Vedonlyönti raveista

Kansainvälisillä vedonlyöntisivuilla ei pelata perinteisiä toto-pelejä (tai V4:ää tai V75:tä). Tavallisimmat pelimuodot ovat kiinteäkertoiminen voittajaveto ja pariveto, jossa valitaan voittaja kahdesta hevosesta.

Isommista raveista tarjolla on myös suomalaisille tutut muuttuvakertoimiset sijoitus- ja voittajavedot.

Ravivedonlyönti-sivustot

Suomen raveja voit netissä pelata seuraavien peliyhtiöiden listoilta. Samoista yhtiöistä löytyvät myös Ruotsin ravit (myös Elitloppet) ja Ranskan sekä Tanskan ravit.

unibet

Arvostelu

UnibetParas sivu hevosurheiluun.
Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Ranskan ravit.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

Nordic BetPohjoismaihin erikoistunut Nordic Bet tarjoaa suurimman valikoiman suomalaisia raveja.
Bonus: 100€

Pelaa »

Ravit ovat erinomainen vedonlyöntikohde, sillä ulkomaisilla peliyhtiöillä ei usein ole hyvää kuvaa hevosten päivän kunnosta. Raveja ja raviuutisia seuraavien kannattaa ehdottomasti lyödä vetoa ulkomaisten pelifirmojen ravikohteista ja poimia ylisuuret kertoimet talteen.

Pelattavia suomalaisia ravitapahtumia

Vedonlyöntiin pääsevät ainakin seuraavat ravit: Seinäjoki, Oulu, Kouvola, Kuopio, Vermo, Joensuu, Jyväskylä, Mikkeli, Lappeenranta. Myös muut merkittävät ravit pääsevät listoille.

Ulkomaiset ravit

ruotsin ravit netissä
Myös Ruotsin raveja voi pelata netissä

Netissä voi lyödä vetoa Suomen raveista. Vedonlyöntiin pääsevät useimmat suomalaiset ravit sekä tietysti tietysti vuoden tärkeimmät ravitapahtumat, kuten Kuninkuusajot ja St Michel -ajot.

Jos suomen ravit eivät riitä, yllä listattujen yhtiöiden ravilistoilta löytyy paljon muutakin pelattavaa.

Kansainvälisistä kohteista tarjolla ovat mm. Ranskan ja Ruotsin ravit, joista molemmista on tarjolla reilusti kohteita vedonlyöntiin. Molemmista maista listoille pääsevät sekä normaalit ravit että isommat ravitapahtumat kuten Elitloppet ja Prix d Amerique.

Netissä myös kansainvälisissä raveissa on tarjolla muutama erilainen tapa pelata. Kohteissa on useimmiten tarjolla parivedot ja voittajaveto. Isommissa raveissa on lisäksi tarjolla normaalit toto-pelit (sijoitus, voittaja).

Parivedossa on kaksi hevosta, joissa veikataan kumpi parista on ensin maalissa. Tässä vedonlyönnissä vain hevosten keskinäisellä sijoituksella on väliä. Tavallisempi pelimuoto on voittajaveto. Netissä voittajavedossa lähdön jokaisella hevosella on kiinteä kerroin, ei siis raviradalta tuttu muuttuva kerroin. Tämä antaa raviasiantuntijoille erinomaisia tilaisuuksia hyviin vetoihin, sillä peliyhtiöiden asiantuntemus ei hevosissa ole samaa tasoa kuin esimerkiksi joukkueurheilussa.

Toto-versiossa pelataan aivan normaalisti, aivan kuin olisit raviradalla itse. Sekä voittaja- että sijoitus-vedoissa on muuttuva kerroin, joten pelaajien aliarvioimia hevosia veikkaamalla voi tehdä hyvät pikavoitot.

Muista myös, että netissä voi pelata muutakin hevosurheilua: laukkakisoja voi veikata kaikilla vedonlyöntisivuilla.

Katso avoinna olevat ravikohteet Nordicbetilla nyt »

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>