SaiPa nousi jo kuudenneksi

Lappeenrannan SaiPa nappasi kolmannen perättäisen ja alkaneen kauden 14. voiton, kun Tero Lehterän suojatit kaatoivat tiistaina Mikkelissä pelatussa ottelussa Jukurit maalein 2-3 (1-1, 1-0, 0-2). Tappion myötä Jukurit on hävinnyt viimeisestä 12 ottelusta peräti 11 peliä.

SaiPa hallitsi ensimmäisen erän peliä ja vastasi ottelun avausmaalista Ahti Oksasen toimesta, mutta ensimmäiselle erätauolle mentiin 1-1 tilanteessa, kun Zach Budish tasoitti melkoisella onnenkantamoisella 21 sekuntia myöhemmin. Toisessa erässä vuorostaan Jukurit oli niskan päällä ja vastasi erän ainokaisesta. Tämä osuma nähtiin ylivoimalla hieman erän puolivälin jälkeen ja sen viimeisteli Miika Roine.

Kolmannessa erässä kentällä hallitsevampi osapuoli oli SaiPa, joka käänsi pelin eduksena Roy Radken kahdella maalilla. Jukureilla oli vielä pelin lopussa mahdollisuus tulla tasoihin, kun mikkeliläiset pääsivät pelaamaan ensin kuudella neljää vastaan ja tämän jälkeen vielä kuudella kolmea vastaan, mutta kolmatta maalia kotijoukkue ei onnistunut enää tekemään.

– Pelattiin ihan ookoo ja välillä ihan mallikkaastikin, mutta toisessa erässä alettiin kaivaa omaa kuoppaa, kun alettiin varastamaan, jonka seurauksena homma meni vaikeaksi. Onneksi pystyttiin kuitenkin puristamaan tästä pelistä voitto, vaikka tuo pelin loppu oli melkoista komediaa, SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä kertoi pelin jälkeen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × 3 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset