Mestarien liiga: Paris Saint Germain – Celtic klo: 21.45 ke 22.11.2017

PSG lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Tämän seurauksena Kertoimet.com vinkkaakin unohtamaan suorat voittajat ja pelaamaan tässä kohteessa vaihtoehtoisia vetoja, ja niissäkin ainoastaan harvoja ja valittuja pelejä, sillä tämä kohde on pilattu monelta osin naurettavan pienillä kertoimilla. Betsson, Betsafe ja Nordicbet tarjoavat Mestarien liigan kierrokselle cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

PSG ja Celtic ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kolme kertaa ja joka kerta Celtic on joutunut myöntämään ranskalaisvastustajansa paremmaksi. Kaksikon kaksi ensimmäistä kohtaamista nähtiin kaudella 1995-96 Cupin voittajien Cupin toisella kierroksella. Tuolloin PSG vei kaksikon ensimmäisen osaottelun 1-0 ja toisen vieraissa 0-3. Joukkueiden tuorein kohtaaminen on perua syyskuun puoliväliltä, jolloin PSG kaatoi vieraissa Celticin tylyin 0-5 –lukemin.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Mestarien liigaan:

PSG:n lähtökohdat otteluun

PSG:n alkukausi on kulkenut odotusten mukaisesti, sillä Unai Emeryn suojatit johtavat Ranskan pääsarjaa ja B-lohkoa Mestarien liigassa. Mainitsemisen arvoista PSG:n alkukaudesta on myös se, että viimeisestä 18 ottelusta ranskalaisseura on menettänyt ainoastaan kaksi kertaa pisteitä. Nämä pisteenmenetykset ovat tulleet Marseillea (2-2) ja Montpellieriä (0-0) vastaan.

Itse Mestarien liigan alkulohkon PSG aloitti komealla 0-5 vierasvoitolla Celticistä. Tätä murskavoittoa seurasivat näyttävät voitot Bayern Münchenistä (3-0) ja Anderlechtista (5-0, 0-4). Neljän pelatun ottelun jälkeen PSG onkin ainoa joukkue Mestarien liigassa, joka ei ole vielä päästänyt yhtään maalia omiin.

Celticin lähtökohdat otteluun

Myös Celticin alkukausi on mennyt odotusten mukaan, sillä Brendan Rodgersin suojatit johtavat Skotlannin pääsarjaa selvästi. Sen sijaan Mestarien liigan alkulohkossa skotlantilaisseuralla on ollut vaikeuksia, sillä neljän pelatun kierroksen jälkeen Celtic komeilee B-lohkossa kolmantena.

Celtic aloitti Mestarien liigan pelin tylyllä 0-5 tappiolla PSG:lle, mutta puristi tämän jälkeen Anderlechtistä komean 0-3 vierasvoiton. Tätä voittoa puolestaan seurasi kaksi tappiota Bayern Münchenille (1-2, 0-3). Toisin kuin jotkut sivustot väittävät, niin Celticillä on vielä mahdollisuudet edetä 16 parhaan joukkoon Mestarien liigassa, mutta tämä edellyttäisi isoja voittoja sekä PSG:stä että Anderlechtistä. Lisäksi Bayernin pitäisi kumpuroida samaan aikaan omissa otteluissaan.

Ennakoidut kokoonpanot

Kumpikaan joukkue ei pääse illan otteluun parhaalla kokoonpanollaan, sillä PSG:ltä alustavien tietojen mukaan sivussa on Thiago Motta, Hatem Ben Arfa, Thomas Meunier ja Julian Draxler. Celticiltä matsia puolestaan katsomon puolelta seuraavat Anthony Ralston ja Patrick Roberts.

PSG (4-3-3):
Areola – Kurzawa, Silva, Marquinhos, Alves – Pastore, Verratti, Rabiot – Neymar, Cavani, Mbappe.

Celtic (5-4-1):
Godron – Forrest, Lustig, Boyata, Bitton, Tierney – McGregor, Brown, Armstrong, Sinclair – Dembele.

PSG selvä ennakkosuosikki

PSG lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta koska ranskalaisseuran suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, vinkkaa Kertoimet.com unohtamaan suorat voittajat ja pelaamaan vaihtoehtoisia kohteita, mielellään vielä cashoutin kanssa. Näitä hyviä vaihtoehtoisia kohteita tässä kamppailussa ovat tasoitusvedot ja tulosveto. Tämä siksi, että niissä kertoimet ovat vielä asialliset, kun taas monissa muissa vaihtoehdoissa palaukset jäävät naurettavan pieniksi.

Tulosvedossa kotijoukkueelle voitaisiin laittaa 2-3-4 ja vierailijalle 0-1 -lukemia. Tasoitusvedossa Kertoimet.com suosittelee pelaamaan Celticin voittoa +3 tasoituksella, johon Unibet tarjoaa mukavan 2.02 kertoimen. Kerrotaan kuitenkin samaan syssyyn, että Celtic tuskin tulee tekemään tässä pelissä yhtä maalia enempää, joten tämä kolmen maalin tasoituskaan ei ole pommin varma juttu, sillä Emeryn suojatit ovat voittaneet neljä edellistä ottelua joka kerta vähintään kolmella maalilla (4-1, 0-5, 5-0, 3-0).

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + six =