Silvan osumat liikaa Stoke

Manchester City nappasi neljännen perättäisen voiton, kun Pep Guardiolan suojatit kaatoivat maanantai-illan ainoassa valioliigaottelussa Stoken maalein 0-2 (0-1). Cityn molemmista maaleista ottelussa vastasi David Silva. Voiton myötä joukkueella on mahdollisuus varmistaa mestaruus seitsemäs huhtikuuta pelattavassa City Brighton pelissä.

https://www.youtube.com/watch?v=_nUPJ66oGXc

City hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä selvästi. Illan ensimmäinen osuma nähtiin kymmenen minuutin kohdalla, kun Raheem Sterling pelasi paikan maalin eteen David Silvalle, joka laukoi pelivälineen ohi Jack Butlandin selän taakse. Viitisen minuuttia ennen puoliaikaa vierailijalla oli paikka lisätä johtoaan, kun Fernandinho pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämän yrityksen Butland torjui.

Toinen puoliaika noudatteli ensimmäisen kaavaa ja kulki vierasjoukkueen komennossa. Illan toinen maali nähtiin viiden minuutin pelin jälkeen, kun Gabriel Silva pelasi paikan maalille Silvalle, joka laukoi vierasjoukkueen 0-2 johtoon. Kymmenen minuuttia tästä Stelingillä ja Leroy Sanella oli paikat kolmannelle osumalle, mutta nämä yritykset eivät tuottaneet tulosta.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − 10 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina – Zenit Pietari kello 22.00 to 20.9.2018

Peliyhtiöt ennakoivat FC Kööpenhaminan ja Zenitin välisestä kamppailusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä illan venäläisvierailija lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset