Sami Hyypiä: Englanti on niukka suosikki Kroatiaa vastaan l Poimi tästä 10€ ilmaisveto

Jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa on edetty siihen pisteeseen, että jäljellä on enää kolme ottelua. Näistä ensimmäinen potkitaan tänään Luzhniki Areenalla Moskovassa, jossa Englanti ja Kroatia selvittävät toisen finalistin.

Betssonin lähettiläs Sami Hyypiä nostaa Englannin niukaksi suosikiksi illan otteluun. Myös vedonlyöntiyhtiö Betssonin kertoimenlaskijat yhtyvät ex-huippufutaajan näkemykseen, sillä Englannin kerroin varsinaisen peliajan voittoon on tällä hetkellä 2.26 ja Kroatian 3.90.

– Joukkueen materiaali on himpun verran laajempi kuin Kroatian. Huippuyksilöt ovat aika vertailukelpoisia, mutta Englannin joukkue koostuu lähes pelkästään Valioliigan huippuseurojen pelaajista. Kroatian materiaalissa on enemmän tasoeroja.

– Toisaalta Kroatian huipuista Luka Modric pystyy olemaan kentän paras pelaaja missä tahansa ottelussa, ketä vastaan vain. Esimerkiksi Venäjää vastaan Modric nousi huipputasolle, kun hänen piti.

Hyypiä uskoo, että mikäli Englanti voittaa, ratkaisu tapahtuu sen erittäin hiotuista erikoistilanteista.

– Jos Kroatia voittaa, se tapahtuu Modricin taituruuden kautta, tavalla tai toisella. Hän on kuitenkin se pelaaja, jonka jokainen Valioliigajoukkue ottaisi milloin tahansa joukkueeseensa. Jos se vain olisi enää mahdollista.

Poimi tästä 10€ ilmainen veto Betssonille ja osallistu samalla 15 000 euron jackpotiin »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 − 6 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset