Pyöräily ja vedonlyönti

Pyöräily on lajikokonaisuus, jonka tunnetuimpia lajeja ovat maantiepyöräily ja siihen usein liitetty ratapyöräily. Legendaarisin ja jokaisen vähänkin urheilua seuraavan tuntema pyöräkilpailu on tietenkin vuonna 2013 satavuotispäiviä viettävä Ranskan ympäriajo.

Meille suomalaisille pyöräily sopii mainiosti netissä veikattavaksi urheilulajiksi seuraavista syistä:

  • Paremmat kertoimet: Kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen kertoimet ovat pelaajalle edullisemmat. Listoilta löydät myös live-vedot.
  • Paljon kohteita: Esimerkiksi Ranskan ympäriajossa voit lyödä vetoa kisan kokonaisvoittajan lisäksi etappien voittajista, parhaasta mäkiajajasta, parhaasta kirijästä ja parhaasta nuoresta ajajasta.

Parhaat veikkaustoimistot pyöräilyyn

betsson

Arvostelu

BetssonHelppokäyttöinen saitti ja paras kohdevalikoima Ranskan ympäriajoon ja muuhun pyöräilyyn.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

Nordic BetSivusto Pohjoismaiseen makuun. Isojen kisojen aikana pyöräily hyvin esillä kohdevalikoimassa.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu sivusto. Pyöräilyä ei ole runsaasti, mutta kertoimet ovat hyviä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »

Pyöräilylajit

Pyöräilyllä on pitkä, mutta ei välttämättä niin hohdokas historia. Historian ja maineen ovat tahranneet viime aikoina jokaisen urheiluruutua katsovan tuntemat karmivat doping-uutiset, mutta nämä yksittäistapaukset eivät saa romuttaa tämän hienon lajin kokonaiskuvaa lopullisesti.

Maastopyöräilyssä, eli maastossa tapahtuvassa pyöräilyssä on monta alalajia: maastoajoa, alamäkiajoa, trialia ja Dirt-pyöräilyä. Näiden lisäksi on myös mm. BMX-pyöräilyä ja pyöräsuunnistusta. Pyöräily kuuluu myös olennaisena osana triathloniin.

pyöräily Le Tour de France

Maantiepyöräilyssä kolme ehdottomasti tunnetuinta kilpailua ovat kolme maiden ympäriajoa, joissa ajetaan Italian, Ranskan ja Espanjan ympäri. Tour de France on näistä varmasti se legendaarisin ja tunnetuin.

Pyöräilyn veikkaaminen netissä

Luonnollisesti kun vedonlyönnistä on kyse, ovat suosituimpia vedonlyöntikohteita eri voittajat. Usein lyödään vetoa koko kilpailun voittajasta tai vaikkapa voittokolmikosta.

Kun kyseessä on pidempi kilpailu joissa on useampia etappeja, voi vedonlyöjä lyödä eri etappien voitoista, tai vaikkapa siitä voittaako sama pyöräilijä tietyt etapit. Vedonlyöjä voi myös lyödä vetoa vaikkapa siitä että minkämaalainen ajaja voittaa koko kilpailun, tai vaikkapa tietyn etapin. Pyöräilyn ollessa vahvasti myös joukkuekilpailua, voi joukkueiden menestyksestäkin laittaa vetoja vireille useista eri kohteista.

Pyöräilyn erikoisvedot

Yksi mielenkiintoisimmista kohteista on pidempien kilpailuiden vedonlyöntikohde siitä, kuinka moni ajaja pukee kokonaiskilpailun keltaisen johtajan paidan ainakin kerran. Alle 5.5 ajajalla on usein pienempi kerroin kuin yli 5.5 ajajalla. Viime vuosina kovasti suosiota ovat myös kasvattaneet live-vedot, joissa on paljon muuttuvia kohteita ja muuttuvia kertoimia. Tarkasta näiden vetojen kertoimet ja nappaa rahat kotiin livenä!

Pyöräilyssä on kolmen ison kilpailun lisäksi valtavasti muitakin kisoja, joista voi pyöräilyn aktiivinen seuraaja löytää varsin muhkeita kertoimia ja mielenkiintoisia pelikohteita.

Vaikka et olisikaan aikaisemmin lyönyt vetoa pyöräilyn eri kohteista, kannattaa tätäkin vedonlyönnin muotoa kokeilla. Mikä olisikaan hauskempaa kuin seurata intensiivistä kisaa television välityksellä ja jännittää samalla omien vetojensa puolesta?

Tarkasta siis seuraavalla kerralla myös pyöräilykohteet kun tiedät että on alkamassa jokin isompi pyöräkilpailu. Löydät varmasti mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita ja mitä erilaisimpia vetomuotoja joissa on herkullisia kertoimia. Käytä ne hyväksesi ja paisuta vedonlyöntitiliäsi polkaisemalla parhaat vedot käyntiin suosikkivedonlyöntitoimistoltasi.

Lyö vetoa pyöräilystä Betssonilla nyt »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nineteen − eight =