Olympialaiset: Kuzminan mitali lähes pommin varma

Etelä-Korean viides kisapäivä on suomalaisittain toivoa täynnä, sillä Suomi neidolla on muutamassa lajissa mahdollisuus kartuttaa mitalitiliään. Suurin huomio kohdistuukin naisten ampumahiihtoon sekä miesten yhdistettyyn. Näiden lisäksi Kertoimet.com onnistui poimimaan kaiken tämän sekamelskan keskeltä yhden lähes pomminvarman vedon, joka kannattaa laittaa lapulle.

Naisten 15km ampumahiihto kello 13.05 ke 14.2.2018

Päivän mielenkiintoisin laji suomalaisittain on naisten 15 kilometrin ampumahiihto, jonka pitäisi olla Kaisa Mäkäräiselle suosiollinen. Kaisan kaksi ensimmäistä kilpailua menivät enemmän ja vähemmän penkin alle, mutta tässä kilpailussa kaikki lähtevät samalta viivalta, eikä historialla ole mitään merkitystä.

Unibet pitää kilpailun ennakkosuosikkina Laura Dahmeieria. Saksalaisen suurimmaksi haastajaksi peliyhtiö on nostanut Anastasija Kuzminan ja Daria Domrachevan. Näistä Kuzmina on jo osoittanut olevansa tikissä näissä kisoissa, joten slovakialaisen mitalin puolesta kannatta ehdottomasti pelata, sillä Unibet tarjoaa siihen peräti 2,80 kertoimen. Mäkäräisen mitalille peliyhtiö antaa 3,50 palautuksen.

Miesten yhdistetty kello 13.30 ke 14.2.2018

Miesten yhdistetty kuuluu niihin lajeihin, joista Suomella on mahdollisuus kartuttaa mitalitiliään, mikäli kaikki menee putkeen. Kilpailun ennakkosuosikkina Unibet pitää Akito Watabea. Japanilaisen suurimmiksi haastajiksi peliyhtiö on nostanut Johannes Rydzekin, Eric Frenzelin ja Jarl Magnus Rieberin.

Suomalaisia ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä Ilkka Herolalla ja Eero Hirvosella on mahdollisuudet yltää mitaleille, kaiken mennessä kohdalleen. Tämä näkyy myös Unibetin kertoimissa, sillä peliyhtiö tarjoaa Hirvosen mitalille 5,50 ja Herolan podiumsijoitukselle 6,00 kertoimen.

Slovakia – Venäjä kello 14.10 ke 14.2.2018

Moni suomalainen odottaa jo vesi kielellä Leijonien pelien alkua. Ennen tätä nähdään kuitenkin Yhdysvaltojen ja Slovenian sekä Slovakian että Venäjän väliset kohtaamiset. Molemmat kamppailut käynnistyvät kello 14.10, mikä on sääli, sillä tuo Jenkkien ja Slovenian ottelu on meidän silmissämme täysin ympäripyöreä, mutta Venäjän ja Slovakian välisessä matsissa panokset kannattaa laittaa tasoituksella Venäjälle, sillä maan jääkiekkoilijat haluavat varmasti näyttää näissä kisoissa taitonsa koko maailmalle.

Lyö olympialaisista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 − 10 =