki

Peliyhtiöt enteilevät ottelusta tasaista vääntöä. Tämä on ymmärrettävää, sillä SJK on esiintynyt kotikentällään vaikeuksistaan huolimatta eduksensa. Peliyhtiöiden näkemyksestä huolimatta Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan tässä pelissä KuPSin voiton puolesta, sillä kuopiolaiset tarvitsevat tästä pelistä voiton, mikäli aikovat taistella mitalista kuluvalla kaudella.

Kuopiolaisten voittoa me perustelemme SJK:n sekavuudella ja ennen kaikkea ”epätasapainolla”, sillä seinäjokelaisseura on järjestäen sukeltanut tällä kaudella muutaman hyvän esityksen jälkeen. Viimeksi tällainen pohjanoteeraus nähtiin viikko sitten Kemissä, jossa Seinäjokiset joutuivat jakamaan pisteet sarjan huonoimman joukkueen kanssa.

Lyö SJK:n ja KuPSin matsista vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × 1 =