Pittsburghille toinen kiinnitys Flyersista

Pittsburgh Penguins kaatoi sunnuntain iltaottelussa Philadelphia Flyersin vieraissa tylyin 5-1 lukemin ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon. Ottelun hahmo oli neljä pistettä (1+3) nakuttanut Sidney Crosby. Pittsburghin Olli Määttä ja Philadelphian Valtteri Filppula sekä Tero Lehterä eivät päässeet kamppailussa tehopisteille. Pudotuspelisarja jatkuu kaksikon osalta keskiviikon ja torstaina välisenä yönä Philadelphiassa.

Pittsburgh karkasi toisessa erässä

Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, jossa Pittsburgh karkasi Derrick Brassardin, Evgeni Malkinin ja Brian Dumoulinin osumilla seitsemässä minuutissa neljän maalin karkumatkalle. Kolmikkoa aikaisemmin maalinteossa oli onnistunut Sidney Crosby, joka ujutti vanhanaikaisella avauserässä Pingviinien ensimmäisen.

Flyers onnistui vielä kaunistelemaan loppulukemia Travis Sanheimin maalilla, mutta tämän lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt. Pens sen sijaan vielä kaunisteli loppulukemia päätöserässä Justin Schultzin osumalla. Puolustajan maali syntyi ylivoimalla, kuten Brassardin ja Malkinin.

Kertoimet.com seuraa NHL:n pudotuspelejä ja tarjoaa arkipäivinä yön kierroksen kuumimpiin otteluihin ilmaisen vinkin. Näitä tipsejä pääset lukemaan ottelua edeltävänä päivänä sivuiltamme.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eighteen − eight =

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: West Ham - Chelsea su 23.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset