Naisten MM-Kisat: Ruotsi – USA klo 22.00 to 20.6.2019

Jalkapallon naisten MM-kisoissa ratkaistaan torstaina F-lohkon voittaja kun La Havren Stade Oceanella kohtaavat kaikki ottelunsa voittaneet Ruotsi ja USA.

Kyseessä on hieman panokseton ottelu sillä molempien jatkopaikka on jo varma ja kävi tässä ottelussa miten tahansa niin reitti finaaliin on lähes yhtä vaikea. Mahdollisessa puolivälierässä toiseksi tullut kohtaa maailman rankingin kakkosen Saksan kun taas lohkovoittaja voi kohdata rankingin nelosen ja tämän turnauksen isäntämaan Ranskan.

Hallitseva maailmanmestari USA on ottelussa suuri suosikki, mutta ei Ruotsi täysin ilman mahdollisuuksia ole. Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 11.00 – 5.75 – 1.27.

Maiden kohtaamiset ovat olleet tasaisia

Ruotsi ja USA ovat kohdanneet neljän viime vuoden aikana kolme kertaa ja ottelut ovat olleet tasaisia. Maat kohtasivat viime MM-kisoissa (2015) myös alkulohkossa ja silloin ottelu päättyi 0-0 lukemiin. Viime Olympialaisissa (2016) Ruotsi tiputti Yhdysvallat jatkosta rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Harjoitusottelussa kaksi vuotta sitten (2017) Yhdysvallat oli kuitenkin parempi lukemin 0-1. Tämä antaa kuitenkin uskoa että Ruotsi voi saada tästä ottelusta jotain, varsinkin kun ottelun voitto ei takaa helpompaa reittiä finaaliin.

Ruotsi ei ole vielä kovia maita näissä kisoissa kohdannut kun Chile kaatui lukemin 2-0 ja Thaimaa 5-1. Kummassakaan ottelussa heillä ei ollut mitään hätää, mutta nyt vastus kovenee kunnolla kun kisojen suurin ennakkosuosikki Yhdysvallat tulee vastaan. Ruotsi on kuitenkin yksi harvoista maista joka tietää miten Yhdysvallat voitetaan. Maat ovat kohdanneet kymmenen kertaa ja ottelut ovat jakaantuneet tasan 3-4-3.

Ruotsin maalit ovat jakautuneet aika tasan sillä vain Kosovare Asllani on onnistunut osumaan kaksi kertaa. Linköpingin keskikenttäpelaaja osui MM-karsinnoissa neljä kertaa ja on yksi mahdollinen maalintekijä tähänkin otteluun. Unibet tarjoaa hänen maalilleen 7.00 kertoimen.

Yhdysvallat on ollut ylivoimainen

F-Lohko ei ole tasoltaan ollut kummoinen hallitsevalle maailmanmestarille sillä he ovat voittaneet molemmat ottelunsa tähän mennessä maalierolla 16-0. Erityisesti Thaimaa saa kokea maailman parhaimman naismaajoukkueen tason häviämällä lukemin 13-0.

Yhdysvallat on voittanut maailmanmestaruuden naisissa kolme kertaa ja he ovat ansaitusti FIFA rankingin ykkönen. USA on hävinnyt 40 edellisestä ottelustaan vain yhden, joka oli harjoitusottelu Ranskaa vastaan viime vuonna (3-1). Näissä 40 ottelussa he eivät kertaakaan jääneet ilman maaleja. Itseasiassa seitsemässä edellisessä ottelussa he ovat tehneet jokaisessa vähintään kolme maalia.

Nordicbet tarjoaa Yhdysvaltojen yli 2.5 joukkuemaalille kertoimen 2.28.

Vaikka Ruotsi tiputti Yhdysvallat jatkosta Olympialaisissa niin se tuli aika selkeällä parkeerataan bussi menetelmällä. Samaa voidaan odottaa tässä sillä Ruotsi on organisoitu joukkue joka on hyvä vastahyökkäyksissä. USA on kuitenkin parempi joukkue nyt kuin kolme vuotta sitten ja heillä on pelaajia jotka pystyvät rikkomaan puolustusmuureja.  Kysymys kuuluu, pystyvätkö he tekemään sen nyt?

Kertoimet.com suosittelee näitä vedonlyöntisivuja

888

Arvostelu

888Tripla Kasi eli 888 tarjoaa uusille pelaajille 100€ edestä bonusrahaa. Lisäksi vaihtuvia viikkotarjouksia!
Bonus: 100€

Pelaa »
fastbet

Arvostelu

FastbetPay 'n play - pelaa heti suoralla nettipankkitalletuksella.
Bonus: 100€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Ilmainen live-stream lätkään, fudikseen ja muuhun urheiluun.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita. Live-streamistä katsot maksutta mm. jääkiekkoa ja jalkapalloa.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Vedot

Tämä on vaikea ottelu veikata johtuen mahdollisista kierrätyksistä, mutta se antaa Ruotsille vain paremman mahdollisuuden ottaa jotain. Veikkausvihjeemme otteluun on Ruotsi +1.5 tasoituksella kertoimella 1.98 (Unibet).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *