Jalkapallon MM-kisat: Serbia – Sveitsi klo 21.00 pe 22.6.2018

Perjantain jalkapallotarjonnan päättää tämä Serbian ja Sveitsin välinen kohtaaminen. Panokset ottelussa ovat kovat, sillä tämän ottelun voittaja etenee hyvin todennäköisesti jatkopeleihin. Peliyhtiöt ennakoivat tasaista vääntöä ja tähän samaan näkemykseen yhtyy myös Kertoimet.com. NordicBet, Betsson ja Betsafe tarjoavat päivän kaikkiin MM-peleihin cashoutin. Unibet puolestaan tarjoaa MM-otteluita sivuillaan pelaaville Jackpotin, jossa voi voittaa 10 000 euroa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Historiaa tällä kertaa tutkiessa löytyy yksi mielenkiintoinen fakta tarjottavaksi heti starttiin, sillä Serbia ja Sveitsi eivät ole kohdanneet toisiaan koskaan aikaisemmin. Tämä on pieni yllätys, sillä maiden välillä on linnunradalla laskettuna noin 900 kilometriä väliä. Tämä tuo tähän otteluun pienen lisämausteen, sillä kumpikaan osapuoli ei tunne toistensa metkuja läpikotaisin.

Ensimmäisen kierroksen parhaita maaleja MM-kisoista pääset katsomaan yllä olevasta videosta

Näitä sivuja suosittelemme MM-jalkapalloon:

Ottelun lähtökohdat

Serbia aloitti MM-urakkansa kaatamalla avausottelussa Costa Rican 1-0 lukemin. Serbia pääsi tuossa pelissä suhteellisen helposti, sillä Costa Rica ei alkua lukuunottamatta pystynyt haastamaan missään vaiheessa maata kunnolla. Rehellisyyden nimessä on sanottava, että loppulukemat olisivat voineet olla tylymmätkin, ilman Keylor Navasin lukuisia huipputorjuntoja.

Seitsemän ottelun pisteputkessa liitävä Sveitsi puolestaan avasi MM-kisat 1-1 tasapelillä Brasiliaa vastaan. Maa oli ottavana osapuolena mm-avauksessa, mutta kun puolustus toimi suhteellisen hyvin, oli tuloksena 90. minuutin pelin jälkeen yksi tasapeli. Tuo piste saattaa nousta vielä isoon arvoon tässä lohkossa, sillä E-lohkon tilanne tällä hetkellä kenties turnauksen kimurantein.

Tähän maiden alkulohkon toiseen otteluun lähdettäessä lähtökohdat ovat molemmille maille selvät. Mikäli Serbia voittaa ottelun, varmistaa se paikan 16 parhaan joukkoon. Mikäli puolestaan Sveitsi vie tästä pelistä pisteen tai pisteitä, ratkeaa jatkoonpääsivät vasta alkulohkon päätösotteluissa.

Tähän otteluun lähdettäessä esille nousee kolme isoa kysymystä. Näistä ensimmäinen on serbialaisten henkinen kantti, sillä maan pelaajat tunnetaan Vesuviustakin kuumempina pelaajia. Toinen asia on Sveitsin organisoitu pelaaminen, sillä vaikka Serbia ei ole yhtä taitava kuin Brasilia, niin taitoa joukkueessa riittää. Kolmas mielenkiintoinen asia on Serbian viimeistelytaito, sillä montaakaan hyvää paikkaa Sveitsi ei tule maalle tässä pelissä antamaan.

Seuraa heitä

Serbia: Milinkovic-Savic, Adam Ljajic, Alexander Kolarov ja Nemaja Matic.
Sveitsi: Lictsteiner, Behrami, Xhaka ja Shaqiri.

Ennakoidut kokoonpanot

Serbia (4-2-3-1):
Stojkovic – Kolarov, Tosic, Milenkovic, Ivanovic – Matic, Milivojevic – Llajic, Milinkovic-Savic, Tadic – Mitrovic.

Sveitsi (4-2-3-1):
Sommer – Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriquez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dxemaili, Zuber – Drmic.

Tasainen ottelu luvassa

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin mielenkiintoiset, sillä molemmat maat tarvitsevat tästä pelistä pisteitä. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mihin yhtyy myös Kertoimet.com, sillä molemmilla mailla on omat hyvät ja omat huonot puolensa.

Koska voimasuhteiden arviointi tässä ottelussa on sen verran hankalaa, niin pelataan tässäkin pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Valitettavasti useimmissa vaihtoehtoisissa vedoissa kertoimet on vedetty todella alas. Onneksi Kertoimet.com löysi kuitenkin muutaman mielenkiintoisen vedon johon kannattaa iskeä.

Näistä ensimmäinen on se, että Sveitsi laukoo vähintään 3,5 kertaa kohti Serbian maalia. Tähän vaihtoehtoon Unibet tarjoaa 1,90 palautuksen. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto löytyy pelaajien tilastoissa, jossa voi pelata Aleksandar Mitrovicin paitsion puolesta. Tähän vaihtoehtoon laitetaan kyllä ja noukitaan siitä 2,30 kerroin pois lukeksimasta.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 + seventeen =