Oscar-palkintogaala klo. 03:00 alkaen, ma 5.3.2018

oscarsMikä mahtaa olla vuoden 2017 paras elokuva? Entäpä kuka saa pitää puheen parhaana ohjaajana? Ketkä ovat parhaat nais- ja miesnäyttelijät ja keiden sivuosarooleja arvostettiin vuoden 2017 elokuvista eniten? Oscar –ehdokkaat ovat jälleen paljastettu ja vedonlyönti käy kuumana.

Vuoden 2018 maaliskuussa järjestettävä legendaarinen Oscar –palkintogaala tulee palkitsemaan taas kriitikoiden ylistämät elokuvat ja elokuvien tekijät. Nähdäänkö yllätyksiä vai menevätkö palkinnot pienimmät kertoimet omaaville leffoille? Ja mikä on oma suosikkisi? Yle Teema näyttää tänä vuonna Oscar-gaalan suoraan Hollywoodista sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Päivämääränä on tuolloin 5.3. ja kellonaika 01:30, jolloin alkaa Red Carpet eli lähetys punaiselta matkolta. Itse Oscar Gaalaan siirrytään sitten 03:00 ja viimeistään tuolloin tulee olla Oscar-vedonlyönti kunnossa, eli omien suosikkien vedot vedettynä. Ja mitäs kaikkea onkaan luvassa? Kaikkia elokuvia Suomessa ei ole tullut edes vielä esitykseen, mutta on olemassa tietyt ennakkosuosikit. Palkintokategorioita Oscar Gaalassa on jälleen paljon ja kaiken tämän kaiken tulee juontamaan näyttelijä-koomikko Jimmy Kimmel.

Yle Teema näyttää myös ennen Oscar Gaalaa muutamia Oscar-voittoja kahmineita elokuvia, joten sieltä voi hakea fiilistä itse gaalaan.

Golden Globe –palkintogaalan palkitut on usein palkittu myös Oscar Gaalassa, mutta ihan sokeasti ei voi tähänkään luottaa että samat voittaisivat Oscarin, jotka voittivat juuri Golden Globe –palkinnon. Helmikuulle mahtuivat myös BAFTA –palkinnot, eli Brittien oman filmiakatemian palkintojenjaot. Näiden palkintojen voittajia on peilattu varmasti aina Oscar voittajiin ja voittokertoimiin, joten sieltä kannattaa myös napata vinkkiä itselle.

BAFTA –palkituiksi tulivat Three Billboards outside Ebbing – elokuva, Gary Oldmanin näyttelijäsuoritus Darkest Hour –elokuvassa, Frances McDormandin rooli elokuvassa Three Billboards outside Ebbing ja The Shape of Water -elokuvan ohjauksesta Guillermo Del Toro.

Vuoden 2017 parhaat elokuvat ehdokkuudet

Oscarit juontaa jälleen talkshow isäntä Jimmy Kimmel

Oscarit juontaa jälleen talkshow-isäntä Jimmy Kimmel.

Oscar-ehdokkaat vuoden 2017 parhaista elokuvasta julkistettiin tammikuussa 2018. Eniten ehdokkuuksia sai Guillermo del Toron fantasiaelokuva The Shape of Water, yhteensä 13 kappaletta.

Voittajaehdokkaiden julkistamisen jälkeen saatiin tietenkin vedonlyöntikertoimet kaikille osallistujille ja betsaaminen onkin ollut varsin runsasta. Jos sinä haluat lisäjännitystä Oscar-gaalaan ja aiot gaalaa livenä YLE Teemalta katsoa, suosittelemme vahvasti lyömään vetoa Oscar Gaalasta ja eri palkintokategorioiden voitoista. Voit lyödä vetoa myös eri elokuvien menestyksestä, jopa keskenään. Katso kohteet omalta vedonlyöntisivustoltasi.

Kaikki ehdokkaat löydät tästä videosta:

Paras elokuva

Paras elokuva –kategoriassa Oscaria tavoittelee peräti yhdeksän elokuvaa. Tässä vaiheessa ykkössuosikkina on Three Billboards Outside of Ebbing ja kertoimien perusteella voitto näyttää kieltämättä olevan kahden kauppa, sillä The Shape of Water on saanut Unibetillä kertoimeksi 2.60. Kertoimet Unibet:

Three Billboards Outside of Ebbing 1.91
The Shape of Water 2.60
Lady Bird 13.00
Get Out 15.00
Dunkirk 34.00
Call Me By Your Name 101.00
Darkest Hour 101.00
Phantom Thread 101.00
The Post 101.00

Isoin valikoima Oscar-kohteita löytyy Unibetilta:

unibet

Arvostelu

UnibetUnibetilla on eniten Oscar-veikkauskohteita. Löydät ne viihdekohteista.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »

Paras mies- ja naisnäyttelijä

Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä että miespääosan Oscar menee Gary Oldmanille. Rooli Winston Churchillinä on varsin vakuuttava, ja mies kyllä sen Oscarin tästä ansaitsee. Kerroin 1.03 on niin pieni, että jos se jollekin kelpaa omaan vedonlyöntiarsenaaliin, anna mennä. Aika auringonvarma valinta.

Gary Oldman (Darkest Hour) 1.03
Daniel Kaluuya (Get Out) 21.00
Timothee Chalamet (Call Me By Your Name) 21.00
Daniel Day Lewis (Phantom Thread) 34.00
Denzel Washington (Roman Israel Esq) 51.00

Sama stoori taitaa olla myös parhaan naisnäyttelijän kohdalla, joten onko nämä jo varmat valinnat? Aika vahvasti näyttää siltä, vai mitä sanotte näistä kertoimista? Kertoimet Unibet:

Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) 1.03
Saoirse Ronan (Lady Bird) 11.00
Sally Hawkins (The Shape of Water) 21.00
Margot Robbie (I, Tonya) 34.00
Meryl Streep (The Post) 51.00

Paras ohjaaja

Parhaan ohjaajan Oscar on yksi arvostetuimmista. Hienoja elokuvia ja ohjaajia onkin tässä taas ehdolla, mutta The Shape of Waterin ohjaus on tainnut lumota Akatemian jäsenet. Kertoimet Unibet:

Guillermo del Toro (The Shape of Water) 1.08
Christopher Nolan (Dunkirk) 7.50
Greta Garwig (Lady Bird) 13.00
Jordan Peele (Get Out) 51.00
Paul Thomas Anderson (Phantom Thread) 101.00

Kertoimet ovat monessa kohteessa varsin selkeät, mutta yllätyksiä voi aina tapahtua kun kyseessä on Oscarit. Yksi tasaisimpia kohteita kertoimien osalta on alkuperäisen käsikirjoituksen palkinto, siinä kolme mainiota elokuvaa taistelee himoitusa palkinnosta seuraavin kertoimin Unibetiltä:

Get Out 2.25
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri 2.25
Lady Bird 3.50
The Shape of Water 21.00
The Big Sick 41.00

Mielenkiintoinen betsattava on myös In Memoriam -osuuden viimeinen kasvo, kuka mahtaa olla tämän koskettavan katsauksen viimeinen hahmo? Pienimmät kertoimet löytyvät näistä legendoista:

Sir Roger Moore 2.25
Heather Menzies 5.00
Harry Dean Stanton 7.50
Chuck Berry 11.00
David Cassidy 11.00
Fats Domino 11.00

Unibetin Erikoisissa voi myös lyödä vetoa muutamien elokuvien keskinäisestä paremmuudesta Oscarien suhteen. Voit myös lyödä vetoa Donald Trumpin Tweettien määrästä Oscar Gaalan aikana. Yli 2,5 Tweettiä saat kiinni kertoimella 2.50. Jimmy Kimmelin mainitsemista ”Trumpeista” saat myös kertoimen 1.75, yli 2.5 kertaa. Ja jos Kimmel mainitsee Matt Damonin gaalan aikana, saat siitä kertoimella 1.05 rahat takaisin. Katso kaikki Oscar-kohteet Unibetiltä!

Lyö vetoa Oscar-voittajista Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 − 5 =