NordicBet vedonlyönti – 70€ ilmaisvetoja ja 100€ Bonus.

Kertoimet.com
Siirry lyömään vetoa NordicBetillä »
4
Vuodesta 2018 alkaen jo 2015 on tarttunut tarjoukseen.

Suomenkielinen

kyllä

Verovapaa

kyllä

Bonus

100€ ja 70€ ilmaisvetoina

Tuomio

Enemmän kotimaisia kohteita kuin muualla.

Kuvia saitilta

NordicBet vedonlyönti – 70€ ilmaisvetoja ja 100€ Bonus. NordicBet vedonlyönti – 70€ ilmaisvetoja ja 100€ Bonus.

Arvostelu

Paljon kotimaisia kohteita pelaaville NordicBet on netin paras sivusto.

NordicBet on kokonaan suomenkielinen vedonlyöntisivusto, joka on toiminut netissä jo reilun vuosikymmenen.NordicBetin vahvuuksiin kuuluvat hyvät jalkapallokertoimet ja kohdevalikoima, josta löytyy enemmän suomalaisia kohteita kuin mistään muualta (edes Veikkaus ei pärjää).

Kohdevalikoimasta löytyvät jopa aladivareiden jääkiekko ja jalkapallo, jotka ovat suomalaisille pelaajille todennäköisesti tuottoisin vetokohde.

Edut ja tarjoukset: 70€ ilmaisvetoja uusille asiakkaille ja 100€ talletusbonus 100% asti.

Nordicbetin bonusjärjestelmä uudistui merkittävästi äskettäin rytäkällä. Ensitalletuksen tuplaukseen palattiin ja ilmaisvetojen määrää korotettiin siten, että nyt uusille asiakkaille on tarjolla 70€ ilmaisvetoina SEKÄ 100% talletusbonus 100 euroon asti.

Muiden peliyhtiöiden tavoin NordicBet tarjoaa ison nipun vaihtuvia tarjouksia ja ilmaisvetoja vanhoille asiakkailleen. Juuri tällä hetkellä peliyhtiön sivuilla saa kaksi 10 euron ilmaisvetoa pelaamalla vähintään 20 euron veto KHL tai CHL-peleissä. Ensimmäisen ilmaisvedon voi käyttää mihin tahansa kiekkokohteeseen livevedossa. Toisella ilmaisvedolla voi veikata tulevaa KHL-mestaria.

Tämän yllä olevan tarjouksen lisäksi, NordicBet tarjoaa myös 10 euron riskittömän vedon tenniksen US Openin kaksinpeleihin. Lisäksi peliyhtiö tarjoaa bonuksia myös Kasinolle. Aivan kuten muidenkin peliyhtiöiden kanssa, myös NordicBetin sääntöihin kannattaa tutustua paremmin ennen vedon asettamista.

Lue tarkat ohjeet sivuston promo-osiosta.

Paljon pelikohteita

NordicBet tarjoaa kattavan kohdevalikoiman vuoden jokaiselle päivälle. Tarjolla ovat perinteiset vedonlyöntikohteet, eli jalkapallon, koripallon ja muiden palloilulajien sarjat eri maista, formulat, tennis ja niin edelleen.

nordicbet vedonlyönti

Yksinkertaista selkeyttä NordicBetin tyyliin.

Pelivalikoimassa NordicBetillä on kaksi erityistä vahvuutta: paikalliset sarjat ja hyvät kertoimet.

NordicBetistä löytyy enemmän Suomen sarjoja (mm. jääkiekon, jalkapallon ja salibandyn[!] alasarjat) kuin mistään muualta.

Suomalaisten palloilusarjojen lisäksi myös erilaiset yksittäiset urheilutapahtumat ja muut suositut suomalaiset lajit (kuten mäkihyppy) ovat hyvin edustettuina. Jopa muut suomalaiset tapahtumat ovat listoilla, esimerkiksi vaalien vedonlyöntiin NordicBet on paras paikka Unibetin ohella.

Kertoimet ovat kautta linjan mallikkaita, varsinkin jalkapallosta on ilo lyödä vetoa NordicBetissä.

Kohteista on tarjolla perinteisimmät pelimuodot. Pitkävedon (jossa jokaista kohdetta voi pelata yksittäin) ja tulosvedon lisäksi tarjolla ovat erilaiset maalivedot (maalirikkain puoliaika, viimeinen maali, jne) tasoitusveto ja muut vastaavat.

Enimmillään yhdestä kohteesta voi olla tarjolla pitkävedon kertoimien lisäksi jopa 60 lisäkohdetta, joten valinnanvaraa riittää.

Suuri valikoima voisi aiheuttaa ongelmia, mutta NordicBetin nettisivut ovat nopeat ja selkeät. Kohteiden selailu ja pelikuponkien täyttäminen on tarjonnan suuresta määrästä huolimatta helppoa.

Live-vedonlyönti

NordicBetissä on live-vedonlyönti, mutta se on ominaisuuksiltaan hyvin rajoittunut: pelimuotona on pääsääntöisesti vain tulosveto.

Muiden sivustojen (Unibet, Betsson) monipuolisempaa live-vedonlyöntiä ei ole tarjolla, joten NordicBetiä ei voi suositella nimen omaan live-vedonlyönnistä kiinnostuneelle.

Nordicbet Jalkapallo

Erinomainen tilastopalvelu

Nordic Betin pelaajana pääset käyttämään ilmaista ja helppokäyttöistä tilastopalvelua, joka on sivuston parhaita piirteitä ja sanalla sanottuna upea.

Tilastot kattavat käytännössä kaikki urheilusarjat, jotka osaa luetella – ja vielä paljon enemmän. Kaikista sarjoista on tarjolla kuntopuntarit, viimeisimmät tulokset, pelaajatilastoja, maalitilastoja, kaikkea mahdollista.

Albanian jalkapallosarjan kuntopuntari? Onnistuu. Espanjan korisliigan viime kierroksen tulokset? Onnistuu. Davis Cupin tulevan otteluparin pelaajien aiemmat kohtaamiset? Onnistuu. Kuten sanottua, tilastopalvelu on kattava.

Veikkaajan tai teksti-tv:n tilastojen tihrustamisen voi Nordic Betin tilastopalvelun jälkeen unohtaa. Tilastopalvelun myötä käytössäsi on kaikki mahdollinen tieto, sinun asiaksesi jää laatia tietojen pohjalta voittoisat rivit.

Hyvät palvelut suomalaisille

Nordic Bet on palvellut suomalaisia pelaajia jo kauan, mikä näkyy ja tuntuu kaikessa.

Sivusto on kokonaan suomenkielinen ja asiakaspalvelukin pelaa suomeksi. NordicBetin asiakaspalvelu vastasi testiviestiimme 20 minuutissa asiantuntevalla vastauksella, joten tässäkään suhteessa ei ole valittamista.

Raha-asioiden hoitaminen on NordicBetissä erittäin helppoa. Talletukset voi hoitaa reaaliajassa omassa nettipankissa ja voittojen nostaminen sujuu ongelmitta.

Nordic Bet on suomalaisille verovapaa, eli voitoista ei verokarhun ahnaisiin hyppysiin tarvitse luovuttaa sentin senttiä.

Lukijamme ovat raportoineet, että NordicBet maksaa voitot 15 minuutissa – 3 tunnissa. Tätä nopeampaan toimintaan ei taida pystyä yksikään muu sivusto. Voitot saa vauhdilla myös viikonloppuisin (joskin kotiutusten kanssa on hyvä arvioida hieman pelivaraa ja lähteä siitä, että välttämättä aina raha ei saman tien omalle tilille lävähdä).

Hyvä sivusto

Nordic Bet on pitkän linjan laadukas vedonlyöntisivu. Sen ainoat selkeät miinukset ovat hieman rajoittunut live-vedonlyönti ja monivedon puuttuminen.

NordicBetin isoimmat plussat tulevat hyvästä palvelusta suomalaisille, erinomaisesta tilastopalvelusta, hyvistä jalkapallon kertoimista ja netin parhaasta suomalaisten kohteiden valikoimasta.

Jos lyöt enimmäkseen vetoa kotimaisista kohteista tai kansainvälisestä jalkapallosta, testaa NordicBet.

Vuonna 2018 jo 2015 on tarttunut tarjoukseen.

3 kommenttia

 • Kari Tyyskä sanoo:

  Voinko siirtää rahaa pelitille suoma
  laisen pankin kautta jos avaan pelitilin teillä?
  Kuten veikkauksen sivuilla siirrän rahaa pelitilille verkkopankin kautta ja ne ovat heti pelattavissa veikkauksen sivuilla.Onko teillä tätä toimintoa?

 • Kertoimet.com sanoo:

  Terve Kari

  Verkkopankkitalletus onnistuu Nordicbetin kautta aivan normaalisti. Valitse talletusmenetelmistä Euteller. Se on suomalaisen yhtiön kehittämä toiminto, joka ohjaa sinun oman verkkopankkisi (esim. Nordea) sivuille, josta voit siirtää Nordicbetin pelitilille rahaa samaan tapaan kuin vaikkapa Veikkauksella.

 • vedonlyöjä sanoo:

  Kyllä ainakin omien kokemusteni mukaan viikonloppuisin on ulosmaksuliikenne jäissä Nordicbetillä instant bankilla, voitonmaksut käsitellään 10-18 ma-pe suomen aikaan, la ja su ei käsitellä maksuja ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fourteen + eleven =