Sekalaista

Nobelin rauhanpalkinto 2019 – ti 10.12.2019

Nobelin rauhanpalkinto jaetaan 10.12.2019 Oslossa. Jo nyt voit lyödä vetoa voittajasta, kenet sinä laitat voittajavedossa kupongille? Katso kertoimet!

Lue koko juttu »

Eurovaalit – Europarlamenttivaalit vedonlyönti ja kertoimet

Viiden vuoden välein järjestettävät Europarlamenttivaalit järjestetään sunnuntaina 26.5.2019. Ketkä 13 pääsevät edustamaan Suomea Brysselin parlamenttiin? Lyö vetoa vaaleista!

Lue koko juttu »

Jääkiekon U18 MM-kisat – Löydä parhaat kertoimet ja lyö vetoa!

Jääkiekon U18 MM-kisat 2019 Ruotsissa, Örnskiöldvikissä ja Uumajassa.

Lue koko juttu »

Presidentinvaalit 2018: Lyö vetoa

Netissä voit lyödä vetoa vuoden 2018 vaaleista. Saulihan se pressa tulee olemaan, mutta mitkä ovat muiden kannatusprosentit? Lyö vetoa ja jännitä!

Lue koko juttu »

Putous 2017: Lyö vetoa hahmoista!

Pahat kielet povasivat vuoden 2017 Putouksesta jo komedian itsemurhaa tylsällä partaveitsellä. Ensimmäiset sketsit ovat näyttäneet nämä epäilyt vääriksi, ja muutama ennakkosuosikkikin on jo syntynyt.

Lue koko juttu »

Tanssii tähtien kanssa – TTK 2017

Tanssii tähtien kanssa alkaa sunnuntaina 12.2.2017 kello 19:30 MTV3 kanavalla. Tuolloin päästään jälleen seuraamaan 10 tähtiparin taivallusta kohti voittoa ja totta kai tästäkin aiheesta voi lyödä vetoa. Kertoimet tulevat vaihtelemaan kauden aikana runsaasti, joten vetoa kannattaa lyödä ahkerasti. Kuka on sinun suosikkisi?

Lue koko juttu »

Trump Presidentin virkaan tänään 20.1.2017 – Lyö vetoa puheista ja matkoista

Trumpin virkaanastujaisten johdosta Nordicbet on avannut Trump aiheisen vedonlyöntiosion. Lyö vetoa virkaanastujaispuheesta, matkoista tai muurista. Tässä esimerkkikertoimia sille, että alla näkyvä ”sanat” mainitaan Trumpin virkaanastujaispuheessa:

Lue koko juttu »

Lyö vetoa X Factor UK voittajasta – Saara Aalto finaalissa klo 22:00 la 10.12.2016

Suomalaisia Brittien X factor kisa kiinnostaa tänä vuonna enemmän kuin koskaan, sillä Saara Aalto on edennyt kisan finaalissa jo semifinaaleihin eli neljän parhaan joukkoon!

Lue koko juttu »

Yhdysvaltain presidentinvaalit klo 18:00 ti 8.11.2016

Menneet kuukaudet maailma on seurannut suurella mielenkiinnoilla Yhdysvaltojen presidentinvaalitaistoa, jossa voiton on viemässä kärkäs bisnesmies Trump tai monissa skandaaleissa keitetty Clinton. Odotusarvo on, että Trumpin valinta toisi mukanaan arvaamattomuutta ja jopa merkittäviä muutoksia maailmanpolitiikkaan, Clintonin puolestaan vallitsevan linjan jämäköitymistä mutta myös jatkuvuutta.

Lue koko juttu »

Lyö vetoa missikisoista!

Kyllä, kaikki tapahtumat mihin liittyy voittaja, siihen liittyy myös vedonlyöntiä. Vuodenvaihde on kauneuskilpailujen juhlaa ja vetoa voi lyödä niin ulkomailla kuin kotimaassa käytävistä kilpailuista. Tuleva viikonloppu on varsinainen missikisojen superviikonloppu, sillä valitaan Miss Universum ja Miss Maailma.

Lue koko juttu »

Tangomarkkinat 8. – 12.7. 2015 – Vedonlyönti kuninkaallisista on käynnissä

Tangomarkkinat ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisessa kesässä ja tangolaulukisan karsinnat ja finaali keräävät paikan päälle ja televisioiden ääreen todella ison yleisön. Ja luonnollisesti myös vedonlyöntikansaa kiinnostaa mitä Seinäjoella tapahtuu heinäkuisena viikonloppuna.

Lue koko juttu »

MM 2014 Minsk: Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut, 9.-25.5.

Yhtä varmasti kun saamme nauttia keväisestä linnunlaulusta, saamme myös nauttia keväisestä jääkiekkohuumasta, MM-kisoista. Joidenkin mielestä lätkää on tullut tämän vuoden puolella tuutista jo liiankin kanssa, […]

Lue koko juttu »

Jussi Gaala klo 19:30 perjantaina 22.3.2019

Paras suomalainen elokuva vuosimallia 2018? Jussi Gaala 2019 palkitsee kotimaisen elokuva-alan parhaat. Nyt voit lyödä vetoa Jussi patsaan saajista, katso kertoimet ja lyö vetoa!

Lue koko juttu »

Talviolympialaiset: Sotshi 7. – 23. 2. 2014

Sotshin legendaarisiksi markkinoidut talviolympialaiset häämöttävät horisontissa, ja monet veikkaustoimistot ovat ottaneet talvilajit jo listoillensa. Mitalitaulukosta alkaen, vetoa lyödä niin joukkuelajeista kuin yksilöurheilijoista.

Lue koko juttu »

Piereskelyn SM-kisat 2018

Mistä on kyse?Kesällä mitellään Piereskelyn SM-kilpailut Mistä lyödään vetoa?Voittotuloksesta Mistä ihmeen voittotuloksesta?Voittavan töräytyksen äänenvoimakkuudesta. Uh, okei, missä tästä voi lyödä vetoa?Vain Betsafe-sivustolla: Lopultakin pelikohde kaiken […]

Lue koko juttu »