March Madness 2017: Yliopistokoripallon finaalit, mukana Lauri Markkanen!

march-madnessMarch Madness on USA:n yliopistokoripallo NCAA:n tyly ja kiivastahtinen lopputurnaus ja yksi Yhdysvaltojen seuratuimmista urheilu- ja mediatapahtumista. Koko maa menee nimen mukaisesti sekaisin kahdeksi viikoksi, kun maailman parhaat korislupaukset taistelevat turnauksen voitosta ja paikoista NBA:n varaustilaisuudessa.

Suomalaisittain tärkein seurattava on Arizona Wildcats, jonka ykkösnimi Lauri Markkanen on nostettu spekulaatioissa peräti NBA:n ykkösvaraukseksi. Markkasen ja Arizonan otteet tässä turnauksessa
ratkaisevat paljon uran kannalta. Suomikoriksen supertähteä ollaan luomassa joka tapauksessa, mutta nouseeko Markkanen jopa NBA-taivaan staraksi? Sen tiedämme huhtikuun alussa. Mukana turnauksessa on myös nokialaislähtöinen Shawn Hopkins Troyn yliopiston joukkueessa.

Näin pelataan

March Madness pelataan kerrasta poikki -systeemillä, eli voitolla jatkoon ja tappiolla kesälomalle, mikä tarkoittaa, että yllätyksiä tapahtuu ja tuhkimotarinoita syntyy – mikä sen parempaa viihdettä.
Jättiläisturnaukseen pääsee mukaan 68 parasta NCAA:n korisyliopistoa, osa suoraan konferenssimestareina, osa valitsijakomitean päätöksellä. Alkulohkokierosten jälkeen jäljellä on ”Sweet Sixteen”, sitten ”Elite
Eight” ja lopulta superfinaali Final Four 1.-3.4.

Suosittelemme koripalloon

Suosittelemme seuraavia vedonlyöntisivuja koripallon veikkaamiseen.

unibet

Arvostelu

UnibetYkkösvalintamme kaikkiin palloilulajeihin. Listoilla sadoittain EM-koris, NBA, ja muita koris-kohteita.
Bonus: 100€ + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeonEnemmän koripallon live-vedonlyöntiä kuin muualla.
Bonus: 300€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava, ilmainen tilastokeskus on hyödyllinen apuväline.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betfair

Arvostelu

BetfairVetopörssissä ajoittain herkkupaloja.
Bonus: 100€

Pelaa »

March Madness vedonlyöjälle

March Madness on vedonlyöjän unelmaturnaus, koska joka kierroksella kaikki ratkeaa yhdessä matsissa. Siksi turnauksessa tulee vääjäämättä yllätyksiä ja hyvillä hauilla voi löytää todellisia superkertoimia. Suurimmat koulut ovat totta kai aivan ylivoimaisia ennakkosuosikkeja ja useimmiten jyräävät pienemmän totaalisesti, mutta sehän vain tekee yllätyksistä mehukkaampia. Kannattaa muistaa, että tässä turnauksessa kotijoukkueilla ei ole käytännössä etua, vaan joka matsiin lähdetään nollista. Tietenkin suurjoukkueet ovat tottuneempia pelaamaan suurelle yleisölle ja kirkkaiden valojen alla.

Viime vuonna turnauksessa lyötiin vetoa käsittämättömät 9,2 miljardia dollaria. March Madness on näkyvästi mukana myös kaikilla eurooppalaisilla vedonlyöntisaiteilla. Kohteita löytyy sadoittain otteluvedoista voittajavetoihin ja tietenkin livevetoja on kymmenittäin joka ottelusta.

Arizona yksi ennakkosuosikeista

arizona_wildcats
Markkasen Arizona Wildcats on sijoitettu turnauksessa kahdeksanneksi ja omassa lohkossaan toiseksi. Arizona selvisi suoraan kakkoskierrokselle ja kohtasi 15. sijoitetun North Dakota Fighting Hawksin, josta tuli Markkasen 20 pisteen johdolla selvä voitto 100-82 ja paikka Sweet Sixteen -vaiheeseen. Seuraavaksi perjantaina Markkasta ja Wildcatsia vastaan asettuu St Mary’s, joka on länsilohkon 7. sijoitettu eli vastus kovenee heti.

Vielä on siis voitettava kolme matsia ennen paikkaa finaaliturnaukseen ja sieltä NCAA:n loppuotteluun Phoenixiin 3. huhtikuuta.

YLE näyttää kaikki Arizonan ottelut suomalaisella selostuksella YLE Areenassa ilmaiseksi. Lisäksi lopputurnauksen finaali nähdään TV2:ssa.

Lyö vetoa koripallosta Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − 1 =