Liiga: SaiPa – Sport klo: 18.30 ke 11.10.2017

Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Kertoimet.comilla on kuitenkin tälle matsille selvä ennakkosuosikki olemassa, sillä SaiPa on puristanut kotkapaidoilta viidessä edellisessä ottelussa pisteitä. Lisäksi nämä viikon ensimmäiset pelit ovat olleet vaasalaisille viime vuosina syystä tai toisesta vaikeita.

Aikaisemmat kohtaamiset

SaiPa ja Sport kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljä kertaa. Nämä kaikki neljä kohtaamisista päättyivät SaiPan voittoon. Kaksikko on iskenyt myös kuluvalla kaudella kerran yhteen. Tuossa kolme viikkoa sitten Vaasassa pelatussa ottelussa Sport oli jatkoajan jälkeen parempi maalin 2-1.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että joukkueiden neljässä edellisessä väännössä ei ole kertaakaan nähty neljää maalia enempää (2-1-4-4). Toinen mainitsemisen arvoinen asia on se, että SaiPa on saanut kaksikon viidestä viimeisestä väännöstä pisteitä.

Näitä sivuja suosittelemme Liigaan:

Lähtökohdat

SaiPa lähtee illan otteluun sarjataulukon 11. sijalta. Lappeenrantalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 12 ottelua, joista Tero Lehterän suojateille on kirjattu kuusi voittoa ja kuusi tappiota (2-4-1-5). Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa Sputnikit ovat sarjan kahdeksanneksi kovin joukkue.

Sport puolestaan lähtee illan otteluun kahdeksannelta sijalta. Vaasalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 12 ottelua, joista Tomek Valtosen suojateille on kirjattu kuusi voittoa ja kuusi tappiota (4-2-2-4). Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa Sport on sarjan seitsemänneksi kovin joukkue.

Joukkueiden heikkoudet

SaiPan heikkoudet alkaneella kaudella ovat löytyneet puolustuksesta, sillä Lappeenrantalaiset ovat päästäneet Liigassa toiseksi eniten maaleja (3,4 ottelua kohti). Myöskään Sputnikien erikoistilannepelaaminen ei vakuuta, sillä alivoimalla (70,59%) SaiPa on sarjan toiseksi huonoin ja ylivoimalla (8,33%) ylivoimaisesti sarjan huonoin joukkue.

Sportin heikkoudet alkaneella kaudella ovat olleet lähes identtiset SaiPan kanssa, sillä vaasalaiset ovat päästäneet sarjassa eniten maaleja (3,5 ottelua kohti). Myöskään kotkapaitojen erikoistilannepelaaminen ei vakuuta, sillä alivoimalla (68,09%) Sport on sarjan heikoin joukkue. Moni laittaisi tähän samaan kategoriaan myös ylivoiman (12,50%), joka on sarjan kolmanneksi heikoin, mutta neljässä viimeisessä ottelussa vaasalaiset ovat iskeneet neljä ylivoimamaalia, joten tuo tilasto hieman ”vääristää” tämän hetkistä totuutta.

Tasainen ottelu luvassa

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Mikäli tämä peli pelattaisiin viikonloppuna, niin vinkkaisimme pelaamaan Sportin voittoa, mutta koska tämä on vaasalaisille viikon ensimmäinen peli, vinkkaa Kertoimet.com pelaamaan tässä kotijoukkueen voittoa, sillä nämä viikon ensimmäiset pelit ovat tunnetusti Kotkapaidoille vaikeita.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Markus Nenosen osuma, joka johtaa Sportin sisäistä maalipörssiä seitsemällä maalilla. Unibet tarjoaa hyökkääjän osumaan 3.50 kertoimen.

Eräkohtaisissa vedoissa meidän piti vinkata pelaamaan SaiPan toisen erän voittoa, sillä Sport ei ole voittanut viidessä edellisessä ottelussa kertaakaan toista erää (0-4-1). Tarkemmassa syynäyksessä kuitenkin selvisi, että SaiPa on ihan yhtä sukka ottelun puolivälissä (0-3-2), joten unohdetaan tässä pelissä eräkohtaiset vedot.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × 5 =