Pep Guardiola valittiin Vuoden valmentajaksi Valioliigassa

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola on valittu vuoden valmentajaksi Valioliigassa. Valinta on 47-vuotiaalle espanjalaisvalmentajalle uran ensimmäinen Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Aikaisemmin Guardiola on voittanut vastaavan palkinnon LaLigassa, jossa hänet valittiin kahdesti (2009 ja 2010) vuoden valmentajaksi.


Manchester Cityn kausi Englannin pääsarjassa oli kaikin tavoin menestys

Barcelonan liepeillä Santpedossa syntynyt Gardiola siirtyi Manchester Cityn peräsimeen kesällä 2016. Espanjalaisvalmentajan debyyttikausi Valioliigassa oli pettymys, sillä menestystä ei tullut toivotulla tavalla. Kaudeksi 2017-18 Guardiola uusi joukkuetta rajulla kädellä ja hankki pelaajia englantilaisseuraan peräti 400 miljoonan euron edestä, jonka myötä tulosta alkoi tulla aivan toisella tavalla.

Ensin Guardiolan suojatit voittivat Valioliigassa 18 peliä putkeen, mikä on uusi ennätys. Tämän jälkeen City voitti Liiga Cupin, jota seurasi myös Valioliigan mestaruus. Kaudesta 2017-18 tuli Citylle lopulta niin ainutlaatuinen, että se rikkoi useamman ennätyksen sumuisilla saarilla. Se keräsi muun muassa 100 pistettä ensimmäisenä seurana Valioliigassa yhden kauden aikana ja laittoi sarjan maaliennätyksen uusiksi 106 osumalla. Cityn ennätyksiä pääset katsomaan paremmin alla olevasta twiitistä.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twelve + 3 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset