PS Kemin vuoro kurittaa HIFK:ta

PS Kemi venytti pisteputkeaan neljän ottelun mittaiseksi, kun Jari Åhmanin suojatit kaatoivat Telia 5G Areenalla pelatussa ottelussa Helsingin IFK:n maalein 0-2 (). Kemiläisten maaleista ottelussa vastasi Filip Valencic. 25-vuotias slovenialaishyökkääjä on nyt viimeistellyt seuralle tällä kaudella kahdeksan kaappia. Voiton myötä PS Kemi nousi sarjataulukossa viidenneksi.

HIFK hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä aurinkoisella Telia 5G Areenalla selvästi, mutta puoliajan ainokaisesta vastasi PS Kemi. Tämä nähtiin 20. minuutilla, kun Filip Valencic laukoi illan ensimmäisen osumansa. Myös HIFK:lla oli muutama hyvä paikka maalintekoon, mutta juuri tällä hetkellä vastustajan maali on kuin noiduttu tähtipaidoille ja tauolle mentiin vierasjoukkueen maalin johdossa.

Toisella puoliajalla osat vaihtuivat ja PS Kemi otti komennon viheriöllä. Illan toinen maali nähtiin tunnin kohdalla, kun Juuso Laitinen lähetti Valencicin läpiajoon. Hyökkääjä hassutti tilanteessa HIFK:n maalilla pelanneen Tomi Maanojan ja nosti pallon hienosti Nosh Lodyn yli takakulmaan. Tämä osuma jäi myös pelin viimeiseksi vaikka HIFK:lla oli vielä pelin lopussa pari paikkaa pistää peli jännäksi.

Tappio oli HIFK:lle neljäs viimeiseen viiteen otteluun. Edellisen kerran tähtipaidat ovat voittaneet ottelun toukokuun 5. päivä, jolloin Antti Muurisen suojatit kaatoivat Helsingissä pelatussa ottelussa Rovaniemen Palloseuran maalein 1-0.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × four =

Tuorein veikkausvinkkimme

Jalkapallon MM-kisat: Ranska - Peru klo 18.00 to 21.6.2018

Ranska lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa, että pelaajat ottavat tässä pelissä vaihtoehtoiset vedot käyttöön.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset