Njazi Kuqin ja Interin tiet eroavat

Veikkausliigassa kahdeksantena oleva FC Inter kertoo seuran verkkosivuilla purkaneensa yhteisymmärryksessä Njazi Kuqin kuluvaa ja ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. 34-vuotiaan hyökkääjän ei kauan tarvinnut olla ilman uutta seuraa, sillä hän allekirjoitti pian julkistuksen jälkeen vuoden mittaisen sopimuksen Intian Superliigan hallitsevan mestarin Atlético de Kolkatan kanssa.

Njazi Kuqi liittyi turkulaisseuran vahvuuteen kesken viime kauden PK-35 Vantaasta, kun palkan maksu seurassa ei toiminut. Samaisessa kaupassa turkulaisseuran riveihin liittyi myös isoveli Shefki Kuqi, joka nimettiin Interin uudeksi päävalmentajaksi.

Nuorempi veljeksistä ehti pelaamaan Interin riveissä vuoden aikana 31 ottelussa, joissa hän viimeisteli seuralle kunnioitettavat 15 maalia. Näillä osumilla hän oli turkulaisseuran tehokkain maalintekijä. Viime aikoina Kuqin peliaika on kuitenkin ollut seurassa kortilla, kun hänen isoveljensä Shefki sai seurasta potkut elokuun alussa.

Aivan yksin Kuqin ei tarvitse uudessa ympäristössä pyöriä, sillä samaisessa joukkueessa pelaa myös Jussi Jääskeläinen. Joukkuetta valmentaa Teddy Sheringham ja heidän joukkuekavereihin kuuluu muun muassa Robbie Keane.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 + 16 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Jalkapallon MM-kisat: Ranska - Peru klo 18.00 to 21.6.2018

Ranska lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa, että pelaajat ottavat tässä pelissä vaihtoehtoiset vedot käyttöön.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset