KHL: Salavat Julajev Ufa – Traktor Tšeljabinsk klo 16.00 pe 16.3.2018

KHL:n välierät pyörähtävät tänään käyntiin. Suomalaisittain mielenkiintoisimmat matsit pelataan Moskovassa ja Ufassa. Kertoimet.com tarjoaa näihin molempiin peleihin vinkin. Tässä tipsissä vinkkitoimituksemme ennakoi Ufan ja Traktorin välistä vääntöä. Peliyhtiöt pitävät kotijoukkuetta ennakkosuosikkina, mutta tätä näkemystä Kertoimet.com ei täysin allekirjoita.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ufa ja Traktor kohtasivat runkosarjassa toisensa kaksi kertaa. Traktor vei kaksikon ensimmäisen kohtaamisen kotikentällään 3-2 ja toisen vieraissa voittomaalikilpailun jälkeen 3-4. Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että Traktor on ollut Ufalle vaikea vastus kaadettavaksi, sillä illan vierasjoukkue on voittanut kaksikon viidestä edellisestä väännöstä neljä peliä. Toinen mainitsemisen arvoinen asia liittyy maaleihin, sillä joukkueiden kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa on ainoastaan kaksi kertaa tehty yli viisi maalia (6-5-3-6-1-4-4-3).

Ennen mainoksia osattiin tehdä, nyt kukkahattutädit ja feministiliitot ovat pilanneet kaiken.

Näitä sivuja suosittelemme KHL:

Lähtökohdat

Ufan runkosarjassa oli ailahteleva mutta nousujohteinen. Joukkue keräsi 56 ottelusta 93 pistettä, joilla se sijoittui itäisessä konferenssissa toiseksi. Voittoja Ufalle kirjattiin 31 ja tappiota 25. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Ufan vastaan asettui Avangard Omsk, joka pisti Erkka Wersterlundin miehistön koville, sillä tuo sarja ratkesi Ufan eduksi vasta seitsemännessä ottelussa.

Traktor puolestaan pelasi tasaisemman kauden. Se hävisi syykuun lopussa kertaalleen neljä peliä putkeen, mutta tuon jälkeen sille ei enää runkosarjassa kirjattu kahta perättäistä tappiota enempää. Joukkueen tasainen kausi siivitti sen lopulta Itäisen konferenssin kolmanneksi 96 pisteellä. Voittoja Traktorille kirjattiin 56 ottelusta 33 ja tappiota 23. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Traktor tiputti jatkosta 4-1 voitolla Neftehimik Nizhnekamskin.

Traktor ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Ufan hienoiseksi ennakkosuosikiksi tässä matsissa, mutta Kertoimet.comin silmissä tilanne on toinen, sillä illan vierasjoukkue pääsi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella helpommalla kuin illan isäntä, joka joutui tahkoamaan täyden sarjan Omskia vastaan.

Vierasjoukkueen osakkeita meidän silmissämme nostaa myös historia sekä se, että Traktor on näistä kahdesta joukkueesta levänneempi osapuoli, sillä Ufa pelasi vielä keskiviikkona Omskia vastaan seitsemännen ottelun, kun taas Tratorilla on ollut viikko aikaa ladata akkuja tätä matsia silmällä pitäen. Näiden edellämainittujen syiden vuoksi lapulle laitetaan vierasjoukkueen voitto, jota me pidämme tällä hetkellä todennäköisempänä kuin Ufan.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − nineteen =