MM-kisat: Marokko – Iran klo 18:00 pe 15.6.2018

Jalkapallon MM-kisat: Marokko – Iran pe 15.6.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Perjantaina kello 18:00 15.6.2018

B-lohkon ottelussa Marokko kohtaa Iranin. Kumpikaan joukkueista ei nyt ihan näiden kisojen ennakkosuosikkeihin lukeudu, mutta kolme pistettä on jaossa tässäkin ottelussa. Kertoimet lupaavat Marokolle voittoa, tulosveto voidaan keskittää tässä pelissä 2-0 lähtötilanteen ympärille. Mikä maa voittaa mestaruuden? Lue täältä.

Marokko – Iran kertoimet

Unibet tarjoaa useamman sata kohdetta pre-match vedonlyöntiin tässä pelissä. Kertoimien mukaan Marokko on ottelun suosikki ja Kertoimet.com toimitus ajattelee kyllä tästä ottelusta ihan samalla lailla. 2.30 – 2.95 – 3.60 pitkävetokertoimet ei Iranille paljoa lupaile, mutta kyllä sillekin pitää jättää yllätysmahdollisuus.

Maalintekijävedossa Marokon kolme pienikertoimisinta pelaajaa ovat Ayoub El Kaabi (3.15), Khalid Boutaib (3.85) ja Hakim Ziyech (4.10). Iranin kolme pienintä maalintekijäkerrointa löytyy kolmikolta Sardar Azmoun (4.50), selostajan unelmanimeltä Reza Ghoochaennejhad (4.75) ja Mehdi Taremi (5.10).

Kova kohde tässä voisi olla laittaa lapulle Marokolle yli 55.5 % pallonhallinnan, siihen suuntaan tämä ottelu on kuitenkin menossa. Tuolle vedolle saa kertoimen 1.85.
Voitto tästä ottelusta olisi todella tärkeä, mikäli edes uneksii jatkopaikasta. Tästä tappio ja homma muuttuu aika lailla hankalaksi, sillä lohkon kaksi muuta joukkuetta, Portugal ja Espanja ovat molemmilla vielä edessä tämän alkulohkon aikana.

Monelle tuttu tuomari tässä ottelussa:

Lyö vetoa Jalkapallon MM-kisoista näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Marokko (4-2-3-1)
Mohamedi – Hakimi, Saiss, Benatia, Amrabat – Ahmadi, Boussoufa – Ziyech, Belhanda, Harit – Kaabi

Iran (4-2-3-1)
Beiranvand – Mohammadi, Pouralignaji, Cheshmi, Razaeian – Shojae, Safi – Jahanbaksh, Ansarifard, Taremi – Azmoun

Marokko – Iran keskinäiset ottelut

Unibet tilastokeskus ei tunne näiden joukkueiden välillä edes harjoitusotteluita, joten ihan ensimmäistä kertaa nämä joukkueet ovat vastakkain. Marokon 10 viimeistä peliä ovat menneet varsin hienosti, sarakkeessa ei näy tappioita. Otteluihin kuuluu kuitenkin African Nations Cupia, MM-karsintaa ja kansainvälisiä ystävyysotteluita. Iranilla pelit ovat sujuneet varsin hyvin silläkin, viimeisiin 10 matsiin (tilanne toukokuun lopussa) ei mahdu kuin tappiot Tunisialle ja Turkille.

Marokon meininkiä harjoituspelissä:

Marokko – Iran ottelun televisiointi ja livestream

Marokko – Iran pelataan Pietarin Stadion Krestovski -stadionilla, joka on rakennettu vuonna 2007. Pietarin Zenitin kotikentälle mahtuu 67 000 ihmistä ja tuskin taitaa mökki olla täynnä tässä pelissä. Ottelu televisioidaan YLE2 kanavalla ja luonnollisesti matsia pääset katsomaan livestreamina Yle Areena applikaation kautta omalla älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi.

Lyö tästä Jalkapallon 2018 MM-kisojen matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eighteen + seventeen =