PS Kemi puristi HJK:lta pisteen

Veikkausliigaa ylivoimaisesti johtava Helsingin Jalkapalloklubi joutui tyytymään sunnuntaina kotikentällään 0-0 tasapeliin sarjataulukon viimeisenä komeilevan PS Kemin kanssa. Ottelu oli HJK:lle viides perättäinen kamppailu Veikkausliigassa ilman tappiota. Klubi johtaa sarjaa nyt kahdeksan pisteen erolla ennen toisena olevaa Rovaniemen Palloseuraa.

HJK hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä ja loi useamman hyvän paikan maalintekoon. Klubin ensimmäinen kunnollinen tilanne nähtiin seitsemän minuutin kohdalla, kun Eetu Vertainen pääsi laukomaan maalin edestä, mutta tämä yritys viuhui maalin ohi. Kuusi minuuttia tästä Evans Mensahilla oli paikka viedä kotijoukkue johtoon, mutta nuorukainen ampui voimalla maalin yli. 21. minuutilla HJK sai pallon jo PS Kemin maaliin, mutta tämä osuma hylättiin paitsiona. HJK:n neljäs hyvä tilanne nähtiin kaksi minuuttia myöhemmin, kun Riku Riski kokeili ratkaisua kaukaa, mutta tällä kertaa ylärima pelasti vieraat takaiskulta. Näin puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika noudatteli ensimmäisen kaavaa. HJK:n ensimmäinen hyvä tilanne toisella puoliajalla nähtiin 53. minuutilla, kun Jordan Dominguez pääsi puskemaan Sebastian Dahlströmin kulmapotkua maalin edestä, mutta tämä yritys suuntautui hieman maalin ohi. Tunnin kohdalla Vertaisella oli toinen paikka ottelussa maalintekoon, kun nuorukainen pääsi laukomaan maalin edestä, mutta tämän yrityksen Mikko Vilmunen torjui. Kymmenen minuuttia ennen pelin loppua HJK:n maali näytti jo varmalta, kun Dominguez ja Ville Jalasto pääsivät jatkamaan Dahlströmin kulmapotkua maalin edestä, mutta Vilmunen pelasti nämä molemmat yritykset maaliviivalta. Näin pisteet menivät Töölön jalkapallokentällä jakoon 0-0 tuloksella.

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sixteen − 14 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina – Zenit Pietari kello 22.00 to 20.9.2018

Peliyhtiöt ennakoivat FC Kööpenhaminan ja Zenitin välisestä kamppailusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä illan venäläisvierailija lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset