Liiga: Pelicans – Ilves klo: 18.30 pe 12.1.2018

Liigassa nähdään perjantaina yhden ottelun kierros, kun Pelicans ja Ilves ottavat toisistaan mittaa Lahdessa kuuden pisteen ottelussa. Pelicans lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sillä edellisen kerran Tupsukorvat ovat voittaneet tämän kaksikon kohtaamisen marraskuussa 2015.

Aikaisemmat kohtaamiset

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näillä molemmilla kerroilla 60. minuutin pelin jälkeen kentältä on poistunut voittajana Pelicans. Lahtelaiset veivät kaksikon ensimmäisen kohtaamisen lokakuussa Tampereella 1-4 ja toisen marraskuussa Lahdessa 5-2 –lukemin.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että Pelicans on ollut Ilvekselle vaikea vastus viime vuosina, sillä lahtelaiset ovat vieneet kaksikon kahdeksan edellisestä vääntöä nimiinsä. Edellisen kerran Ilves on voittanut Pelicansin marraskuussa 2015.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy avausmaaliin, sillä Pelicans on viimeistellyt joukkueiden kuudessa edellisessä kohtaamisessa ensimmäisen osuman viisi kertaa. Unibet tarjoaa Pelicansin avausmaalille 1,64 ja Ilveksen avausmaalille 2,28 kertoimen. Nordicbetilla vastaavat kertoimet ovat 1,57 ja 2,25.

Pelicansin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Liigaan:

Lähtökohdat

Pelicans lähtee illan otteluun sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Joukkueen alkukausi oli hyvä, mutta loka-marraskuussa tullut tappiokierre tiputti sen kärki kahinoiden ulkopuolelle. Juuri tällä hetkellä joukkueella kuitenkin menee selvästi paremmin vielä reilu kuukausi sitten, sillä seitsemästä edellisestä ottelusta lahtelaiset ovat jääneet ainoastaan kerran pisteittä (3-2-1-1).

Ilves puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon neljänneksi viimeiseltä sijalta. Pitkään näytti siltä, ettei Ilves tule pääsemään tänä vuonna pudotuspeleihin, mutta joulukuun puolivälistä lähtien se on pelannut tuloksellisesti suhteellisen hyvin, sillä yhdeksästä viimeisestä ottelusta Ilves on jäänyt ainoastaan kerran pisteittä, vaikka tappoista onkin tullut viisi (3-1-4-1).

Pelicans ennakkosuosikki

Pelicans lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voittoa, sillä Pelicans on pelannut tuloksellisesti hieman parempaa lätkää viimeisten viikkojen aikana kuin Ilves. Lahtelaisten voittoa me perustelemme myös kotiedulla, sillä vaikka Pelicans (7-2-4-5) onkin sarjan neljänneksi huonoin kotijoukkue, niin Ilves on koko sarjan huonoin vierasjoukkue (3-2-2-12).

Maalintekijävinkissä lapulle voitaisiin laittaa tällä kertaa useampi pelaaja, nämä ovat Pelicansin Ilkka Kangasniemi, Jesse Saarinen sekä Hannes Björninen. Unibet tarjoaa Kangasniemen maaliin 3,10, Saarisen osumaan 3,50 ja Björnisen byyriin 3,65 palautuksen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 − 9 =