NHL-veikkaaminen netissä – kausi 2016-17

NHL


Aamulla ensimmäiseksi netistä tai teksti-tv:stä NHL tulokset ruudulle – näin alkaa monen vedonlyöjän päivä.
Teksti-TV:n sivu 235 on saanut monta haastajaa nettiin ja NHL:n liveseuranta ja tulosten katsastaminen on netissä todella helppoa. Nykyiset mobiililaitteet mahdollistavat otteluiden seuraamisen livestreamien tai tekstipohjaisen liveseurannan avulla. Luonnollisesti myös vedonlyönti tästä maailman parhaasta jääkiekkoliigasta on tänä päivänä todella helppoa. Ja betsata voit todella monella eri tavalla niin itse liigasta kuin tämän liigan valtavasta otteluvalikoimasta.

NHL on paras jääkiekkosarja vedonlyöntiin. Yllätykselliset tulokset, joukkueiden lukuisat suomalaispelaajat ja suuret ottelumäärät pitävät mielenkiinnon yllä. Netissä NHL kuuluu kaikkien vetotoimistojen ohjelmistoon. Jokaista ottelua voi pelata kymmenillä eri tavoilla ja myös kausivedot kuuluvat valikoimaan. Ainoa haittapuoli NHL:ssä on se, että ottelut pelataan pääosin öisin, Pohjois-Amerikan mantereella kun ollaan.

NHL:ää voi kuitenkin seurata livenä useana iltana kauden aikana parhaaseen katseluaikaan, peräti 85 ottelua pelataan siten että ne alkavat kello 19:00 – 24:00 välisenä aikana. Suomessa yksinoikeudet NHL televisioinneille on Viasat / Viaplay –palvelulla ja sen kautta pääsee hienosti katsomaan otteluita omassa televisiossa ja tietenkin mobiililaitteilla.

NHL-kausivedonlyönti

Unibetin kertoimet 2016-17 NHL-voittajaksi.

Unibetin kertoimia 2016-17 NHL-voittajaksi.

Jokainen vedonlyöntiyhtiö tarjoaa valtavasti pelattavaa NHL:n ihmeellisestä maailmasta. Ennen kautta ja kauden aikana pelaaja pääsee betsaamaan lukuisissa eri kohteissa jotka liittyvät joukkueiden sijoittumiseen liigassa. Vetoja voi lyödä divisioonien ja konferenssien voitoista, koko NHL:n runkosarjan parhaasta ja luonnollisesti myös Stanley Cupin voitosta. Käytännöstä kaikesta mistä tilastoja joukkueiden osalta pidetään.

Joukkueiden osalta voi myös lyödä ns. head-to-head vedon, eli tuolloin kaksi tai useampi joukkue ovat saaneet kaudelle kertoimet. Esimerkkinä Tampa Bay (2.65), Washington (2.65) ja Pittsburgh (3.10). Mikä näistä sijoittuu runkosarjassa parhaiten? Toki voit lyödä vetoa myös siitä pääseekö tietty joukkue ylipäänsä pudotuspeleihin.

Pelaajavetoja on tarjolla myös runsaasti. Yksi suomalaisittain mielenkiintoisimmista vedonlyöntikohteista on paras suomalainen pelaaja pistepörssissä. Alexander Barkovilla kerroin on pienin, 3.25, mutta mainiot mahdollisuudet ovat myös Jussi Jokisella (6.50) ja Mikko Koivulla (7.00). Entä mitä tekevät tämän kauden supertulokkaat Sebastian Aho (15.00), Artturi Lehkonen (16.00), Patrik Laine (16.00) ja Jesse Puljujärvi (18.00).

Myös NHL:n pistepörssin voittajasta pääsee lyömään vetoa. Onko se Sidney Crosby (5.50), Patrick Kane (6.00) tai vaikkapa Jamie Benn (7.50). Vetoa pääsee lyömään myös joukkueen parhaista pistemiehistä Unibetillä ja monella muulla sivustolla. Ja tietenkin tarjolla on myös head-to-head vedot eri maalintekijöiden välillä. Kumpi tekee enemmän maaleja, Patrik Laine vai Aleksander Barkov? Tähän kohteeseen kertoimet ovat 2.65 – 1.42 Laine ensiksi mainittuna.

Suomalaisia tällä kaudella taatusti kiinnostaa parhaan tulokkaan vedonlyöntimahdollisuus. Ilman maaleja harjoitusotteluissa jäänyt Patrik Laine on Auston Matthewsin isoin haastaja, mutta onko esim. Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi tai Artturi Lehkonen se paras rookie? Pitää muistaa että Mikko Rantanen on myös tulokas tällä kaudella. Tsekkaa Suomi-poikien kertoimet ja betsaa oikeaa vaihtoehtoa.

Vedonlyönti NHL-otteluista

Yksittäisestä NHL-ottelusta voi lyödä monella eri tavalla vetoa. Suosituimpia ovat luonnollisesti 1X2 –vedot joissa haetaan otteluiden voittajaa. Erilaiset tasoitusvedot antavat myös jo etukäteen ehkä selvälle ottelulle ihan uutta ulottuvuutta vedonlyönnin kannalta kun kolmen maalin voitto voikin tuoda tasoitusvedolla mukavan tasapelikertoimen. NHL-otteluissa tehdyt maalit ja maalimäärät ovat myös erinomaisia kohteita ja näihin voi tutustua eri vedonlyöntiyhtiöillä. Kertoimien vertailu on näissä kohteissa erittäin kannattavaa.

Maalintekijävedot ovat myös suosittua ja silläkin on väliä tekeekö pelaaja viimeisen tai ensimmäisen maalin tai sitten ei tee maalia ollenkaan. Samoin pelaajakohtaiset pistevedot otteluista ovat suosittuja. Vaikka peli voisi olla muuten selvä, betsaaja voi vielä päästä tai joutua jännittämään tietyn pelaajan maalia tai syöttöpistettä.

Parhaat kertoimet löytyvät erilaisista yhdistelmävedoista ja Unibetillä on tässä lajissa käytössä tuttu Scorecast / Wincast veto. Tässä osastossa voit yhdistää maalintekijän ja tuloksen tai ottelun merkin ja kerroin on sitten mallia suuri tai todella suuri. Tutustu kohteisiin ja betsaa parhailla kertoimilla.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä live-vedonlyönti NHL-otteluista on yhä suositumpaa. Kohteita riittää todella paljon yksittäisestä ottelusta ja kertoimet näissä kohteissa vaihtuvat kenttätapahtumien mukaan. Tämä ns. turbovedonlyönti sopii maailman nopeimpaan joukkuepeliin kuin nakutettu.

Kausi 2015-2016 oli Pittsburghin juhlaa

Vaiherikkaiden vaiheiden jälkeen NHL-mestariksi eli Stanley cupin voittajaksi kruunattiin Sidney Crosbyn kapteenoima Pittsburgh Penguins. Suomalaisista mahtavaa saavutusta pääsi juhlimaan Olli Määttä kun Pingviinit löivät NHL-finaaleissa lopulta San Jose Sharksin kuudessa ottelussa. Kautta voidaan pitää yllätyksellisenä, sillä kaikkien divisioonien voittajat putosivat viimeistään Konferenssien välierissä. Runkosarjan pistepörssin vei nimiinsä ylivoimaisesti Chicago Blackhawksin Patrik Kane, joka tykitti yhteensä 106 pistettä. (46+60) Toiseksi tullut Jamie Benn keräsi tehot 41+48=89, joten eroa tuli jopa 17 pistettä.

Kausi 2016 – 2017 mitä on odotettavissa?

NHL-kaudesta 2016 – 2017 (alkaa keskiviikkona 12.10) povataan jälleen todella tasaista ja se näkyy myös vedonlyöntikertoimissa. Ykkössuosikkeja voittajaksi on tässä vaiheessa oikeastaan kolme, kun Tampa Bay (9.00), Washington (9.00) ja Pittsburgh (9.50) ovat kaikki todella lähellä toisiaan. Kertoimien perusteella ei Vancouverilla, Torontolla tai Jarmo Kekäläisen Columbuksella ole asiaa välttämättä edes pudotuspeleihin. Näiden NHL-mestaruuskerroinkin on peräti 81.00.

Tässä Unibetin kertoimet TOP 9 joukkueelle. Löytyykö Stanley Cup 2016-2017 voittaja sinun mielestäsi näistä?

Tampa Bay Lightning, 9.00

Washington Capitals, 9.00

Pittsburgh Penguins, 9.50

Chicago Blackhawks, 12.50

Nashville Predators, 15.00

Los Angeles Kings, 15.00

St Louis Blues, 15.00

San Jose Sharks, 15.00

Dallas Stars, 15.00

Kertoimien perusteella NHL –kaudesta tulee äärimmäinen tasainen. Nähtäväksi jää miten tasaiseksi pelaajien välinen pistepörssi muodostuu ja kuka johdattaa joukkueensa mestaruuteen. Toivotaan kaikille suomalaispelaajille erinomaista kautta missä joukkueessa ikinä pelaavatkaan!

Vinkkejä NHL-kohteisiin

Tässä viisi vinkkiä NHL-vetojen lyömiseen. Vinkit on poimittu erilaisista tilasto- ja muista tutkimuksista, joita NHL:stä ja jääkiekosta on vuosien varrella tehty.

Kotietu on pienempi kuin muissa Pohjois-Amerikan liigoissa
Pohjois-Amerikkalaisista urheiluliigoista NFL:ssä (jenkkifutis) ja aivan erityisesti NBA:ssa (koripallo) on valtava kotikenttäetu. Jääkiekko on toista maata.

NHL:ssä kotijoukkue voittaa keskimäärin 55% otteluista. Vaikka Veikkaajasta voi lukea suomalaisten NHL-pelaajien kertomuksia liki painajasmaisen karuista vieraskiertueista, eivät ne käytännössä näytä painavan paljoakaan. Älä painota kotietua liikaa miettiessäsi kertoimia ja kohteita.

Parhaat sivut

Suosittelemme näitä suomenkielisiä vetotoimistoja NHL-kohteiden pelaamiseen.

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€ + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 50€ ilmaisveto

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Kotietu on vielä pienempi pudotuspeleissä
Kotikenttäetu pienenee entisestään pudotuspeleissä. NHL:ssä ei ole mitenkään harvinaista, että pitkälle menevä joukkue voittaa enemmän vieraissa kuin kotona.

Tämä on hyvä pitää mielessä, sillä perinteisestihän oletetaan että pudotuspeleissä kotietu olisi tavallista suurempi.

Kun kaksi paljon maaleja tekevää joukkuetta kohtaa, tulos on normaali määrä maaleja
Tämä on hauska vinkki tulosvetoon: kun paljon maaleja iskevät joukkueet kohtaavat, tulos on useimmiten täysin normaali ottelu – ei mikään maali-iloittelu.

NHL:ssä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa
NHL:ssä on harvoin varsinaisia heittopusseja tai niin hyviä joukkueita, että ne voittaisivat vastustajansa ihan vaan surffailemalla.

Kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa, joten perinteisesti vedonlyönnissä hyvin toimiva altavastaajien pelaaminen toimii NHL-vedonlyönnissä vielä normaaliakin paremmin.

nhl:n kausiveto

NHL:n kausiveto Unibetissä

Pelaa kakkos-maalivahdin puolesta
Tämä on todennäköisesti paras NHL-vedonlyönnin vinkki, jonka tältä sivulta voit lukea: joukkueiden voittoprosentti on liki täsmälleen sama kakkos- kuin ykkösmaalivahdin pelatessa.

Tämä ei tarkoita, että joukkueiden kakkosmolarit olisivat yhtä hyviä kuin ykköset. Se tarkoittaa, että valmentajat osaavat heittää luukkuvahdin kentälle silloin, kun he ovat osoittaneet erittäin hyviä otteita harjoituksissa, eli kun on paras hetki antaa ykkösvahdille lepoa.

Suurin osa pelaajista yliarvioi reippaasti maalivahdin merkityksen: kakkosvahtia peluuttavien joukkueiden kertoimet kasvavat liian suuriksi ja niitä kannattaa pelata. Viisaus pätee sekä runkosarja- että play-off -peleissä.

Lyö vetoa NHL-kohteista Unibetillä »

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 + twenty =