Putous 2017: Lyö vetoa hahmoista!

Kahdeksas Putous näytellään tällä kokoonpanolla!

Kahdeksas Putous näytellään tällä kokoonpanolla!

Putous 2017 toi suositun viihdeohjelman ruutuihin nyt jo kahdeksatta kertaa. Vaikka kyseessä on mainio viihdeohjelma, vedonlyönti ohjelman rungosta eli Vuoden Sketsihahmokilpailusta käy kovana. Useat vedonlyöntitoimistot tarjoavat voittajakertoimia kaikille seitsemälle sketsihahmolle. Kertoimet vaihtelevat jokaisen ohjelman jälkeen, joten nyt on oiva aika betsata sitä omaa suosikkia.

Putous 2017 on saanut jälleen tutun esittämisajan ja se on lauantaisin primetime aikaan, kello 19:30 alkaen. Tästä 1,5 tuntia on varattu hervottomille sketseille ja ennen kaikkea sketsihahmokilpailulle. Kiitos maikkarin tehokkaan Katsomo-palvelu mainostamisen, lauantain riemupätkää voi kuitenkin katsoa milloin vain ja missä vain. Lisäksi Sub ja AVA –kanavilla näytettävät uusinnat takaavat tälle tv-ohjelmalle kevään kovimmat katsojaluvut.

Katso Putous-hahmojen voittokertoimet näiltä sivustoilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBet
Netin tasokkain vedonlyöntisivu viihde-veikkaukseen. Putouksen löydät TV-tapahtumat valikosta.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonPutous-kertoimet löydät valikon TV-tapahtumat -osiosta.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetEi Putous-kohteita vielä listoilla. Ilmestynevät helmikuun aikana.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »

Tälle kaudelle Putous-henkilöstöön tehtiin radikaaleja muutoksia. Lauantai-iltojen syksyn kestosuosikki on tuonut melkoisen määrän hokemia ja suosikkeja suomalaisten suihin vuosien varrella ja niitä on varmasti tulossa paljon lisääkin. Itse formaattiin ei ole tehty isojakaan muutoksia, mutta koko näyttelijäkaarti juontajaa myöden pistettiin siis aivan uusiksi. Juontajan paikalta Heikki Paasonen sai väistyä ja tilalle tuli monitaituri Roope Salminen.

Edelliseltä kaudelta ainoastaan Jenni Kokander siirtyi kahdeksannelle kaudelle ja uusiksi kasvoiksi valittiin Kaisa Hela, Pilvi Hämäläinen, Minka Kuustonen, Timo Lavikainen, Ernest Lawson ja Mikko Penttilä. Moni kasvo oli toki tuttu kotimaisista elokuvista ja tv-sarjoista ennen Putousta, mutta voidaan lyödä vetoa että näiden henkilöiden luomien hahmojen hokemia tullaan taas kuulemaan pitkälle syksyyn.

Katso Putous-hahmojen voittokertoimet Betsson ja NordicBet-sivustoilta

Putous kertoimet löytyvät usealta vedonlyöntitoimistolta ja esimerkiksi Betsson ja NordicBet sivujen mainio ensitallettajan bonus kannattaa hyödyntää juuri Putousta silmällä pitäen. Pienin kerroin hahmoilla on tässä vaiheessa 2.85, mutta edellisen kausien perusteella ensimmäisen jakson perusteella ei voi vielä voittajaa päättää. Kertoimet osoittavat kuka on tämän hetken suosikki ja kannattaa myös varautua siihen, että kertoimet vaihtuvat heti esitetyn jakson jälkeen. Ja luonnollisesti myös silloin kuin joku hahmoista putoaa.

Putous 2017 – seitsemän sketsihahmoa

Abdul Tuisku

Abdul Tuisku: ”Mie floppaan!”


Vedonlyöntiyhtiöiden suosikiksi nousi heti ensimmäisen jakson jälkeen Ernest Lawsonin esittämä Abdul Tuisku, joka kieltämättä on ottanut joitain aspekteja Antti Tuiskusta ja erään kappaleen ”Mie flippaan” –hokemasta. Rovaniemeläinen Abdul Tuisku hokee: ”Mie floppaan”, mutta näillä kertoimilla voi olla että tämä hahmo meneekin päätyyn asti, sillä peto on irti. Betssonilla hahmon voittajakerroin on 2.85.

Kakkossuosikiksi Putous 2017 ensimmäisen lähetyksen jälkeen nousi kaksi hahmoa. Kertoimet eivät juuri eroa Tuiskun kertoimista ja jatko näyttää mihin nämä kaksi hahmoa menevät. Molemmissa on valtavasti potentiaalia ja molemmat hahmot ovat tavallaan vakavia hahmoluomuksia jotka sitten vetävät ihme kyllä aivan pokkanaamalla yleisöä naurattavaa läppää. No, hahmoja nämäkin.

Aina Inkeri Ankeinen on ankeuttaja jostain menneiltä vuosikymmeniltä. Pessimisti ei pety ja niin poispäin. Esittelyjakson esittelyssä tuli selväksi mikä tämä nainen on naisiaan ja ainakin Betssonin kertoimenlaskijat pitivät hahmosta. Ankeisen voittajakerroin ei suinkaan ole ankea, Betsson tarjoaa tästä kertoimen 3.10.

Sama kerroin on Isä Nitrolla, joka vetelee minisegwayllä tummassa papinkaavussaan pitkin studion lattiaa. Jatko näyttää mihin mahtaa miehestä olla, alku oli ainakin ihan lupaava. Isä Nitron voitosta voi lyödä vetoa vaikkapa Nordcibetillä, siellä on Betssonin kanssa samat kertoimet. Isä Nitron kerroin voittoon on tällä hetkellä NordicBetillä 3.10.

Amurin enkeli eli Jenni Kokanderin hahmo pääsi ohjelmassa ensiksi lauteille. Ehkä heikompi avaus toi voittajakertoimeksi 5.00, mutta toki hahmo voi tästä vielä parantaa. Paransiko vai pahensiko nuolen ”ampuminen” katsomossa olleeseen, Roope Salmisen naisystävään Sara Sieppiin kertoimia, mene ja tiedä. Voittajakerroin Betssonilla ja NordicBetillä on tasan 5.00. Ihan sieppaamisen arvoinen kerroin.

Kuustosten Klaanin Minka Kuustonen oli kehitellyt Ratiomies Murosen Kari –sketsihahmon. Hieman jäykkä aloitus, mutta samaa voi sanoa myös hahmosta. Rohkea veto naiselta näytellä miestä ja hyvinhän se näytti menevän. Kaikkien radiomiesten isä Kari saanee lentoa vielä jatkossa ja tullee nostamaan osakkeitaan. Voittokerroin melko korkea NordicBetillä, 7.00.

Turkka Stögis Kuppi ei tainnut oikein vedota Putous-kansaan, sen verran iljettävästä hahmosta oli kyse. Haluaako yleisö nähdä napaa hierovaa takatukkaa, liian pienessä paidassa koikkaloivaa hahmoa voittajaksi? Tuskinpa, sen takia on kerroin 14.50. Moni olisi halunnut nähdä vaikkapa Mikko Penttilän esittämän Trump-hahmon tässä tilalla, sen verran meni ensimmäisen Putous-esityksen Trump-sketsi. Vieläkin naurattaa.

Mutta vielä on yksi jäljellä. Peräti 40.00 kertoimen vedonlyöntitoimistoilla Putous 2017 voitosta saava Hansvilivili Hansvälimäki ei saanut oikein yleisöltä nostetta eikä tämän hahmon voittoon usko oikein kukaan. Ei karva-asulla ja tekopeban esittelyllä voittoa viedä, vaikka olihan se menneen kauden orava-hahmo lähellä tätä hahmoa ja voitto tuli. No, läppien pitää olla jatkossa valtavan paljon parempia jos voitosta Kummeli-Helan vaimo aikoo taistella. Tulisiko vaikka Kummelit kylään? Kansansuosio olisi taattu. Nyt setti meni jopa myötähäpeän puolelle.

Putous 2017 sketsihahmokilpailun voittaja on

Niin, tätähän ei vielä voi tietää, sillä suora lähetys ja hahmojen kehitys on varmasti vielä kesken. Sen takia onkin suositeltavaa että lyöt vetoa omasta suosikistasi. Jotenkin on sellainen tuntuma että joku kolmikosta Abdul Tuisku, Aina Inkeri Ankeinen ja Isä Nitro tämän homman tulee hoitamaan. Mutta ei lukita vielä, kevät on aikaa.

Kaikki riippuu kuitenkin jaksosta, voihan olla että Amurin enkeli lennättää nuolensa jokaiseen katsojaan ja saa äänestämään Kokanderin hahmon voittoon. Tai tuleeko vaikka Ratiomies Murosen Kari tekemään jotain ratioaalloille ja hypnotisoimaan meidät kaikki? Vai tuleeko Saara Aalto kylään?

Muuttuuko Turkka Stögis Kuppi Donald Trumpiksi ja ajaako Hansvilivili Hansvälimäki kaikki karvansa? Jotain radikaalia tullaan varmasti näkemään jatkossa miljoonien silmäparien alla.

Lyö vetoa Putouksen hahmoista Nordicbetillä »

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 × one =