NHL: Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins klo 22.00 su 15.4.2018

NHL:n varhaispelit jatkuvat myös tänään sunnuntaina, kun Philadelphia Flyers isännöi kello 22.00 alkavassa ottelussa Pittsburgh Penguinsia. Peliyhtiöt ennakoivat tasaista peliä, mutta Kertoimet.comin papereissa Pens lähtee kamppailuun hienoisena ennakkosuosikkina.

Aikaisemmat kohtaamiset

Flyers ja Pens ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kuusi kertaa. Näistä peleistä neljä nähtiin runkosarjassa ja kahdesti kaksikko on iskenyt yhteen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Pittsburgh voitti kaksikon kaikki neljä kohtaamissa runkosarjassa, mutta kahden ensimmäisen pudotuspelin jälkeen voitot ovat tasan 1-1.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Pittsburgh on voittanut joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta viisi peliä ja toinen se, että joukkueiden kohtaamiset ovat olleet hyvin maalirikkaita. Tästä kertoo parhaiten se, että joukkueiden 21 edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään neljä maalia. Edellisen kerran nämä kaksi joukkuetta ovat pelanneet alle neljän maalin ottelun marraskuussa 2013.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme NHL:ään:

Lähtökohdat

Flyers sijoittui itäisessä konferenssissa kuudenneksi 98 pisteellä (31-11-14-26). Se päästi konferenssissaan kuudenneksi vähiten maaleja (2,96 ottelua kohti) ja teki niitä seitsemänneksi eniten (3,06 ottelua kohti). Erikoistilannepelaamissa Flyers oli ylivoimalla (20,7%) sarjan 15 kovin ja alivoimalla sarjan kolmanneksi huonoin (75,8%).

Pittsburgh sijoittui puolestaan itäisessä konferenssissa viidenneksi 100 pisteellä (33-14-6-29). Pens päästi konferenssissaan yhdeksänneksi vähiten maaleja (3,04 ottelua kohti) ja teki niitä kolmanneksi eniten (3,31 ottelua kohti). Joukkueen hyvä maalintekotaito näkyi myös ylivoimalla (26,2%), sillä Pens oli sarjan paras ylivoimajoukkue. Vastaavasti vajaalla pelatessaan Pens oli sarjan 17. kovin joukkue (80,0%).

Kokemus vastaan nuoruus

Flyersin ja Pensin pudotuspelit ovat olleet värikkäitä ja maalirikkaita. Pittsburgh näytti jo olevan menossa helposti jatkoon, kun se kaatoi Philadelphian ensimmäisessä osaottelussa tylyin 7-0 lukemin. Philly kuitenkin kokosi itsensä toiseen peliin ja vei siinä kotiedun Pingviineiltä 1-5 vierasvoitolla.

Luotetaan tässä kolmannessa osaottelussa siihen, että Pittsburgh poistuu kentältä voittajana, sillä Pensiltä on näistä kahdesta jengistä taitavampi nippu koossa. Lisäksi sen erikoistilannepelaaminen on parempaa kuin illan isännän. Maalintekijöissä luotetaan Phil Kesseliin, jonka osumaan Unibet tarjoaa 2,80 palautuksen. Mikäli haluat pelata maalintekijöitä, niin pelaa sitä NordicBetilla, sillä peliyhtiö tarjoaa Kesselin maaliin 3,00 palautuksen. Nordari myös hyväksyy jatkoerässä tulleen osuman, toisin kuin Unibet.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 − three =