NHL: Nashville Predators – Colorado Avalanche klo 22.00 la 14.4.2018

NHL-pudotuspelit jatkuvat lauantai-iltana kahdella herkkupalalla. Näistä suomalaisittain mielenkiintoisempi on Nashvillen ja Coloradon välinen kohtaaminen, sillä molemmissa joukkueissa on suomalaisia, jotka pelaavat joukkueissaan isoissa rooleissa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Nashville ja Colorado ovat ottaneet toisistaan mittaa kuluvalla kaudella viisi kertaa. Nämä kaikki viisi ottelua ovat päättyneet Predatorsin voittoon. Katsomalla historiaa selviä, että Predators on ollut Coloradolle viime vuosina paha vastus, sillä edellisen kerran Avalanche on voittanut Nashville maaliskuussa 2016. Tuon jälkeen osapuolet ovat kohdanneet 11 kertaa, joista Coloradon ylpeys on saanut raavittua ainoastaan yhden pisteen. Toinen mainitsemisen arvoinen asia on maalien määrät, sillä joukkueiden 17 edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään viisi maalia.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme NHL:ään:

Lähtökohdat

Nashville voitti läntisen konferenssin runkosarjassa 117 pisteellä. Predatrosin vahvuudet löytyivät runkosarjassa niin puolustuksesta kuin myös hyökkäyksestä, sillä joukkue päästi toiseksi vähiten maaleja (2,57 ottelua kohti) koko sarjassa ja teki niitä seitsemänneksi eniten (3,25 ottelua kohti). Nämä päästetyt maalit näkyivät myös alivoimalla (83,2%), jossa joukkue oli kokosarjan kuudenneksi kovin joukkue.

Colorado puolestaan sijoittui läntisessä konferenssissa kahdeksanneksi 95 pisteellä. Joukkue päästi kuudenneksi eniten maaleja (2,89 ottelua kohti) läntisessä konferenssissa ja teki niitä kaikkien yllätykseksi neljänneksi eniten (3,13 ottelua kohti). Predatorsin tavoin joukkueen alivoima (83,3%) toimi, mutta ylivoimalla oli parannettavaa.

Nashville ennakkosuosikki

Nashville lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan Predatorsin voittoa, sillä jo joukkueiden ensimmäisessä osaottelussa tuli selväksi, että Colorado on aivan liian paljon ykkösketjunsa varassa ja kun Nashville pelaa nämä vahvan neljän ketjun voimin pois, ei Avalanchelta löydy alaketjuista riittävästi tulivoimaa pitääkseen tätä sarjaa tasaisena.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Filip Forsbergin osuma, joka iski kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa kaksi maalia. Unibet tarjoaa ruotsalaishyökkääjän osumaan 2.14 kertoimen. Mikäli haluat pelata maalintekijää, niin pelaa sitä NordicBetilla, joka tarjoaa Forsbergin osumaan 2.45 palautuksen ja hyväksyy vielä jatkoerässä tehdyn osuman.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one × four =