KHL: Neftehimik – Jokerit kello 17:00 lauantai 13.10.2018

KHL: Neftehimik – Jokerit vedonlyöntivihje ja kertoimet
Lauantai 13.10.2018 kello 17:00

Jokerit jatkaa pelejään kolmen ottelun vieraskiertueella. Ensiksi vastaan asettuu nimihirviö Neftehimik Nizhnekamsk. Kertoimet kertovat Jokereiden olevan ottelun ennakkosuosikki ja peliotteen pysyessä samana Narripakka tästä pinnat ottaakin. Mitäs lukemia laitetaan tulosvetoon?

Tallinnassa lokakuun lopussa Jokeri-bileet, osaakohan kannattajat takasin Tallinnasta Suomeen seuraavaan kotimatsiin mennessä?

Neftehimik – Jokerit kertoimet

Vedonlyöntisivut pitävät Jokereita ottelun suosikkina. Ja näinhän se pitääkin olla ja esimerkiksi Nordicbet on antanut tähän pitkävetokertoimet 2.70 – 4.20 – 2.30. Tasoitusvedossa Jokereille toki saa mukavia kertoimia, sillä 1-0 tasoituksella kertoimet ovat 1.64 – 5.85 – 3.35 luokkaa. Kahden maalin tasoituksella kertoimet ovatkin sitten jo 1.32 – 6.85 – 5.75. Liikaa ei kannata tässäkään kohtaa ahnehtia, mutta tämä on mainio paikka lyödä Jokereiden tasan kahden maalin voittoa. Pelihän voi X-merkillä päättyä vaikka 0-2 tai 5-7.

Entä mitä tapahtuu ensimmäisessä erässä? Siinä tasurikerroin on kaikkein pienin, Nordicbet sujauttaa listoilleen lukemia 3.10 – 2.45 – 2.85. Olisiko tämä heti Jokereiden erä vai tunnustellaanko? Päätös betsimerkistä on toki vain ja ainoastaan sinun, mutta ei tuo kotijoukkueenkaan kerroin mikään luotaansatyöntävä ole. Tulosvedossa pienin kerroin on saatu tulokselle 2-2 / 9.70. Ehkä tähän matsiin kuitenkin Jokerit-väritteisiä lukemia ennemmin, 1-2 / 17.50, 1-3 / 17.50 2-3 / 15.50 ihan hyvä pohja lähteä rakentamaan.

Neftehimik – Jokerit tilastot

Neftehimikin tähti ei ole pahemmin loistanut tällä kaudella ja kotiotteluissa meno on ollut perin nihkeää. Kahdeksan himapeliä, näistä vain 3 voittoa ja tehtyjä maaleja lähes koko liigan vähiten kotipeleissä (11). Ja kun päästettyjä on 16 maalia niin tästähän voidaan laskea se 1,2 maalia kotijengille ja 2,3 maalia vieraille?

Jokerit on pelannut vasta viisi ottelua vieraissa ja se on niistä ottanut kolme voittoa. Maaliero viiden pelin suhteen on ollut 17-11, joten tämä 3,4 – 1,2 sopii aika mukavasti tulosvetohahmotelmaan?
Nizhnekamskin kotikenttä ei ole Jokereille ollut maailman helpoin paikka pelata, täällä on kohdattu neljästi.

Ensimmäinen päättyi 5-7, toinen 0-3, kolmas 3-2 rankkareilla ja seuraava 3-2 varsinaisella peliajalla. Nämäkin huomioon ottaen peli voi kyllä päättyä melkein miten vaan, mutta pidetään kiinni tuosta tulosvetohaarukasta joka tapauksessa.

Lyö vetoa KHL-sarjasta 2018/19 näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Jokerit peluutti edellisessä pelissä Janis Kalninsia maalilla, vielä ei ole tiedossa miten Lauri Marjamäen peluutus tässä matsissa on. Kumpikin tuntuu olevan hyvä vaihtoehto ja tuskin kumpaakaan poltetaan loppuun tässä vaiheessa kautta. Neljä kenttää rullaa mukavasti.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
14 Tomi Mäki – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö
50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Kotijoukkueen maalilla on mitä todennäköisemmin melkein kaikki pelit pelannut Ilya Ezhov, jonka torjuntaprosentti on ihan komea, yli 92%. Pakkien maalitykkinä häärää Damir Sharipzyanov 4+2 tehoin, Adam Polasek on tehnyt tehot 1+6. Suurin mielenkiinto luonnollisesti tässä pelissä on suomalaiskolmikko Juuso Puustinen (8+5) – Joonas Nättinen (5+6) – Mikael Ruohomaa (1+7), joka on napannut joukkueen sisäisen pistepörssin kärkisijat.

Neftehimik – Jokerit ottelun ennakointi

Kertoimet kertovat että Jokerit on ottelun suosikki. Ei mikään ylivoimainen sellainen, mutta vierasvoitto tästä pelistä on otettavissa. Suomalaiskolmikko Puustinen – Nättinen – Ruohomaa saavat varmasti otteluun ihan uutta puustista, vaikka ei aikaisemmassakaan tekemisessä mitään vikaa ole ollut. Mikäli Jokerit pystyy tämän kolmikon pitämään pisteittä, vierasvoitto on erittäin lähellä.

Joonas Nättisen ajatuksia kauden kynnykseltä:

Lyö tästä KHL -ottelusta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × 5 =