Tanskan Superliiga: Randers FC – Brøndby IF klo 21.15 ma 16.7.2018

Aina viihdyttävä Tanskan pääsarja jatkuu tänään kahden ottelun voimin. Tässä illan toisessa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Randers ja Brøndby. Molemmat joukkueet ovat kokeneet kesän aikana ikäviä takaiskuja ja menettäneet runkopelaajia, mutta Brøndby näyttää meidän silmissämme selvinneen muutoksista paremmin kuin illan isäntä. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä Unibet TV:n kautta. NordicBet, Betsson ja Betsafe tarjoavat matsiin puolestaan cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Randers ja Brøndby ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 36 kertaa. Näistä peleistä Randers on voittanut seitsemän peliä, yhdeksän kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 20 kertaa kentältä on poistunut voittajana Brøndby.

Edellisen kerran Randers on voittanut Brøndbyn syyskuussa 2014. Tuolloin joukkue haki Kööpenhaminasta 0-2 vierasvoiton. Tuon matsin jälkeen osapuolet ovat kohdanneet kymmenen kertaa. Näistä peleistä Brøndby on voittanut kuusi ja neljästi pisteet ovat menneet jakoon.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että menneellä kaudella osapuolet kohtasivat kaksi kertaa. Näistä ensimmäinen nähtiin elokuussa. Tuossa pelissä pisteet menivät 0-0 tuloksella jakoon. Kaksikon toinen vääntö nähtiin lokakuussa ja tuossa pelissä Brøndby oli 3-1 parempi.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Tanskan Superliigaan:

Thomas Thomasbergin Randers

Randers FC logo 80x80, Kertoimet.com
Randersin mennyt kausi ei kulkenut täysin suunnitelman mukaan, sillä Thomas Thomasbergin suojatit jäivät alkusarjassa toiseksi viimeiseksi. Seuran kannattajien onneksi Randers onnistui lopulta miekkailemaan itsellensä jatkosarjan kautta 11. sijan, joka tiesi sarjapaikan säilyttämistä nipin napin.

Kesän aikana Randers menetti muutaman avainpelaajan, kun joukkueen jättivät Joni Kauko, Hannes Thor Halldorsson, Mandala Masango, Bashkim Kandrii ja Jacob Johansson. Viisikkoa paikkaamaan hankittiin kokematon Patrik Carlgren sekä nuoret Emil Riis, Simon Graves Jensen ja Tobias Damsgaard.

Alkavaan kauteen Randers on valmistautunut pelaamalla kolme harjoitusottelua. Tulokset eivät ole olleet kovinkaan mairittelevia, sillä Randers hävisi ensin Silkeborgille 1-4, tämän jälkeen tuli kuokkaan AaB:lta 1-2 lukemin ja tuoreimmassa kohtaamisessa se joutui myöntämään SønderjyskEn paremmaksi maalein 1-0.

Alexander Zornigerin Brøndby

brondby_IF logo 80x80
Brøndbyn mennyt kausi Tanskan pääsarjassa oli kaksijakoinen. Joukkue oli jo matkalla Tanskan mestariksi ensimmäistä kertaa sitten kauden 2004-05, mutta viimeisten kierrosten aikana Alexander Zornigerin suojatit kompuroivat sen verran pahasti, että Midtjylland nappasi kirkkaimman mitalin neljän pisteen erolla, ennen illan kööpenhaminalaisseuraa.

Kesän aikana Brøndbyssä kävivät ovet molempiin suuntiin. Joukkueen jättivät Frederik Rönnow, Svenn Crone, Viktor Anker, Teemu Pukki, Gustav Nilsson, Jan Klimet ja Besar Halimi. Näitä lähtijöitä kööpenhaminalaisseura hankki paikkaamaan muun muassa Jens Martin Gammelbyn, Marvin Schwäben, Mikael Uhren, Björn Kopplinin, Dominik Kaiserin ja Ante Ercegin.

Alkavaan kauteen Brøndby valmistautui pelaamalla viisi harjoitusottelua. Näistä kaksi ensimmäistä matsia olivat pienempiä tanskalaisseuroja vastaan, mutta kolmessa tuoreimmassa matsissa vastaan on astunut Sharkhtar Donetsk, CSKA Sofia ja St. Pauli. Brøndby hävisi Donetskille 2-3, mutta Sofialta se puristi 3-3 tuloksella tasapelin ja St. Paulin se voitti 3-0 lukemin.

Ennakoidut kokoonpanot

Ennakoidut kokoonpanot pieni 80x80, Kertoimet.com
Ennakkotietojen mukaan kumpikaan joukkue ei saa otteluun parasta kokoonpanoaan jalkeille, sillä Randersilta näyttäisi puuttuvan Mikael Boman, kun taas Brøndbyltä sivussa on Kevin Mensah.

Randers (4-4-2):
Calgren – Conboy, Marxen, Damsgaard, Thomsen – Lobgjanidze, Lauenborg, Poulsen, Thomsen, Kallesoe – Molvadgaard, Riis.

Brøndby (4-4-2):
Schwabe – Larsson, Kabobgo, Rocker, Jung – Kaiser, Norgaard, Tibbling, Vigen – Erceg, Uhre.

Brøndby selvä ennakkosuosikki

Peliyhtiöt pitävät Brøndbya ennakkosuosikkina tässä ottelussa. Myös Kertoimet.com uskoo vierasjoukkueen vievän tämän matsin, sillä Randers on yrittänyt paikkailla lähtijöitä voisiko sanoa kokemattomilla pelaajilla, jonka seurauksena joukkueen iskukyky vaikuttaa varsin vaatimattomalta, ainakin tässä vaiheessa kautta.

Ne jotka eivät halua tyytyä Brøndbyn suoraan pieneen kertoimen, niin heille vinkattakoon Brøndby -1 tasoitusvetoa ja Kamil Wilczekin osumaa. Unibet nostaa vierasjoukkueen kertoimen maalin tasoituksella 2,63 ja 15 maalia viime kaudella Tanskan pääsarjassa paukuttaneen Wilczekin osumaan peliyhtiö tarjoaa 2,35 palautuksen.

Poimi tästä 10 euron ilmaisveto Unibetille »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

six + seven =