Veikkausliiga: SJK – HJK klo: 18.30 to 12.10.2017

Veikkausliiga jatkuu maaottelutauon jälkeen kuuden ottelun voimin. Kierroksen toinen mielenkiintoinen matsi pelataan Seinäjoella, jossa SJK isännöi mestaruuden voittanutta HJK:ta. Klubilla ei tässä ottelussa ole panosta, mutta SJK:lla sitäkin enemmän, sillä seinäjokiset tarvitsevat tästä pelistä voiton hinnalla millä hyvänsä. Betsafe, NordicBet ja Betsson tarjoavat illan Veikkausliigapeleihin cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolme kertaa, kun kahdesti yhteen on isketty Veikkausliigassa ja kertaalleen Suomen Cupin finaalissa. Näissä kaikissa kolmessa ottelussa HJK on ollut parempi. Klubi vei kaksikon Veikkausliiga väännöt 6-0 –lukemin nimiinsä ja syyskuussa pelatussa Suomen Cupin finaalissaraitapaidat olivat 1-0 parempia.

Kaksikon aikaisempia matseja katsoessa yksi asia pistää silmään, sillä joukkueiden seitsemästä edellisestä väännöstä Seinäjokiset ovat voittaneet ainoastaan yhden pelin, kun taas Klubilla voittoja on tilillä viisi. Tuo SJK:n ainoa voitto nähtiin Suomen Cupissa syykuussa 2016.

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan:

Lähtökohdat

SJK lähtee illan otteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta. Seinäjokiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 12 voittoa, kuusi tasapeliä ja 11 tappiota. Pisteitä Brian Pagen suojateilla on koossa 29 ottelun jälkeen 42 kappaletta ja matkaa mitalisijalle neljä pistettä.

HJK puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Klubi on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista raitapaidoille on kirjattu 20 voittoa, seitsemän tasapeliä ja kaksi tappiota. Pisteitä mestaruuden jo varmistaneella HJK:lla on 67 kappaletta.

Ennakoidut kokoonpanot

Koska molemmilla joukkueilla on sen verran paljon poissaoloja, jätämme suosiolla ennakoidut kokoonpanot sivuun. Kerrotaan kuitenkin, että HJK:lta puuttuu illan ottelusta alustavien tietojen mukaan ainakin Mosa, Roni Peipponen, Ville Jalasto, Hannu Patronen sekä Faith Obilor. SJK:lta puolestaan sivussa ovat Marc Vales, Matej Hradecky sekä Mehmet Hetemaj.

HJK ennakkosuosikki

HJK lähtee illan otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta Klubilla ei ole mitään panosta tässä matsissa. Tämän vuoksi Kertoimet.com vinkkaakin pelaamaan pienellä riskillä Unibetin tuplassa kotijoukkueen voittoa ja tasapeliä. Tämä siksi, että SJK tarvitsee tästä pelistä pisteitä, mikäli se mielii pelata tällä kaudella mitalista, sillä tappio hautaisi todennäköisesti nämä haaveet lopullisesti. Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Evans Mensahin osuma, johon Unibet tarjoaa mukavan 3.55 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fifteen + ten =