Portugali ja Meksiko aloittivat Confederations Cupin tasapelillä

Porguali ja Meksikoi aloittivat Venäjällä pelattavan Confederations Cupin 2-2 (1-1) tasapelillä. Portugali oli Alves Cedricin osumalla voitossa kiinni aina lisäajalle asti, mutta Hector Morenos onnistui tasoittamaan pelin Jonathan Dos Santosin kulmapotkusta. Kahdesta muusta maalista ottelussa vastasivat Christiano Ronaldo ja Javier Hernandez. Ottelu oli Portugalin historian ensimmäinen Confederations Cupissa.

Ensimmäinen puoliaika oli viihdyttävää ja tasaista jalkapalloa, jossa molemmilla joukkueilla oli useampi hyvä paikka maalintekoon. Moni luuli nähneensä ottelun avausmaalin 20. minuutilla, kun Pepe laukoi pelivälineen Cristiano Ronaldon vapaapotkun jälkitilanteesta vasempaan alakulmaan, mutta tämä osuma hylättiin videotarkastuksen jälkeen paitsiona.

Puoliajan toinen maali nähtiin 34. minuutilla, kun Ronaldo pelasi avopaikan Richardo Quaresmalle, joka pääsi laukomaan pelivälineen tyhjään ryssään. Illan toinen hyväksytty maali nähtiin kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Carlos Velan keskitys tavoitti maalin edestä Javier Hernandezin, joka puski pelivälineen oikeaan alakulmaan. Näin puoliajalle mentiin 1-1 lukemissa.

Toinen puoliaika noudatteli ensimmäisen viihdyttävää ja tasaista kaavaa, jossa parhaat paikat nähtiin viimeisen kymmenen minuutin aikana. Illan kolmas hyväksytty maali nähtiin 86. minuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut Alves Cedric laukoi Portugalin 2-1 johtoon. Moni luuli ottelun ratkeavan tuohon Cedricin osumaan, mutta näin ei käynyt, sillä tuomarin antamalla lisäajalla Meksikolle tuomittiin kulmapotku, josta Hector Moreno puski 2-2 tasoituksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty + 20 =

Tuorein veikkausvinkkimme

NHL: Colorado Avalanche – Nashville Predators klo 03.00 ma 23.4.2018

Nashville lähtee yön otteluun ennakkosuosikkina, mutta Colorado on jo kertaalleen ottanut läntisen konferenssin voittajasta pakkovoiton. Miten käy tällä kertaa? Lähteekö Colorado laulukuoroon vai joutuuko Predators myöntämään toistamiseen Avalanchen paremmaksi?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset