Jalkapallon MM-kisat: Saksa – Ruotsi klo 21:00 la 23.6.2018

Jalkapallon MM-kisat: Saksa – Ruotsi la 23.6.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Lauantai kello 21:00 23.6.2018

Lauantaina Saksalla on jo jännät paikat kun se kohtaa Jalkapallon MM-kisoissa Ruotsin. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Saksalla on nolla pistettä, Ruotsilla kolme pistettä. Saksalla Ruotsi-pelin jälkeen on vielä Etelä-Korea vastassa, mutta ei se saisi kyllä Ruotsillekaan hävitä, muuten laulukuoro kutsuu hyvin todennäköisesti. Onko tässä muita vaihtoehtoja kuin Saksan voitto?

Miten Saksa selvittää seuraavan esteen?

Saksa – Ruotsi kertoimet

Saksa on melkein pakkovoiton edessä kun vastaan asettuu Etelä-Korean ensimmäisessä ottelussa voittanut Ruotsi. Saksa koki osittain yllättävän tappion Meksikolle, toki Meksiko oli tuossa ottelussa valovuoden Saksan peliä edellä. Onko Saksa saanut pelin kuntoon tähän peliin vai tekeekö Ruotsi Saksalle temput?

Unibetin kertoimien mukaan Saksa on ottelun iso suosikki. Pitkävetokertoimet ovat 1.44 -4.70 – 8.00, joten Ruotsin voitolle ei isommin pelijenejä kannata ilmeisesti laittaa. Toisaalta tasapelikin toisi rahaa mukavasti takaisin, 4.70 on ihan pelattava kerroin.

Maalintekijävedossa hyviä kohteita voisi olla Saksan nelikko, jolla kaikilla on alle 3.00 kerroin. Timo Werner 2.30, Mario Gomez 2.38, Marco Reus 2.60 ja Thomas Müller 2.70. Meksikoa vastaan ei osunut, tuleeko maaleja hyvin puolustavaa Ruotsia vastaan.

Ruotsin maalitoivot taitavat olla Marcus Berg (5.40) ja Ola Toivonen (6.00), kapteeni Granqvist (11.00) ampuu mahdolliset rankkarit.

Todennäköisesti ottelussa nähdään myös kortteja, alin korttikerroin Unibetillä on juuri Granqvistilla ja Sebastian Larssonilla 3.50. Katso myös muiden pelaajien korttikertoimet tai lyö vetoa vaikka kumpi joukkue enemmän kortteja napsii.

Tuomitaanko ottelussa rangaistuspotku? Sille kerroin on 2.80. Ei vaihtoehto on saanut kertoimen 1.40. Näissä kisoissa on tullut jo rankkareita todella paljon edellisiin kisoihin verrattuna.

Lyö vetoa Jalkapallon MM-kisoista näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Näillä kokoonpanoilla joukkueet lähtivät edellisiin peleihin, tuleeko joitain muutoksia? Se selviää vasta aivan ottelun alla.
Saksa (4-2-3-1)
Neuer – Plattenhard, Hummels, Boateng, Kimmich – Kroos, Khedira – Draxler, Özil, Müller – Werner

Ruotsi (4-4-2)
Olsen – Augustinsson, Granqvist, Jansson, Lustig – Forsberg, Ekdal, Larsson, Claesson – Toivonen, Berg

Käytettiinkö VAR -tekniikkaa väärin Ruotsin ja Etelä-Korean välisessä ottelussa?

Saksa – Ruotsi keskinäiset ottelut

Saksa ja Ruotsi ovat kohdanneet toisensa useampia kertoja, mutta 10 viimeistä peliä menevät jo peräti 1930 -luvulle. 2000 luvulla on pelattu viisi peliä, viimeisimmät kohtaamiset ovat vuoden 2014 kisojen karsinnasta. Tuolloin mätettiin maaleja oikein urakalla, sillä Saksa – Ruotsi päättyi tasan 4-4 ja toinen ottelu Ruotsi – Saksa 3-5. Tuskin ihan tämänlaisia lukemia nähdään tässä ottelussa?

Saksa – Ruotsi ottelun televisiointi ja livestream

F-lohkon pelissä on paljon pelissä. Mikäli Etelä-Korean ja Meksikon välinen, aikaisemmin samana päivänä pelattu ottelu päättyy Meksikon voittoon, pitää Saksan pakosti voittaa Ruotsi, tai ainakin ottaa yksi piste. Ja sittenkin menee vielä vaikeaksi. Ottelu esitetään tuttuun tapaan YLE:n kanavilla, televisiossa ja mobiililaitteille YLE Areenan kautta. Katso matsi vaikka omalla mobiililaitteellasi ja betsaa matsia livenä!

Lyö tästä Jalkapallon 2018 MM-kisojen matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 + 15 =