Jalkapallon MM-kisat: Ranska – Peru klo 18.00 to 21.6.2018

Päivän toisessa ottelussa mittaa toisistaan ottavat Ranska ja Peru. Patonkimaa lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. NordicBet, Betsson ja Betsafe tarjoavat päivän kaikkiin MM-peleihin cashoutin. Unibet puolestaan tarjoaa MM-otteluita sivuillaan pelaaville Jackpotin, jossa voi voittaa 10 000 euroa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ranska ja Peru ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran. Tämä ystävyysottelu nähtiin heinäkuussa 1982. Tuossa ottelussa Peru puristi Ranskasta 0-1 voiton.

Maiden edellisen kohtaamisen maalikoosteen pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja suosittelemme MM-jalkapalloon:

Lähtökohdat

Ranska avasi MM-urakkansa kaatamalla avausottelussa Australian 2-1 lukemin. Loppulukemat olisivat voineet olla merkittävästi tylymmätkin, sillä Ranska hasasi ottelussa useamman paikan. Jos tästä ottelusta pitäisi kertoa vielä jotain muuta, niin kerrottakoon, että Ranskan nopeus ei päässyt siinä vielä kunnolla esille, sillä maan hyökkäys on ehkäpä kisojen nopeus, mikä mahdollistaa monipuolisen pelaamisen.

Peru puolestaan avasi MM-kisat 1-0 tappiolla Tanskalle. Ihan rehellisyyden nimessä on sanottava, että Perun olisi pitänyt saada tuosta ottelusta jotain, sillä maa loi niin monta paikkaa siinä, mutta ei onnistunut maalinteossa edes rangaistuspotkusta. Se mikä Perun avausottelussa pisti silmään, oli viihdyttävyys. Maa pelasi hyvää futista ja sai varmasti esityksellään uusia kannattajia.

Tähän toiseen alkulohkon otteluun lähdettäessä tilanne on kaikille selvä. Mikäli Ranska voittaa tämän pelin, tulee Perun pelit päättymään alkulohkoon. Mikäli Peru taas saa pisteenkin tästä ottelusta, siirtyy C-lohkon ratkaisut päätöskierrokselle.

Jos tästä pelistä pitäisi hakea jotain koordinaatiopisteitä, mihin tämä ottelu tulee ratkeamaan, niin sellainen löytyisi ehdottomasti Ranskan pallollisesta pelistä ja nopeudesta, sillä Patonkimaa ei varmastikaan enää tässä vaiheessa turnausta hukkaa paikkojaan samalla kuin avauspelissään.

Toinen mielenkiintoinen asia on se, että lähteekö Peru peruuttelemaan tässä pelissä, vai jatkaako se viihdyttävää peliään, mitä nähtiin Tanskaa vastaan. Tämä olisi suotavaa ainakin vedonlyöjien kannalta, sillä silloin me kaikki saisimme tietää, kuinka hyvä Ranska puolustus oikeasti on, sillä Aussit eivät tuota osa-aluetta juurikaan päässeet testaamaan.

Seuraa heitä

Ranska: Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Paul Pogba ja N’Golo Kante.
Peru: Jefferson Farfan, Christian Cueva, Andre Carrillo ja Paolo Guerrero.

Ennakoidut kokoonpanot

Molemmat maat saavat jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanonsa, sillä alustavien tietojen mukaan kummallakaan osapuolella ei ole poissaoloja.

Ranska (4-3-3):
Lloris – Lucas, Umtiti, Varane, Pavard – Pogba, Kante, Tolisso – Griezmann, Mbappe, Dembele.

Peru (4-2-3-1):
Gallesse – Advincula, Rodriguez, Ramos, Trauco – Yotun, Tapia – Carrillo, Guevara, Farfan – Guerrero.

Ranska ennakkosuosikki

Ranska lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com uskoo maan voittoon. Koska Patonkimaan suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, vinkkaa Kertoimet.com ottamaan tässä pelissä vaihtoehtoiset vedot käyttöön.

Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa Unibetilla on tähän otteluun useampi mielenkiintoinen vaihtoehto. Näitä ovat muun muassa yli 2,5 maalin peli, Ranskan -1 tasoitus, maalintekijä ja pelaajan laukaisut. Valitaan näistä pienellä riskillä Ranskan -1 tasoitusvoitto ja pelaajan laukaisut.

Tuota Ranskan -1 tasoitusta me perustelemme sillä, että heti kun Ranska tekee ottelussa maalin, Peru joutuu avaamaan peliään, koska maa ei saa hävitä tätä matsia missään nimessä. Heti kun Peru avaa peliiään, niin Ranskan hyökkääjien nopeus pääsee esille tässä turnauksessa, sillä harvalla maalla on niin nopeita puolustajia, jotka pysyvät Griezmannin tai Mbappen perässä.

Pelaajan laukauksissa pelataan sitä, että Kylian Mbappe laukoo ottelussa yli 1,5 kertaa Perun maalia kohti. Unibet tarjoaa Ranskan -1 tasoitusvoitolle 2,70 kertoimen ja Mbappen vähintään kahden laukaisun pelille 1,90 palautuksen.

Lyö tästä matsista vetoa Betsafella »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 × 4 =