Jalkapallon MM-kisat: Portugali – Marokko klo 15:00 ke 20.6.2018

Jalkapallon MM-kisat: Portugali – Marokko ke 20.6.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Keskiviikko kello 15:00 20.6.2018

Löytyykö Marokolta Cristiano Ronaldon ja Portugalin pysäyttäjää? Espanjaa vastaan kolme maalia tulostaululle latonut Cristiano Ronaldo on erittäin lähellä jatkaa maaliputkea tässä pelissä. Betsikohteisiin kannattaa ottaa myös pari maalia ja toki myös hattutemppu, tämä salama kun tuntuu osuvan useamman kerran samaan kohtaa. Toki matsista on ”miljoona” muutakin betsikohdetta.

Man of the Match myös tässä pelissä?

Portugal – Marokko kertoimet

Keskiviikon iltapäiväpeli tarjoaa mukavasti kohteita vedonlyöntiin. Marokko hävisi Iranille avausottelun 0-1 ja Portugali puolestaan pelasi Espanjan kanssa 3-3 tasan, joten kumpikin janoaa pisteitä todella paljon. Tappio tässä ottelussa melkein jo tietää sitä että jatkopaikka on mennyttä, mutta katsotaan nyt miten tässä lohkossa pelataan ristiin ja rastiin.

Kertoimet pelissä osoittavat Portugalin olevan suursuosikki ja eipä tässä kauheasti ole esteitä sille miksei Portugali tätä ottelua voittaisi. Jos Cristiano Ronaldo ei ole hävittänyt omaa virettään mihinkään, tulee Marokon puolustukselle todella vetiset paikat ja maaleja nähdään useampia. Kyseessähän on melkein paikalliskamppailu, tosin vettähän siellä näiden maiden välissä on.
Cristiano Ronaldon maalista Unibet tarjoaa vain kertoimen 2.02, Andre Silvan ja Concalo Guedesin kerroin on myös alle neljän. Marokon Khalid Boutaib on saanut kertoimeksi 4.50, Ayoub El Kaabi on myös saanut kertoimeksi 4.80 Aziz Bouhaddauouzin kanssa.

Vai olisiko Ronaldo tänään syöttötuulella? Kahden maalisyötön kerroin on 9.00. Bernardo Silvan kerroin tähän tuplaan on 16.00, Hakim Ziyechin kerroin 31.00.
Cristiano Ronaldon kaksi maalia antaa kertoimeksi ainoastaan 4.00, kolme maalia 17.00 ja neljä maalia 121.00. Mitkä vaihtoehdot sinä laitat kupongille? Entä tekeekö Ronaldo maalin suoraan vapaapotkusta? Sille kerroin 15.00.

Lyö vetoa Jalkapallon MM-kisoista näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Portugali( 4-4-2)
Patricio – Guerreiro, Fonte, Pepe, Soares – Fernandes, Carvalho, Moutinho, Silva – Guedes, Ronaldo

Marokko (4-2-3-1)
Mohamedi – Hakimi, Saiss, Benatia, Amrabat – Ahmadi, Boussoufa – Harit, Belhanda, Ziyech – Kaabi

Portugali – Marokko keskinäiset ottelut

Tilastot kertovat näiden joukkueiden välillä olevan aiemmin vain kaksi aikaisempaa ottelua. Joukkueet kohtasivat vuoden 2004 olympialaisissa Kreikassa, tuolloin Portugali oli lukemin 1-2 vahvempi. Sitä ennen nämä maat kohtasivat vuoden 1986 MM-kisoissa Meksikossa, siellä Marokko löylytti Portugalia lukemin 3-1. Joten hirveän usein ei joukkueet toisiaan ole kohdanneet, tästä ottelusta odotetaan nyt kovaa ottelua. Lohkon tilanne voi mennä vielä todella kiharaiseksi, tällä hetkellä Iran on kaikkein vahvimmilla menemään jatkoon tästä lohkosta.

Hieno maali Iranilta… tai siis Marokolta.

Portugali – Marokko ottelun televisiointi ja livestream

Portugalin ja Marokon välinen ottelu alkaa kello 15:00 ja sitä ennen nähdään jo tuttuun tapaan studio-osuus puoli tuntia ennen Pasilasta. Ottelun livestream on tarjolla YLE Areenan kautta, joten voit katsella ottelua käytännössä missä tahansa. Tarjolla on mukavasti myös erilaisia kuvakulmia ja pelaajakameroita joiden avulla pääsee tarkastelemaan ottelua hieman eri tavalla.
Lyö tästä Jalkapallon 2018 MM-kisojen matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × 2 =