SaiPa kaatoi HPK:n myös viikonlopun toisessa ottelussa

Lappeenrannan SaiPa kaatoi myös viikonlopun toisessa Back-To-Back pelissä Hämeenlinnan Pallokerhon. Tällä kertaa loppulukemat kirjattiin Sputnikeille 5-3 (1-1, 3-2, 1-0). SaiPan parhaimmistoa ottelussa olivat kaksi maalia viimeistellyt Ahti Oksanen sekä 1+1 tehot kirjanneet Elmeri Kaksonen ja Kim Strömberg.

Ottelun alku oli varsin vauhdikas, sillä Ahti Oksanen vei kotijoukkueen johtoon alivoimalla kahden minuutin kohdalla, mutta Kristian Vesalainen kuittasi maalin vielä saman ylivoiman aikana. 1-1-lukemissa mentiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Myös toinen erä oli vauhdikasta peliä, sillä SaiPa karkasi reilussa viidessä minuutissa Topi Nättisen ja Kim Strömbergin maaleilla 3-1 johtoon. Näistä ensimmäinen syntyi ylivoimalla. Illan viides maali nähtiin erän puolivälissä, kun Niclas Almari onnistui tekemään Kerholle 3-2 kavennuksen.

Näissä lukemissa ottelu ehti vanheta ainoastaan vajaat kaksi minuuttia ennen kuin Elmeri Kaksonen laukoi SaiPan toistamiseen kahden maalin karkumatkalle, mutta Kristian Vesalainen kuittasi osuman ylivoimalla 35 sekuntia myöhemmin.

Ottelun ratkaisu nähtiin lopulta vasta pelin viimeisellä minuutilla, kun HPK haki tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Tässä hämeenlinnalaiset eivät kuitenkaan onnistuneet. Sen sijaan SaiPa iski vielä kerran, kun Ahti Oksanen viimeisteli alivoimalla 5-3 osuman tyhjään maaliin.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three × 2 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga karsinnat: Mitkä joukkueet pudotuspeleihin?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset