NHL: Florida Panthers – Winnipeg Jets klo: 2.30 pe 8.12.2017

Tulevana yönä maailman kovimmassa kiekkoliigassa pelataan suomalaisittain yksi mielenkiintoinen ottelu, kun Tampereen Tapparan kaksi viime vuosien kirkkainta helmeä ottavat yhteen Bell MTS Placen kirkkaissa valoissa. Patrik Laineen Winnipeg Jets lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com yhtyy tähän näkemykseen, vaikka Jetit liitävät tällä hetkellä kolmen pelin vierastappiossa, sillä Sasha Barkovin Panthersin alkukausi on ollut pettymys.

Aikaisemmat kohtaamiset

Joukkueet kohtasivat toisensa menneellä kaudella kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla Jets poistui kaukalosta voittajana. Winnipeg vei kaksikon ensimmäisen väännön joulukuussa kotikentällään rankkareiden jälkeen 4-3 ja toinen Floridassa 1-4 –lukemin nimiinsä.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen maalien määrä, sillä joukkueiden 15 edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään neljä maalia. Valitettavasti myös peliyhtiöt ovat huomanneet tämän, sillä esimerkiksi Unibet tarjoaa yli 4,5 maalin illalle 1,33 ja alle 4,5 maalin illalle kovaa 3,30 kerrointa.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy kotivoittoihin, sillä joukkueiden yhdeksästä edellisestä kohtaamisesta kotijoukkue on vienyt voiton seitsemän kertaa ja ainoastaan kahdesti vierasjoukkue on ollut parempi. Kerrotaan kuitenkin samalla, että nämä kaksi vierasvoittoa ovat tulleet kolmen edellisen pelin sisällä.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Änäriin:

Lähtökohdat

Florida lähtee yön otteluun itäisen konferenssin toiseksi viimeiseltä sijalta. Pantterit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kymmenen voittoa ja 17 tappiota (8-2-4-13). Kerrotaan myös samalla, että Florida on hävinnyt kolme edellistä peliään, näistä tappoista kaksi on tosin tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Floridan heikkoudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet hyvin pitkälle puolustuksesta, sillä joukkue on päästänyt itäisessä konferenssissa toiseksi eniten maaleja (3,4 ottelua kohti). Tämä näkyy myös alivoimassa (75,00%), joka on koko sarjan kolmanneksi heikoin. Kovin puhtaita papereita ei saa myöskään Panttereiden hyökkäys, sillä joukkueen ylivoima on tavattoman surkeaa (16,66%).

Winnipeg puolestaan lähtee yön otteluun läntisen konferenssin kolmannelta sijalta. Jets on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 17 voittoa ja 11 tappiota (16-1-4-7). Viidestä viimeisestä pelistä Jetsille on kirjattu kolme suotaa voittoa, yksi tappio jatkoilla ja yksi tappio.

Joukkueen vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet hyökkäyksestä, sillä Jets on tehnyt hieman yllättäen läntisessä konferenssissa eniten maaleja (3,39 ottelua kohti). Tämä näkyy myös ylivoimalla (26,73%), joka on koko sarjan kolmanneksi kovin. Kerrotaan myös samalla, että Jets on vajaalla pelatessaan sarjan keskikastia 80.58% alivoimalla.

Panttereilla kolme tappiota alla kotona, Jeteillä vieraissa

Jets lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, vaikka se on hävinnyt kolme edellistä vierasotteluaan. Tästä huolimatta Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan vierasjoukkueen voittoa, sillä Pantterit ovat hävinneet kolme edellistä kotiotteluaan. Vierasjoukkueen voittoa me perustelemme myös laadukkaammalla hyökkäyksellä sekä puolustuksella.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Patrik Laineen osuma, johon Unibet tarjoaa 2,63 kertoimen. Ne jotka haluavat hakea hieman isompaa kerrointa, niin heille vinkattakoon vierasjoukkueen voittoa maalin takaa (Unibet ottelutapahtumat / vierasjoukkue voittaa oltuaan häviöllä). Tämä siksi, että Florida on tehnyt seitsemässä edellisessä kotiottelussaan kuusi kertaa avausmaalin. Näistä seitsemästä kotiottelusta viisi on kuitenkin päättynyt tappioon. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon asiallisen 5,80 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three + five =