Naarasleijonat hävisivät USA:lle – Rädylle 39 torjuntaa

Suomen naisten A-maajoukkue joutui myöntämään Pyeongchangin olympialaisten avausottelussa Yhdysvallat paremmaksi maalein 1-3. Suomen ainokaisen ottelussa viimeisteli Venla Hovi. Seuraavaksi naarasleijonat kohtaavat tiistaina pelattavassa ottelussa Kanadan.

Yhdysvallat hallitsi ottelua alusta loppuun asti, mutta Suomella ei ollut mitään syytä hävetä esitystään tappiosta huolimatta. Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisen erän lopussa, kun Hovi vei Suomen johtoon. Yhdysvallat kuitenkin käänsi pelin toisessa erässä edukseen Monique Lamoureuxin ja Kendall Coynen ylivoimamaalilla.

Ottelun ratkaisu nähtiin pelin viimeisellä minuutilla, kun Suomi haki tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Tässä naarasleijonat eivät kuitenkaan onnistuneet. Sen sijaan Yhdysvallat iski vielä kertaalleen, kun Danielle Cameranesi viimeisteli 13 sekuntia ennen pelin loppua loppulukemat tyhjään maaliin.

Ottelun jälkeen Suomen maalilla 39 kertaa torjunut Noora Räty oli tyytyväinen naarasleijonien esitykseen kentällä, mutta löysi myös samalla parannettavaa.

– Tämä oli yksi parhaista peleistämme Yhdysvaltoja vastaan. Jatkossa meidän pitää olla tarkempia ylivoiman ja omien paikkojemme kanssa, sillä ammuimme liian usein heidän maalivahdin patjoihin tai logoon.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen − two =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga karsinnat: Mitkä joukkueet pudotuspeleihin?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset