Veikkausliiga: PS Kemi – JJK klo: 15.00 su 10.9.2017

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina kahden ottelun kierros, jossa panokset ovat valtavat. Tässä ensmmäisessä vinkissä Kertoimet.com keskittyy kierroksen mielenkiintoisimpaan otteluun, jossa yhteen ottavat PS Kemi ja JJK. Kemiläiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina, mutta tuo ennakkosuosikin asema, ei ole pukenut kemiläisiä koko kaudella. Tämän vuoksi pelissä saatetaankin nähdä pieni yllätys.

Aikaisemmat kohtaamiset

PS Kemi ja JJK ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa kesäkuun alussa pisteet menivät 1-1 –tuloksella jakoon, mutta kaksikon toisessa kohtaamisessa JJK oli parempi maalein 2-1.

Illan taisteluparin aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on ollut joukkueiden välisissä kohtaamisissa vahvoilla, sillä neljästä edellisestä väännöstä kolme on päättynyt kotijoukkueen voittoon ja kertaalleen pisteet ovat menneet jakoon.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia liittyy yli- ja alivetoihin, sillä kaksikon kahdeksassa aikaisemmassa kohtaamisessa on ainoastaan kerran nähty yli kolme maalia (3-2-2-4-1-1-3-1).

Lyö täällä vetoa Veikkausliigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

PS Kemi lähtee sunnuntain otteluun sarjataulukon kolmanneksi viimeiseltä sijalta ja kahden pelin voittoputkessa. Kemiläiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista heille on kirjattu kahdeksan voittoa, kuusi tasapeliä ja 11 tappiota. Joukkueen maaliero näissä peleissä on ollut 30 tehtyä ja 38 päästettyä maalia. Tämä tekee 1,2 tehtyä ja 1,52 päästettyä maalia ottelua kohden.

JJK puolestaan lähtee sunnuntain otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta ja tappio alla. Kettupaidat ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista jyväskyläläisille on kirjattu kolme voittoa, kuusi tasapeliä ja 16 tappiota. JJK:n maaliero näissä peleissä on ollut 24 tehtyä ja 54 päästettyä maalia. Tämä tekee 0,96 tehtyä ja 2,16 päästettyä maalia ottelua kohti.

Ennakoidut kokoonpanot

PS Kemi (4-4-2):
Forsman – Ojala, Nurmos, Laitinen, Mansally – Karjalainen, Kaljumae, Guevara, Ademi – Monsnikov, Ceesay.

JJK (4-4-2):
Marttinen – Abdi, Lähitie, Nieminen, Ojamaa, Suoraniemi, Poutilainen, Leppänen, Petrescu – Etock, Jovovic.

PS Kemi ennakkosuosikki

PS Kemi lähtee illan otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta kuten Kertoimet.com on jo muutaman kerran tuonut tällä kaudella ennakoissaan esille, nämä ennakkosuosikin asemat eivät ole sopineet kemiläisille, sillä joukkue on hävinnyt ne lähes kaikki järjestäen.

Tämän vuoksi Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan JJK:n voittoa +2 tasoituksella, mikäli hyväskyläläisten kerroin jää yli 1,70. Tämä siksi, että JJK on tässä pelissä pakkovoiton edessä tai joukkue voi lopullisesti haudata haaveensa säilymisestä Veikkausliigassa.

Vierasjoukkueen tasoitusvoiton lisäksi Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan yli 2,5 maalin ottelua vastoin joukkueiden aikaisempia kohtaamisia, sillä mikäli PS Kemi voittaa tämän ottelun, on joukkue jo todella lähellä suoran sarjapaikan säilyttämistä maamme pääsarjassa. Valitettavasti tähänkään vetoon meillä ei ole antaa kerrointa tätä ennakkoa raapustaessa.

HUOM!

Ennen kuin laitatte lapulle mitään, niin katsokaa PS Kemin kokoonpanoa, sillä joukkueella saattaa olla useampi poissaolo korttitilin täyttymisten vuoksi, koska joukkue kahmi keltaisia kortteja RoPSia vastaan edellisessä ottelussa urakalla. Nuo poissaolot vaikuttavat varmasti kemiläisten otteisiin kentällä, vaikka joukkue ennakkosuosikki onkin.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 + 16 =