Seuraa näitä lajeja Pyeongchangin toiseksi viimeiseinä kisapäivänä

Olympialaisten toiseksi viimeisenä päivänä suurin huomio suomalaisittain kohdistuu miesten maastohiihdon 50 kilometrin kilpailuun, jossa Iivo Niskasen mitalimahdollisuuksia pidetään korkeina. Mielenkiintoa päivään tuo myös Miesten Big Airin finaali, jossa tällä kertaa ei valitettavasti nähdä suomalaisia.

Miesten Big Air finaali kello 2.50

Toiseksi viimeisen kisapäivän ensimmäinen mielenkiintoinen kilpailu on miesten Big Airin finaali. Valittavasti tällä kertaa finaalissa ei nähdä suomalaisia mukana, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö kilpailua kannattaisi katsoa, sillä jo karsinnoista muodostui erittäin kovatasoiset, kun peräti kahdeksan laskijaa kirjasi tempuistaan yli 90,00 pisteet. Tämä lupailee eritäin hyvää ja kovatasoista kilpailua.

Miesten 50km perinteinen yhteislähtö kello 7.00

Miesten 50 kilometrin kilpailu kuului jo ennakkoon niihin lajeihin ja matkoihin, jossa suomalaisten mitalimahdollisuudet ovat suuret. Kisojen aikana on kuitenkin vain vahvistunut näkemys siitä, että Iivo Niskanen kykenee parhaimmillaan jopa voittamaan kuninkuusmatkan. Niskasen lisäksi kilpailuun suomalaisista osallistuvat Matti Heikkinen, Risto-Matti Hakola ja Perttu Hyvärinen.

Miesten jääkiekon pronssiottelu Kanada – Tshekki kello 14.05

Maastohiihdon jälkeen kanavat kannattaa virittää TV viiden puolelle, jossa ratkotaan kello 15.15 alkavassa ottelussa pronssimitalin kohtalo. Valitettavasti tällä kertaa suomalaisia ei nähdä mukana mitalipeleissä, sillä Lauri Marjamäellä, Mikko Mannerilla ja Jussi Tapolalla meni pupupöksyyn pelisuunnitelman kanssa. Näin Leijonien kisat tulivat päätökseen jo puolivälierissä, jossa Suomi joutui myöntämään Kanadan paremmaksi maalein 1-0.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eighteen + seventeen =

Tuorein veikkausvinkkimme

Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina – Zenit Pietari kello 22.00 to 20.9.2018

Peliyhtiöt ennakoivat FC Kööpenhaminan ja Zenitin välisestä kamppailusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä illan venäläisvierailija lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset